Hvordan beholde du selvtilliten når du mister håret ditt

12 november 2018

Det er noe å si for aldring grasiøst.

Aldring er uunngåelig, og det følger et forutsigbart mønster som starter med utviklingen av fine linjer som utvider seg over tid. Deretter begynner huden å synke, leddene begynner å verke, og du har problemer med å huske navn og detaljer. På et tidspunkt, kan det hende du trenger hjelp fullføre daglige oppgaver.

load...

Når livet følger denne forutsigbart mønster, er det lett å akseptere disse endringene. Når ting skjer i rekkefølge, men det kan være litt vanskeligere å håndtere.

Så mange som 66% av mennene utvikle noen hårtap i en alder av 35 og 85% av menn i alderen 50 år eller eldre har noen grad av håravfall. Alder er en av de viktigste risikofaktorene for hårtap som er det som gjør det så upsetting når det skjer med unge menn.

Å miste håret i alle aldre er vanskelig, men når det skjer i 20-årene eller 30-årene kan det være direkte plagsomme. Til slutt, men du har et valg i hvordan du reagerer. Hold lesing for å lære å holde selvtilliten din når miste håret.

Den psykologiske effekten av hårtap

Håravfall er et fysisk fenomen, men den har potensial til å skape psykologiske effekter som stress, angst, depresjon og lav selvfølelse.

load...

Hvorfor er hårtap så ødeleggende?

Forskere antyder at det kan ha noe å gjøre med vår kultur og vår definisjon av skjønnhet. Gjennom århundrer har menneskene prydet kroppen sin på ulike måter fra smykker og klær til tatoveringer og piercinger. Gjennom årene har frisyrene kommet og gått, men én ting forblir uendret - hår spiller en viktig rolle i selvtillit, og det er ofte betraktet som et abstrakt mål på skjønnhet.

Bortsett fra de kulturelle påvirkninger, er håret et fremtredende trekk, og det påvirker måten du ser deg selv. Når håravfall blir tydelig, kan det føre til forlegenhet eller skam som i sin tur kan føre til at du å trekke seg fra relasjoner eller unngå sosiale situasjoner. Til slutt, kan de mentale effektene av hårtap jobbe seg inn i din karriere og til og med familielivet.

Hvis du fortsatt er skeptisk den psykologiske effekten av hårtap, vurdere resultatene av en fersk undersøkelse. Ifølge resultatene av denne studien, kan håravfall utløse en betydelig psykologisk sammenbrudd, som fører til en overdreven følelse av stygghet. Det kan også utløse Dysmorfofobi, en tilstand der den lidende opplever sterk angst om hans utseende. Videre har oppdaget legene at den følelsesmessige belastningen av skallet kan ødelegge tillit, utløse psykiske lidelser, og kan selv redusere livskvaliteten.

load...

Tips for å holde selvtilliten

Selv om du kanskje ikke være i stand til å velge hvor mye hår du mister eller hvor raskt det skjer, kan du velge hvordan du la det påvirke deg. Ett alternativ er å bli opprørt, deprimert, eller til og med sint. Du kan la den emosjonelle vekten av hårtap sive inn i ditt arbeid, dine relasjoner, og selv det daglige liv.

Les også:

Det andre alternativet er å akseptere det. Du trenger ikke å like det faktum at du mister håret ditt, men du bør erkjenne at det skjer. Jo før du kommer til enighet med hårtap, jo raskere kan du begynne å ta skritt for å løse det.

Hvis du velger det andre alternativet, er det noen enkle ting du kan gjøre for å redusere den psykologiske effekten av håravfall og for å gjenopprette og opprettholde tillit. Her er noen ideer:

Du kan ikke ha et valg om å miste håret, men du kan velge hvordan du reagerer. Du kan enten leve i fornektelse og la hårtap å ødelegge selvtilliten din og redusere livskvaliteten din, eller du kan ta det for hva det er, og lære å håndtere det. Tillit er et valg, og på tross av hårtap, er det en som du bør være å gjøre hver eneste dag.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams