Holde sunt hår med smarte vaner

15 november 2018

Se deg rundt på noen kvinner du kjenner med flott hår. Hvordan får de slike saftig låser? Er de bare heldig? Sjansene er, selv om hell spiller en liten rolle, en større del går til hvordan de tar vare på sine mane.Keeping sunt hår trenger ikke å være dyrt eller utrolig tidkrevende; det bare må være en prioritet å you.Adopt noen eller alle av disse fem sunt hår vaner og piske låser i form.

Følg en rutine

Sunt hår begynner med rutinemessig vedlikehold. Hvor enkelt eller komplisert rutinen er fortsatt opp til deg, men stikker med er viktig. Alles diett vil variere, men de bør alle inkluderer rensing, condition og fuktighetsgivende. Når du har alle elementene på plass, er det viktig at du følger dette regimet - det er en grunn til det som kalles en rutine. Tilfeldig omsorg vil føre til hit-or-miss resultater. Kvinnene med de sunn låser er de som setter i gang å ta vare på dem.

load...

Hoppe på den beskyttende styling lasset

Selv om maksimere hårvekst er ikke en av dine mål, kan beskyttende stiler fortsatt nytte for deg. Holde håret opp og vekk fra tørking og skadelige elementer binder fuktighet i, slik at din manke å forbli smidig og myk. Mange kvinner umiddelbart tenker "bun" når de tenker beskyttende, og sammen med ideen om en trukket tilbake bun kommer ideen om "kjedelig". Beskyttende stiler er bare begrenset av din fantasi! Ja, en klassisk chignon fungerer, men andre stiler du kan prøve som vil fortsatt holde din lokker i fantastisk form inkluderer:

Ikke bare denne listen illustrerer hvor mange alternativer du har i beskyttende styling, men disse stilene arbeide for naturlig eller rettet hår.

load...

Trim etter behov

Les også:

Endene av svart hår kan være spesielt sårbare. De er de eldste delene av håret ditt, og de er ofte den tørreste. Du må virkelig være spesielt oppmerksom på manke er endene for å hindre dem fra å bli veldig tørr og sprø. Selv med den beste omsorg, men trimmer er ofte en nødvendig del av sunt hårpleie. Slutter kan dele eller bare blitt så tørr at ingen mengde daglig fuktighet gjør en reell forskjell. En trim er ikke et kutt, men. Så lenge du følger sunt hår vaner mesteparten av tiden, bør du ikke trenger å trimme mer enn 1/4 til 1/2 tommers noen få måneder. Jo mer du øver på seg beskyttende stiler, jo mindre må du trimme bort.

Bruk de riktige verktøyene

Kvinner med sunt hår unngå visse verktøy, som de vet er skadelig for sine sluser. Disse inkluderer scrunchies eller hestehale holdere med metallstykkene, kammer med tenner mellomrom for tett sammen eller med ujevne kanter, vanskelig stritter børster og gammeldagse varme verktøy med metallplater. Du har mange valg i hårpleieprodukter og tilbehør som er designet for å være skånsom mot manke - de er tilgjengelige i et bredt prisklasse, også, slik at du ikke alltid må bruke store penger for å få kvalitetsverktøy. Bruk bare verktøy og tilbehør som ikke vil slepebåt, trekke eller rive håret ut.

load...

Beskytt din låser

En av de raskeste, mest rimelige og enkleste måtene å holde håret sunt dekker det om natten. Det er enkelt, men svært effektive. Velg en silkeaktig eller satiny hår dekselet (kjøper på Amazon), sett den over håret og sove godt, og vite at håret ditt ikke vil bli fanget på en bomulls putevar, eller la bomull for å suge vekk all håret fuktighet. Ikke alle liker å dekke håret, skjønt, så i stedet for et hår panseret, prøv en silkeaktig eller satiny putevar (kjøper på Amazon). Det er like effektiv og vil gå en lang vei mot å sikre at du våkner opp med mykt hår som ikke er tørket ut.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams