Hjemmelaget hårmaskeoppskrifter for tørt hår

11 november 2018

Fuktighetsgivende ingredienser som fungerer til å mykne tørr, krus utsatt hår omfatter avokado, bananer, eggeplommer, lønnesirup, rum og solsikkeolje. Jeg anbefaler å bruke masker for å tørke håret og sette en dusj cap over håret i minst 15 minutter for hver av disse behandlingene.

Banan og avocado behandling for tørt hår

Min venn Stephanie er en helse mat mutter som nekter å sette noe kjemisk på hennes kropp eller hennes hår. Så da jeg spurte henne hvordan hun holder henne naturlig krøllete hår så glossy hun ga meg oppskriften på denne dype condition behandling hun bruker omtrent en gang i måneden. Hun elsker det også fordi det er en fin måte å kvitte seg med modne bananer og avokado.

load...

Få oppskriften.

Høyglans oppskrift for krusete hår

Legg glans og glans til håret ditt med denne eggeplomme og rum oppskrift av Caudalie hudpleie co-grunnlegger Mathilde Thomas. Thomas gir oppskriften til O Oprah Magazine og sier: “Min mor lærte meg at skinnende hår er nøkkelen til et polert utseende. Hvis håret mitt ser kjedelig, jeg fortsatt gjøre henne hjemmeanlegget." Resultatene, sier hun er blanke, skinnende hår.

Få oppskriften.

Kokosmelk maske for tørt hår

Jeg elsker lukten av kokosnøtter, bringer det meg alltid tilbake til Karibia ferier fra lenge siden og somrene brukt på stranden. Slår ut, kokos oljer og melker er stor for både hud og hår. Denne kokos oppskrift er en favoritt på Makeupalley.com og etterlater håret silkemykt og lukter fantastisk. Dessuten er det super enkelt. Pina colada noen?

load...

Få oppskriften.

Solsikkeolje behandling for tørt hår

Solsikkeolje er en fantastisk naturlig fuktighetskrem for tørt hår. I stedet for å investere i dyre kremer og potions som kan legge til kjemikalier og rester på håret ditt, bruk denne enkle solsikkeolje rette for å gjøre tørt hår silkemyk og håndterlig. Solsikkeolje har glatte egenskaper, og er ansett som ikke-comedogenic.

Les også:

Få oppskriften.

Lønnesirup maske for tørt hår

Lønnesirup er faktisk super fuktighetsgivende for tørr, grov eller skadet hår. Bruk denne oppskriften en gang i uken og din tidligere sprøtt hår vil komme til liv. Men pass på, lønnesirup er rotete, så ha dette i bakhodet.

Få oppskriften.

Varm olje behandling for tørt hår

Denne varme olje behandling er en reell behandling for tørr, grov, fet eller skadet hår. Jeg anbefaler å bruke dette brytes en gang i måneden. Du må shampoo håret minst to ganger for å fjerne all oljen, som vil tørke crunchy hvis det ikke er vasket ut. Men effekten er verdt det. Hold behandlingen enkel (varme opp din favoritt olje) eller gå ut med dråper eterisk olje, noen infused urter og varme håndklær.

load...

Få oppskriften.

Extra virgin kokosolje

Min favoritt olje for å holde på badet er ekstra virgin kokosolje. Om vinteren, jeg slather det på kroppen min etter en dusj og håndkle av det overskytende. Jeg også spre det på ansiktet mitt og eksfoliere med en fuktig vaskeklut før påføring solkrem året rundt.

I India, kvinner bruker kokos olje på håret for å gi det skinne og bidra til å reparere skadede neglebåndene. Du kan bruke den et par ganger i uken i stedet for balsam. Bare øse opp 2 ss kokosolje i håndflaten og arbeid det inn i de nederste 2/3-deler av håret etter du shampoo i dusjen. La den stå på mens du barberer deg eller vaske kroppen din, og skyll ut. Hvis du synes det er rett og slett for feit, følge med en annen sjampo.

Husk at litt kokosolje går en lang vei.

Du kan finne ekstra virgin kokosolje på din lokale helsekost butikk eller dagligvarebutikk.

Se 8 Amazing bruksområder for Coconut Oil.

Lag din egen hårbalsam

Du kan lage dine egne fantastiske balsam fra noen ingredienser som finnes i pantry, pluss noen essensielle oljer du kan kjøpe på nettet eller i din helse mat.

Denne oppskriften inneholder kokosolje, brunt sukker og eteriske oljer.

Få oppskriften.

load...