Hvilke skjønnhetsprodukter bør du splurge på?

11 november 2018

Jeg får disse spørsmålene hele tiden: Må jeg virkelig trenger å bruke 20 € på en leppestift? Kan jeg ikke få en god nok grunnlaget fra makeup midtgangen på min Rimi? Min frisør sier sjampo i salongen hennes er bedre enn 5 € sjampo jeg har brukt i årevis. Er hun rett?

Her bryter vi ned fakta for deg.

Finn ut hva skjønnhetsprodukter er verdt stort, og hvilke du kan få hos din lokale Walgreens, Walmart, Target eller Rite Aid. Fra sminke til hårpleie til hudpleie, få scoop på hva som er virkelig verdt pengene. Først, la oss begynne med eyeliner og øyenskygge.

load...

Splurge eller lagre: eyeliner og øyenskygge

Spar på eyeliner, splurge på øyenskygge.

De fleste blyant kajal er laget av voks, som ikke er verdt 18 € når du kan få en god blyant eyeliner for 3 € fra apotek. Ikke liker måten voks vil ikke glir lett på? Prøv en Kohl blyant eller flytende eyeliner. Du kan få eithercheaply hos din lokale Walgreens eller Target.

Når det gjelder øyeskygger, er kvalitet kvantitet. En stor øyenskygge (som skjønnheten redaktørens all-time favoritt, Dior 5-Color Shadow Palette) vil holde seg på øynene dine hele dagen lang, mens en billig, 4 € palett vil ha falmet av den tiden du er ferdig med formiddagskaffe. Hva mer, kvalitetsavdeling teller øyeskygger vanligvis har rikere farger.

load...

Ønsker ikke å bruke oppover på 20 € på en kostbar paletten? Investere i et lite rør med MAC-malinger, som fungerer som en øyenskygge primer og vil holde selv de minst kostbare øyenskygge i stedet for dager. Med en skvett av dette på øyelokket, er skyggen din ikke noe sted.

Splurge eller lagre: rensemidler og kremer

Spar på både rensemidler og kremer.

Surprise, surprise. Det er ingen grunn til å åpne lommeboken på vidt gap for kvalitetsrensemidler og kremer. Faktisk, selv de stiligste hudleger og hudpleie spesialister anbefaler grunnleggende apotek rensemidler og kremer til klienter. "Det har vært noen studier som støtter den dyre kremer gjøre det bedre enn en god mid-level merkevare," sier Rebecca Kasin, medisinsk direktør ved Johns Hopkins Dermatology and Cosmetic Center på Green Spring Station i Luther, Md. I Huffington Post. "Vanligvis er en fuktighetskrem en fuktighetskrem."

Miami Beach hudlege Leslie Baumann favoritt fuktighetskrem er en 11 € flaske Cetaphil. I Vogue Magazine, Manhattan hudlege Lisa Airan (kledd i Manolos, en Hermes veske i hånden), nevnte hun cleanser av valget er Purpose Gentle Cleansing Wash. Da jeg hadde fet hud, Formål var min favoritt cleanser også, som en gang forårsaket min venn Laura til å utbryte: "jeg kan ikke tro at du er en skjønnhet ekspert og du bruker et rengjøringsmiddel laget av Johnson & Johnson!" Jeg forklarte henne at grunnleggende apotek rensemidler gjør en utmerket jobb med å fjerne overflødig olje og skitt. Du trenger ikke fancy ingredienser for det.

load...

Når du vurderer kremer, vil du ønsker en for kropp og en for ansiktet. Vurdere din hudtype for ansiktskrem - produkter er formulert av hudtype. For body lotion, bør du vurdere dine behov. Har du ultra-tørr hud som trenger super fuktighetsgivende, eller er du ute etter en lett fuktighetskrem som vil suge i raskt? Uansett, kan du finne en stor kjøpe for under 10 € på et apotek. Det er ingen grunn til å dumpe 44 € på en flaske Kiehl Creme de Corps (en body lotion Jeg er delvis til) - med mindre du elsker produktet (jeg elsker Kiehls lotions).

Splurge eller lagre: foundation og concealer

Splurge på foundation og concealer.

Selv om du kan få en anstendig foundation på gjennomsnittlig apotek, kan sjansene for at du finne den perfekte skygge for din hudfarge være hit eller savner.

For mye penger er bortkastet årlig på feil nyanser av stiftelser og concealers, som er den viktigste grunnen jeg sier, "Kom deg til varehuset og hoppe over apotek." Ingenting slår den kresne øyet av en makeup ekspert når det gjelder å finne riktig nyanse og formulering for huden din tone. En makeup ekspert kan ta en titt på huden din og finne ut om stiftelsens eller en farget fuktighetskrem passer best for deg, eller hvis du trenger en lysere eller mørkere nyanse av concealer.

Jeg foreslår et varehus som Sephora for stiftelser og concealer i stedet for en spesialisert teller som Clinique eller MAC Hvorfor? Sephora skjønnhet eksperter har et bredt utvalg av merker å velge mellom, mens en Laura Mercier makeup artist bare har Laura Mercier makeup å prøve ut. (Når det er sagt, Laura Mercier er hendene ned min favoritt merkevare for stiftelser og concealers).

Ekstra tips: Du kan trenge forskjellige nyanser av grunnlaget for sommer og vinter. De fleste mennesker har en nyanse eller to mørkere hud om sommeren.

Splurge eller lagre: hårbørster og makeup børster

Splurge på hårbørster, lagre (litt) på makeup børster.

Billige apotek hairbrushes laget av plast bust kan trekke og bryte hår. Ingenting slår en høy kvalitet villsvin børste, som du vil ha i en mannsalder. Fordi villsvin bust har blitt så populære, de dukker opp på noen av de bedre drugstores i disse dager. Men de vil koste deg mer enn plast børster. 125 € du vil bruke på en Mason Pearson børste er en investering du ikke vil angre (bare ikke fortelle din mann).

Les også:

Makeup børster er et godt eksempel på når syntetisk kan faktisk være enklere på livet ditt. Syntetiske børster er enklere å rengjøre og enklere å bruke med våt sminke enn sine mye dyrere naturlig bust fettere (som kan komme i ponni, ekorn, geit eller grevlinghår).

Når det er sagt, billige makeup børster vil ikke vare nesten like lenge som godt gjort børster. Av denne grunn alene, foreslår jeg å investere i rimelige børster fra Sephora, MAC eller Sonia Kashuk (tilgjengelig på alle Target butikker). Disse børstene er ikke "billig", men de vil ikke bryte banken din, som min flokk Trish McEvoy børster brøt gruve år siden da jeg investerte i dem. Akkurat som en gourmet trenger bare tre typer kjøkkenkniver å lage mat som en kokk, trenger du bare tre eller fire makeup børster for å få feilfri makeup som en modell.

Ekstra tips: Alltid kaste ut de små børster som kommer med varehus makeup. Du får en mye jevnere, feilfri finish med en profesjonell makeup børste.

Splurge eller lagre: shampo, balsam og blåse tørketromler

Spar på sjampo og balsam, splurge på blow-tørketrommel.

Sorry dere frisører der ute med en fancy merkevare å presse, er sannheten apotek merkevare sjampo og balsam få jobben gjort. Det er ikke nødvendig å bruke 75 € på en enorm flaske Kerastase shampoo, med mindre som meg, du er super knyttet til måten den gjør håret lukter eller du virkelig, virkelig tror på flaskens hevder at dets spesielle ingredienser kan pumpe opp volum inn i Beyonce-liknende proporsjoner.

En grunn masse merkevarer, som Pantene og L'Oreal, er så stor: Selskapene har milliarder av dollar for å sette i banebrytende forskning.

Som for blow-tørketrommel, de nye ioniske tørketrommel som dette HAI Tourmaline Ionic hårtørker som full håret på rekordtid ikke bare spare deg for tid hver morgen, men de kuttet ned på varme eksponering for håret ditt, og la oss være ærlige, mindre tørketid hjelp mindre skade.

Splurge eller lagre: leppestift og leppe notiser

Spar på leppestift og leppe ordbøker.

La oss snakke leppe ordbøker første, fordi glans trenden fortsetter.

Faktum er, leppe ordbøker sjelden siste, så hvorfor bruke store penger på dem? Både Revlon og L'Oreal gjøre en god grunnleggende lipgloss. Når det er sagt, vil du finne mye bedre fargeområder og et mindre klissete om du splurge på Nars eller Chanel glans, skjønnhet redaktørens favoritt.

Som for leppestift, kan formuleringene i Chanel, MAC, Vincent Longo, Dior og Giorgio Armani ikke bli slått, men du kan finne en god lang iført leppestift i ditt lokale apotek.

Splurge eller lagre: mascara og øyenvippe curlers

Spar på mascara og på øyenvippe curlers.

Jeg sier dette begrudgingly fordi jeg bare ha Lancome splitter mascaraer (mascaraer være en av disse skjønnhetsprodukter folk finner og stokk med for alltid), men jeg trenger ikke å være å bruke pengene jeg gjør på mascara. Maybelline New York Stor Lash Mascara har gått ned for alltid som den beste apotek kjøpe noensinne. På bare 7 € et rør, er det en god grunnleggende standby. L'Oreal og Max Factor også gjøre stor apotek mascaraer.

Hver magasinet touts Shu Uemura som øyenvippe curler alle må ha i sin makeup skuff. Så hvorfor da gjøre så mange makeup artister beredskapslager mye billigere Revlon ekstra curl øyenvippe curlers? Hmmmmm.

Full avsløring, jeg absolutt foretrekker min Shu Uemura curler.

Splurge eller lagre: pinsett og flatirons

Splurge på pinsett OG flatirons.

Pinsett du kan få på dagligvarebutikker er ubrukelig. Stol på meg, jeg er en pinsett stoffmisbruker. Jeg har prøvd dem alle. Den beste jeg har funnet isTweezerman skrå pinsett. Billigere merker bare ikke har holde og trekkraft som en Tweezerman har. Jeg har eid mer enn 25 par i løpet av min levetid. Bare en skal vare livet ut (hvis de slites ned, kan du sende dem inn og selskapet vil skjerpe kantene for deg gratis), men jeg er så avhengige av brow- og chin-tweezing at jeg tar min med meg overalt, og stadig mister dem (kvinnen på min lokale apoteker på Bleecker Street mener å folk holde stjele dem).

Keramiske flatirons (mer enn 50 € på en skjønnhet forsyning butikk) er verdt pengene hvis du rette håret med jevne mellomrom. Ikke bare vil en kvalitet Midtown vare lenger, men ifølge InStyle magazine, de fleste stylister enige om overlegenhet av keramiske verktøy. De får varmere raskere, glatte håret bedre og er mindre skadelig for håret, ifølge InStyle, som konsekvent nevne keramiske verktøyene en best buy år etter år i deres "Best Beauty Buys" problemet.

Splurge eller lagre: rødme, bronzers og pulver

Stort på rødme, bronzers og pulvere.

Mens du vil konsekvent finne apotek mascaraer, rensemidler og kremer på gjennomsnittlig "Beste skjønnhetsprodukter" lister, vil du ikke finne mange apotek rødme, bronzers, og pulver. Hvorfor? Luksus pulver har blitt pulverisert i en slik grad at du kan lag og lag uten å se ut som en klovn, ifølge Marie Claire skjønnhet redaktør, Didi Gluck i bladet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams