Hårtrender 2019: 21 kjendiser som prøvde den lange boben

13 november 2018

Det er trenden for øyeblikket: kutte av håret til den perfekte lengden mellom haken og skuldrene. Du har sett utseendet nå. Det er på den hakkete side. Det ser uanstrengt ennå chic samtidig. Det er nesten alltid vinklet litt fra baksiden (kortere) til foran (lenger), og det er flatterende på alle.

Hei lang bob.

I dette galleriet, sjekk ut the21 kjendiser som tok skrittet fullt ut og klippe det lange håret kortere. Du vil se langt hår og kort på Sienna Miller, avbildet her, Kim Kardashian, Emma Stone, Jenna Tatum Channing og en rekke andre kjendiser.

Den lange bob fungerer med alle hår teksturer og på alle ansiktsformer. Dessuten er det ikke for kort eller lang som du har til å style det, og det ser bra ut krøllet, vinket, lufttørket, flat-strykes eller blåse-tørket rett. Bedhead har aldri sett bedre ut enn på håret kutte denne lengden.

load...

Du kan bruke den skiltes på siden eller midtskill, med eller uten smell. Og når du blir syk av det, er det lettere å vokse ut enn en tradisjonell bob.

Sienna Miller hakkete bob

Sienna Miller kappet av herhair inn i en hakkete, lang bob. I hennes hjemland England, henviser de til stilen som en "hake-lengde underslag." Kanskje ingen andre kjendis har slitt dette kuttet på så mange måter, beviser bare hvor allsidig den er. Hun har en tendens til å bære det lufttørket og bølget, men også krøllet, slicked-tilbake, fordelt både på midten og til siden og med fletter.

Emma Stone lange bob

Folk er så besatt av Emma Stone er frisyrer, så tenk hvor glade alle var da hun gikk ut i denne lange bob. Twittersphere opplyst.

load...

Emma Stone

Her er en titt på Stones fantastisk lang bob.

Julianne Hough lange bob

Julianne Hough tok kort hår stupe tilbake i 2013 og har ikke sett seg tilbake. Du kan se hvorfor - håret hennes er mye bedre kortere enn lang. Den lange, ikke-så-spesiell frisyre gjort ansiktet hennes synes lang, mens den kortere, fyldigere kuttet gjør ansiktet hennes ser perfekt oval.

Kate Bosworth lange bob

Kate Bosworth kutte 10 inches av hennes lange hår i januar 2015 for å få denne søte, swingy bob. Og som mange kjendiser, avduket hun nytt utseende på Instagram. Hun velig klippe håret til film 90 minutter i himmelen, som er regissert av sin mann, Michael Polish.

Harry Josh var stylisten bak henne kutt, forteller People Magazine, "Bobs er en trend akkurat nå Kate virkelig fokusert på henne håndverket nå mer enn skjønnhet så dette kuttet var om hennes film -.. Ikke en skjønnhet trend”

load...

Folk melder Josh bruker John Frieda Beach Blond havsalt sprayand tørker håret med en diffuser når han stiler hennes nye bob.

Modellen Jourdan Dunn lange bob

Modellen Jourdan Dunn kuttet sitt lange hår i august 2014, og nå virker hun å være overalt. Kan noen av hennes nye popularitet tilskrives hennes fantastiske hårklipp?

En titt på Jourdan Dunn frisyre

Her er en annen versjon av hennes nydelige kutt.

Giuliana Rancic lange bob

Giuliana Rancic kuttet sitt lange hår i løpet av våren 2013 inn i en elegant lang bob som passet hennes status som en ny ung mor veldig godt.

Hennes midtre delen er veldig frisk, og asymmetri - med ryggen en tomme eller så kortere enn foran - er et populært kutt for lang bob akkurat nå. For å få denne looken, vil du ønsker å flatt jern håret eller spør din frisør å tynne ut tykt hår. Hvis du har bølgete hår, kan du rette det med en flat-jern eller bruke den bølgete.

Jenna Dewan Tatum lange bob

Tilbake i november 2014, Jenna Dewan-Tatum stylist, Jen Atkin, debuterte kjendis nye lang bob via Instagram.

“Jeg må gi skjønnhet #JennaDewanTatum en frisk 'butte endene lang lagdelt-rett ut salongen' klippe !,” Atkin skrev på Instagram.

Ifølge Atkin, kuttet de 4 inches av Tatum hår for en "vaske og gå" utseende.

Jenna Dewan Tatum

Her er et par andre versjoner av Tatum store frisyre.

Zosia Mamet lange bob

Zosia Mamet karakter Shoshanna på den populære TV-drama "Jenter" er avhengig av langt hår for hennes updos, men i januar 2014 hun debuterte en lang bob på den røde løperen. Hun holdt henne håret i en versjon av den lange bob siden den gang.

Det viser seg å flytte til NYC inspirert henne.

“Min stil dyret ble vekket da jeg flyttet,” sa hun til InStyle. “Det er en uuttalt invitasjon til å style frihet i NYC jeg aldri innsett hvor mye jeg liker å eksperimentere, og du er velkommen til å gjøre det her.”

Nicole Kidman lang bob

Les også:

Nicole Kidman kuttet henne sinnsykt langt hår akkurat i tide for tildelinger sesongen i februar 2015. Hun velig kuttet en heidundrende foten av hair extensions, og jeg tror resultatene er en stor forbedring.

Rose Byrne lange bob frisyre

Det er blitt hennes signatur utseende. Rose Byrne klippe håret inn i en lang bob i februar 2014 og har truffet den røde løperen med flere versjoner siden da.

En annen versjon av Rose Byrne lange bob

Her er en versjon av Rose Byrne lange bob stylet i bølger.

Kim Kardashian går fra lang til en lang bob

Det du må gjøre når du kutter av håret ditt er å debutere utseendet på Instagram, som er nøyaktig hva "The Keeping Up with the Kardashians" -stjernen Kim gjorde i februar 2015, like før Grammy.

"Jeg klippet håret kort mitt i dag," Kardashian skrev i bildeteksten for pic.

Hun fortalte Glamour Magazine tilbake i november 2014 at hun ikke vaske håret hver dag, og at hun er avhengig av hennes "glam team" til å style håret.

"Hvis jeg får det gjort, vil jeg få en blow-out på den første dagen, og på den andre dagen vil jeg legge bølger og krøller til det, og på den tredje dag skal jeg holde det rotete, og på den fjerde dagen stikke den opp, og deretter vaske det som natt."

Kate Mara slående transformasjon

Stylist Mara Roszak (hun er Emma Stone er frisør, også, og ansvarlig for Stone høyt elskede lang bob), fortalte Allure Magazine at Kate Mara får all æren for lang bob hun ga henne.

"Det var Kates idé å hogge av håret hennes," Roszak forteller Allure. "Vi spilte med den i et par etapper. Først gikk hun blonde, og deretter gikk vi litt kortere før du går hele veien. Hun har virkelig tykt hår, så jeg måtte ta mye av vekten ut."

En titt på Kate Mara lange bob

Her er en titt på Kates lang bob.

Freida Pinto er utrolig forvandling

Skuespiller Freida Pinto klippe det lange håret i desember 2014 etter å ha avsluttet en seks år lange forhold med henne "Slumdog Millionaire" costar Dev Patel.

Bildene her viser bare hva en god beslutning som var. Med langt hår, så hun ut som en gjennomsnittlig 20-noe. Ikke noe spesielt der. Men med sin nye lang bob og røde lepper, hun ser uvirkelig nydelig.

Jessica Alba lange bob

Stikker med trenden for å få en lang bob og deretter fortelle verden via sosiale medier, Jessica Alba gjorde nettopp dette i begynnelsen av mars 2015, da hun debuterte sin nye lang bob på Instagram i løpet av den berømte South By Southwest-konferansen, kommenterer, "Uh oh noen kappet av håret!"

Hun klippet håret av et år siden også, og debuterte som kutt på Instagram også takke henne stylist Jen Atkin (ja, det samme stylist Jenna Dewan Tatum brukes for hennes lange bob).

Stylist Jen Atkin og Jessica Alba

Her er bildet Jessica Alba lagt ut på Instagram for å annonsere sin kuttet.

Blogger Nicole Warne lange bob

Australske Nicole Warne har mer enn én million følgere på Instagram. Grunnleggeren av stil og reiseblogg Gary Pepper Girl, er Werne kjent for sin fantastiske smak i mote og stil, så det er ingen overraskelse at hun kuttet av hennes lange, ikke-beskrivende hår for swingy, trendy, sofistikert lang bob.

Blogger Nicole Warne

Her er flere versjoner av Warne nydelige bob.

Zanita Whittington lange bob

Zanita Whittington er en kollega av Nicole Warne, en annen Aussie mote og stil prinsesse. Sjekk ut hennes Instagram. Hennes lange bob beviser at selv jenter med krøller kan ha håret kort.

Zanita Whittington

Her er en titt på Whittington store frisyre.

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker var en av de opprinnelige lang bob adoptivbarn tilbake i 2011.But da hun vokste håret langt igjen. Og farget det brunette.

Så tenk everyone'ssurprise når hun klippe håret igjen. Se forskjellen hårklipp gjør. Det er mye bedre.

Elizabeth Olsen

Avbildet her er Elizabeth Olsen i juli 2014 og deretter med en mye kortere bob i februar 2015. Selvfølgelig stylist bak dette kuttet, Mark Townsend, debuterte den nye kortere gjøre på - hva annet? - Instagram.

Lauren Conrad

Elsker denne nye, friskt blikk på Lauren Conrad, høflighet av hennes stylist Kristin Ess.

Lucy Hale

Hun er stjernen i Pretty Little Liars stjerne og hun kuttet av seg håret i en lang bob i slutten av 2014. Den stylist bak hennes nye utseende var ingen ringere enn Lauren Conrads stylist, Kristin Ess. Du vil huske at Conrad er også idrett en lang bob.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens tok også til sosiale medier for å debutere sin nye bob, som hun hevder er ikke en lobb, skriver på Instagram, "Hvem trenger en lobb når du kan ha en bb (stump bob) !! Takket være min boo @kristinabarricelli @ gemini14salon."

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams