Hva skal du se etter i en herres håravfallshampo 2019

14 november 2018

Søk etter hårtap sjampo på nettet og du vil finne hundrevis av forskjellige produkter, alt fra alle naturlige behandlinger til kliniske sjampo utformet for å redusere DHT og forhindre håravfall.

Du vil også finne en rekke løfter - av visse ingredienser eliminere hårtap, etterveksten mistet håret og gir deg tilbake hårfestet du pleide å ha.

Akkurat som de fleste produkter til personlig pleie, noen menn hårtap sjampo tilby reelle fordeler, mens andre er laget med profilering og markedsføring i tankene mer enn målbar Veksten eller tap forebygging.

load...

I denne guiden skal vi se på de viktigste ingrediensene som du kanskje ønsker å se etter i en sjampo for å stoppe eller forhindre håravfall. Vi vil også se noen studier som viser hvilke ingredienser potensielt kan spille en rolle i å stoppe håravfall og hjelpe deg å vokse tykke, sunt hår.

Mens det er ikke nødvendig for deg å se etter alle disse ingrediensene i en hårtap sjampo, kan det være lurt å prøve en sjampo som inneholder minst ett eller to eller de aktive ingrediensene kjennetegnet på vår liste.

DHT blokkere ingredienser

Klar til å begynne? La oss komme i gang med de viktigste ingrediensene du bør se etter i en menns hårtap sjampo: DHT blokkere. Disse ingrediensene er utformet for å blokkere hårtap ved å hindre dihydrotestosteron fra å binde seg til og skade hårsekkene.

load...

Ketokonazol

Ketokonazol er en av de vanligste aktive ingrediensene i hårtap sjampo. Utformet for å kontrollere sopp hud og forhindre vanlige hud irritasjon plager, blir ketokonazol mye brukt i sjampoer og legemidler som et middel til å kontrollere flass, hudutslett og håravfall.

En av de største fordelene med ketokonazol er at det er knyttet til forstyrrelse av DHT veien - et middel som testosteron omdannes til DHT, hormonet som aktivt angriper frontal og krone hårsekkene hos menn.

Mens koblingen mellom ketokonazol og DHT er ikke så sterk som den er for anti-håravfall stoffer som finasterid, er det fortsatt et godt tegn at ketokonazol arbeider aktivt på de samme reseptorene som er ansvarlig for mannlig mønster skallethet.

Salisylsyre

Mens salisylsyre (et naturlig forekommende stoff som finnes i alt fra valnøtter til white willow bark) ikke spiller en aktiv rolle i å blokkere håravfall ved å hemme DHT, hjelper det å redusere nivået av talg i hodebunnen, hindrer DHT fra bygningen opp over tid.

load...

Sebum er en voksaktig, oljeaktig stoff som er produsert av huden din. I hodebunnen, kan sebum inneholde store mengder dihydrotestosteron (DHT), som er den primære hormonet som skallethet hos menn.

Salisylsyre ikke direkte blokkerer DHT ved kilden (for eksempel finasterid) eller forstyrre DHT-trasé lokalt (som ketokonazol), men dens rolle i å redusere sebum nivåer gjør det til et godt verktøy for å holde overskytende DHT i sjakk og hindre hodebunnen betingelser som seboreisk dermatitt og flass.

Pyrition sink

Pyrition sink er et metallkompleks av sink som hemmer delingen av sopp- og bakterieceller, slik at det er en viktig ingrediens i behandling av seborreisk dermatitt.

Selv pyrithione sink ikke er like godt studert for hårtap forebygging som noen andre ingredienser som vanligvis brukes i sjampo, det viste lovende resultater i kliniske studier. I en studie, bruk av pyrithione sink shampoo for en 26-ukers periode viste en beskjeden økning i hårvekst.

Pyrithione sink er også mye brukt som en anti-flass behandling, noe som gjør det til et flott tillegg til noen sjampo hvis du er bekymret for tørr hud eller kløende hodebunn.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en naturlig ekstrakt av så Palmetto frukt - et subtropisk frukt som vokser i det sørøstlige USA.

Små mengder av så Palmetto ekstrakt kan redusere DHT nivåer hos menn med omtrent halvparten så mye som finasterid. Siden DHT er den viktigste årsaken til skallethet hos menn, betyr dette at så Palmetto kan potensielt forsinke hårtap.

Det er viktig å vite at alle de aktuelle studier som viser en sammenheng mellom så Palmetto og DHT aktivitet er fokusert på muntlig inge så Palmetto. Det finnes studier som viser at så Palmetto er ikke helt effektiv til å blokkere DHT.

Dette betyr i hovedsak at juryen er fortsatt ute om så Palmetto. Noen studier viser at det er en effektiv DHT blocker, mens andre er ikke så sikker. Det finnes også en risiko for at den samvirker med mer effektive DHT-blokkerende stoffer, slik som finasterid.

I motsetning ketokonazol, så Palmetto forekommer naturlig i naturen og er ikke et resultat av lab-basert kjemisk syntese. Hvis du leter etter en naturlig DHT blocker, kan det være verdt å prøve - bare ikke forvente farmasøytiske aktige resultater, og la legen din vet du tar den hvis du vurderer å bruke finasterid.

Hårvekst ingredienser

Saw Palmetto og ketokonazol - de to DHT blokkerer ingrediensene vi nevnt ovenfor - kan være effektivt for å stoppe håravfall. Men ingen av disse stoffene har en målbar effekt på hastigheten og tykkelse som håret vokser.

Les også:

Nedenfor har vi listet opp de viktigste hårvekst ingredienser som kan være nyttig å se etter i menns hårtap sjampo.

Biotin

Biotin er et koenzym som spiller en viktig rolle i å hjelpe deg å vokse sterkt, tykt og sunt hår.

Mens biotin ikke forhindre håravfall, den har en målbar effekt på hastigheten som du kan vokse nytt hår. Dette betyr at hvis du nå bruker finasterid og minoxidil for å forhindre håravfall, kan du oppleve raskere gjenvekst ved hjelp av et biotin sjampo eller supplement.

Det er verdt å påpeke at biotin er et vannløselig vitamin, og at det er for tiden ingen vitenskapelige bevis for at kroppen kan absorbere det gjennom hodebunnen. Som et resultat, er det verdt nærmer noen mirakel-lignende krav fra biotin sjampo merker med en viss skepsis.

Det er spor av biotin i mat som egg, mandler og søtpoteter. Men for folk flest, er den beste måten å øke din biotin inntak er å legge til en muntlig biotin supplement til hårtap forebygging stabelen.

Niacin

Niacin, også kjent som vitamin B3, er et annet vitamin som du kan finne i en rekke av menns hårtap sjampo. Som biotin, er niacin og dets derivater vitenskapelig bevist å øke hårvekst når topikalt på håret vekstområder i løpet av flere måneder. Men det er viktig å kalle seg at denne pilotstudien brukes kvinnelige deltakere.

Siden niacin ikke blokkerer DHT, vil det ikke beskytte hårfestet eller hindre tynning på kronen av hodet. Men det har potensial til å øke hastigheten på hastigheten som du vokser nytt hår, hjelper deg tykkere og styrke hårfestet etter start finasterid og minoxidil.

Gresskarfrøolje

Gresskarfrøolje olje er en naturlig forekommende substans som har vist en målbar effekt på håret tykkelse, vekst og kvalitet i studier.

Studier viser at daglig administrering av så lite som 400 mg av gresskarfrøolje frembringer en 40% økning av hårvekst i løpet av 24 uker, sammenlignet med en veksthastighet på under 10% hos menn får et placebo.

Akkurat som med så Palmetto og biotin, er det viktig å merke seg at dagens gresskarfrøolje studier hovedsakelig fokusere på muntlig forbruk. Akkurat nå er det ingen data som viser at lokal applikasjon av gresskar frø olje, for eksempel i en sjampo eller fuktighetskrem, har noen effekt på hårvekst.

Fordi gresskar frø olje er mye brukt i hårtap sjampo, det er ikke en utfordrende ingrediens for å finne. Vanligvis finner du det brukt som en av flere oljer i hårtap sjampo, ofte sammen med ingrediens oppført nedenfor.

Rosmarin olje

Rosmarin olje er en annen olje som kan vise noen fordeler for hårvekst. Faktisk noen studier viser at rosmarin olje er potensielt like kraftig for å fremme hårvekst som minoxidil, som brukes av hundretusener av mennesker som en aktuell hår tap behandling.

Interessant, det samme studie som viste rosmarin oljeproduserende hårvekst lik Minoxidil viser også at det ikke har noen av de negative kløe effekter som er en vanlig bivirkning for minoxidil brukere.

Som gresskar frø olje, er rosmarin olje en vanlig ingrediens i Hårtap sjampo. Det er også lett å finne som en eterisk olje, noe som gjør det til et enkelt tillegg til noen sjampo formel hvis du sikter til å bekjempe hårtap fra alle vinkler.

Andre ingredienser

Fordi mange av ingrediensene som brukes i Hårtap sjampo er ganske ny, har ikke alle av dem blitt studert av forskere og forskere. Dette betyr at du vil finne mange spekulasjoner om visse ingredienser, spesielt de som bare har vært brukt i sjampo for et par år.

Nedenfor har vi listet opp noen av de vanligste nye aktive ingredienser du finner i hårtap sjampo, sammen med sine påståtte fordeler. Selv om disse ingrediensene ikke er bevist å ha en effekt på hårtap, de fleste har andre helsemessige fordeler som gjør dem verdt å se for uansett:

De fleste av de ovennevnte ingrediensene kan finnes lenger ned på listen over ingredienser på mange hårtap sjampo, vanligvis i spormengder. Selv om disse ingrediensene kan ha positive virkninger på hårveksten, vurdere dem sekundært til DHT blokkere og hårvekststimulerende midler som er nevnt ovenfor.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams