Holde sunt hår med smarte vaner

15 november 2018

Se deg rundt på noen kvinner du kjenner med flott hår. Hvordan får de slike saftig låser? Er de bare heldig? Sjansene er, selv om hell spiller en liten rolle, en større del går til hvordan de tar vare på sine mane.Keeping sunt hår trenger ikke å være dyrt eller utrolig tidkrevende; det bare må være en prioritet å you.Adopt noen eller alle av disse fem sunt hår vaner og piske låser i form.

Følg en rutine

Sunt hår begynner med rutinemessig vedlikehold. Hvor enkelt eller komplisert rutinen er fortsatt opp til deg, men stikker med er viktig. Alles diett vil variere, men de bør alle inkluderer rensing, condition og fuktighetsgivende. Når du har alle elementene på plass, er det viktig at du følger dette regimet - det er en grunn til det som kalles en rutine. Tilfeldig omsorg vil føre til hit-or-miss resultater. Kvinnene med de sunn låser er de som setter i gang å ta vare på dem.

load...

Hoppe på den beskyttende styling lasset

Selv om maksimere hårvekst er ikke en av dine mål, kan beskyttende stiler fortsatt nytte for deg. Holde håret opp og vekk fra tørking og skadelige elementer binder fuktighet i, slik at din manke å forbli smidig og myk. Mange kvinner umiddelbart tenker "bun" når de tenker beskyttende, og sammen med ideen om en trukket tilbake bun kommer ideen om "kjedelig". Beskyttende stiler er bare begrenset av din fantasi! Ja, en klassisk chignon fungerer, men andre stiler du kan prøve som vil fortsatt holde din lokker i fantastisk form inkluderer:

Ikke bare denne listen illustrerer hvor mange alternativer du har i beskyttende styling, men disse stilene arbeide for naturlig eller rettet hår.

load...

Trim etter behov

Les også:

Endene av svart hår kan være spesielt sårbare. De er de eldste delene av håret ditt, og de er ofte den tørreste. Du må virkelig være spesielt oppmerksom på manke er endene for å hindre dem fra å bli veldig tørr og sprø. Selv med den beste omsorg, men trimmer er ofte en nødvendig del av sunt hårpleie. Slutter kan dele eller bare blitt så tørr at ingen mengde daglig fuktighet gjør en reell forskjell. En trim er ikke et kutt, men. Så lenge du følger sunt hår vaner mesteparten av tiden, bør du ikke trenger å trimme mer enn 1/4 til 1/2 tommers noen få måneder. Jo mer du øver på seg beskyttende stiler, jo mindre må du trimme bort.

Bruk de riktige verktøyene

Kvinner med sunt hår unngå visse verktøy, som de vet er skadelig for sine sluser. Disse inkluderer scrunchies eller hestehale holdere med metallstykkene, kammer med tenner mellomrom for tett sammen eller med ujevne kanter, vanskelig stritter børster og gammeldagse varme verktøy med metallplater. Du har mange valg i hårpleieprodukter og tilbehør som er designet for å være skånsom mot manke - de er tilgjengelige i et bredt prisklasse, også, slik at du ikke alltid må bruke store penger for å få kvalitetsverktøy. Bruk bare verktøy og tilbehør som ikke vil slepebåt, trekke eller rive håret ut.

load...

Beskytt din låser

En av de raskeste, mest rimelige og enkleste måtene å holde håret sunt dekker det om natten. Det er enkelt, men svært effektive. Velg en silkeaktig eller satiny hår dekselet (kjøper på Amazon), sett den over håret og sove godt, og vite at håret ditt ikke vil bli fanget på en bomulls putevar, eller la bomull for å suge vekk all håret fuktighet. Ikke alle liker å dekke håret, skjønt, så i stedet for et hår panseret, prøv en silkeaktig eller satiny putevar (kjøper på Amazon). Det er like effektiv og vil gå en lang vei mot å sikre at du våkner opp med mykt hår som ikke er tørket ut.

load...