Hva du kan forvente når du går over til naturlig hår

11 november 2018

Når du bestemmer deg for å slutte kjemisk rette håret ditt, kan du lurer på hva overgangen prosessen vil bli. Du har kanskje hørt historier, noen som kan ha deg følelsen engstelig. Hvis du ikke ønsker å gjøre det "store chop" og bli kvitt din behandlet hår med ett slag, her er en tidslinje for overgangen hår som skisserer hva du kan forvente, og hva du kan gjøre for å gjøre prosessen lettere, måned til måned.

Husk at din naturlige reisen ikke vil være som neste person, selv om teksturene er like. Prøv og finne teknikker og produkter som fungerer for din unike manke, og overgangen til alle naturlige låser vil være mer behagelig for deg.

Tenk om en tidsramme

Når du gjør beslutningen om å gå over, tenke på hvor lenge du vil at prosessen skal vare. Uansett hva du bestemmer deg på dette punktet trenger ikke å være en fast forpliktelse. Du tror kanskje du ønsker å gå over i et år, og etter tre måneder, blir lei av å gjøre med to forskjellige teksturer, og bare kutte all din avslappet håret av. Det skjer.

load...

Det er godt å ha en tentativ plan på plass hvis du kan, spesielt hvis du er den typen person som liker å ha mål og milepæler for å jobbe mot. Ønsker du å gå over i et halvt år eller ett år? Eller vil du heller gå over til du har tre til fire inches av ny vekst? Det er opp til deg. Selv om du ikke trenger en bestemt tidsramme i tankene, har kunne hjelpe, spesielt hvis du liker planer og organisasjon.

Måneder en og to

Disse kan være enkle måneder hvis du fast til den generelle relaxer retningslinje for touch-ups hver åttende uke. Det er ikke for tidlig å begynne å tenke på gode overgangsstiler for månedene fremover. Kvinner som ikke er spesielt trygg i sine hairstyling evner bør ta denne tiden til å øve seg i ulike stiler og se om det er en eller to som du kan mestre og bli din reserve 'dos ​​på dager når du trenger å style håret i en hast. Det kan være lurt å komme inn i vanen med hyppige dyp condition fordi naturlige hår har en tendens til å føles tørrere enn avslappet hår, og upping fuktigheten før heller enn senere vil føre til generell sunnere lokker.

load...

Se: top 10 feil Transitioners Gjør

Les også:

Måneder tre og fire

Det er der overganger kan få mer utfordrende, så du må være veldig flittig å ta vare på håret ditt ved skillelinje, eller hvor avslappet hår møter ny vekst. Dette er en ekstremt skjør området og hvor du vil oppleve den mest brekkasje.

Hvis du ikke allerede har, begynne å bruke protein behandlinger en gang i måneden. Veksle disse med fuktighetsgivende dyp conditioner behandlinger, som du bør bruke minst to ganger i måneden. Det er viktig å holde balanse mellom proteiner og fuktighet i håret på optimalt nivå for å redusere brekkasje. Trim en til to inches av håret ditt.

Se: 12 produkter som Transitioners trenger

Måneder fem og seks

Nå kan du ha mellom to og tre inches av ny vekst. Din avslappet hår vil se vesentlig forskjellig fra dine krøller og spoler (hvis du hadde en texturizer stedet for en relaxer, har du sannsynligvis ikke vil merke så mye av en forskjell). Daglig styling kan være en utfordring, og det er derfor du bør prøve stiler som gjør det meste ut av dine krøller, ikke kjempe for å rette dette ny vekst.

load...

Trim en til to inches av hår og fortsette med protein og dype condition behandlinger. Vurdere utvidelser som en måte å komme gjennom de neste månedene. Mange kvinner besette over hvor lite det virker håret vokser; iført flette extensions er en god måte å få tankene bort fra vekst og for å redusere daglig styling.

Se: Hvordan unngå skader i en overgangs til Naturlig hår

Seks måneder +

Du vil sannsynligvis ha omtrent tre inches av ny vekst, med endene av håret tilsynelatende å henge på for harde livet. Jo før du blir kvitt dine avslappet ender, jo raskere kan du begynne å forstå håret ditt unike tekstur og lære å arbeide med det. Hvis din avslappet håret er kortere enn den nye veksten, vurdere å kutte de bearbeidede ender unna. Dette kan være vanskelig for kvinner som liker å ha håret langt, men straggly slutter ikke gjøre noe for ditt utseende.

Utover seks måneder, er avslappet hår på siste verset. Du vil bli mer kjent (og kanskje mer behagelig) med din naturlige tekstur. Når du kutter av det resten av avslappet manke, vil du se hvordan håret ditt er unik for deg. Nyt de mulighetene som naturlig hår bringer deg!

Se: Hvor lenge før jeg ser min virkelige tekstur?

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams