Hvis du mister hår, må du slutte å lage disse fem grooming feilene

10 november 2018

Håret ditt er din stolthet og glede så, når det begynner å tynne eller faller ut, kan det være vanskelig å håndtere. For mange menn, er første reaksjon å bruke Volumizing hårprodukter eller endre frisyrer i et forsøk på å skjule problemet. Dessverre kan dette arbeidet ikke bare være forgjeves, men de kan faktisk gjøre håret ditt tap verre, eller i det minste mer merkbar.

Hvis du begynner å miste håret, bør du vurdere det en vekker som du kanskje trenger å ta en nærmere titt på dine daglige grooming vaner. Her er de fem beste grooming feil menn gjør som kan gjøre din hårtap mer tydelig.

Den øverste 5 grooming feil som fremhever hårtap

Grooming er mer enn bare en daglig nødvendighet - for mange menn, er det et spørsmål om stolthet. Din frisyre taler til din personlighet og det påvirker hvordan folk oppfatter deg. Når håret begynner å tynne eller faller ut, kan du begynne å tiltrekke en annen type oppmerksomhet. Det siste du ønsker å gjøre er å gjøre hårtap mer tydelig eller gjøre noe for å fremskynde prosessen.

load...

Hva menn ofte ikke klarer å innse er at det er mange faktorer som bidrar til hårtap - faktorer som går utover genetikk og alder. Du kan bli sjokkert over å høre at noen av dine daglige grooming vaner kan faktisk være å gjøre håret ditt tap verre. Hvis du ønsker å stoppe håravfall i sitt spor, slutte å gjøre disse fem grooming feilene:

Feil # 1: Bruk lengden å skjule manglende volum.

Når håret begynner å tynne, kan du bli fristet til å dyrke den ut så den ekstra lengden kan dekke noen av dine balding områder. Det som oftest ender opp som skjer, er imidlertid at vokser håret for lenge på sidene kan gjøre tynt hår på toppen av hodet ditt mer synlig. I stedet prøver en kortere all-over stil som en buzz kutt for å skjule dine tynning områder.

load...

Feil # 2: Overbruk av hårprodukter.

Når du begynner å miste håret, kan din første tanke være å hamstre på produkter som vil hjelpe deg å få tilbake noe av det volumet du har mistet. Problemet er at mange hår produkter er så tunge at de ender opp med å veie håret ned, slik at det ser flatt eller skille trådene. Hvis du velger å bruke hårprodukter, unngå kremer og pastaer i favør av en lett spray eller en lett-hold mousse.

Feil # 3: Sjamponering for ofte.

Sjamponering håret ditt er trolig en del av din daglige hygiene ritualet, men det kan være å lage din hårtap verre. Det du kanskje ikke vet er at sjamponering håret for ofte kan stripe det av naturlige oljer som holder den frisk og fuktig. Snarere enn sjamponering hver dag, bytte til hver-annen-dag og bare skylle håret på de dagene i mellom. Hvis du har fett hår, kan du prøve å bruke en tørr shampoo.

Feil # 4: Bruke for mye varme.

Hvis du bruker en blow-tørketrommel på en daglig basis, kan du være å skade håret ditt uten selv å realisere den. Mange menn gjør den feilen å holde slag tørketrommel for nær håret - dette kan føre til at røttene til å tørke ut, og etterlater håret ditt ser tynn og pistrete. I stedet bruker blow-tørketrommel på lav varme innstillingen og hold den minst åtte inches bort fra hodebunnen.

Les også:

Feil # 5: Kompensere med en rufsete skjegget.

Hvis håret på hodet begynner å tynne eller faller ut, kan det hende du tror at voksende skjegg vil distrahere fra hårtap. En rufsete, scraggly skjegg sammen med en skallet hode, men er bare kommer til å gjøre ting verre. Hvis du ønsker å vokse ansiktshår, fullt forplikte deg ved å starte med en barbert eller surra hodet og deretter vokse ut en velstelt skjegg i en stil som utfyller din personlige smak.

load...

Ta i bruk disse sunne vaner å bremse hårtap

Ved å slutte de fem grooming feilene omtalt ovenfor kan du lage din hårtap mindre tydelig, men er det mer du kan gjøre for å faktisk roe det ned eller snu det? Absolutt! Å gjøre enkle endringer i din hårpleie rutine og andre daglige vaner kan hjelpe deg med å bremse eller reversere hårtap. Her er noen sunne vaner du kan starte i dag for å holde låser saftig og skinnende:

Håravfall er svært vanlig, og rammer nesten to tredjedeler av menn før de når en alder av 35, men det er ikke noe du må bare rulle over og akseptere. Som en mann, har du makt til å egge endring i din livsstil og i det daglige vaner som kan effektivt redusere eller reversere hårtap. Hvis du opplever håravfall, vil du også være lurt å gå til legen din for å finne det beste løpet av behandling som vil bidra til å regrow håret ditt, eller i det minste hindre håravfall blir verre.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams