Hårpleie feil du gjør

9 november 2018

Du knase, blåse, og krølle det hver dag for å gjøre det ser flott ut, men alt som håndtering kan sende håret ned i avløpet-bokstavelig. Førti-én prosent av kvinnene sier de opplever at håret brekker på en daglig basis. Og noen hår faux pas kan faktisk føre til at håret til å komme ut med røttene. Her er hvordan du kan beskytte din lokker fra hår feilene fra "for mye" variasjon: for stramt, for ofte eller for varmt. (The Power Nutrient Solution er den aller første plan som takler årsaken til nesten alle de store sykdom og helsetilstand i dag.)

Feil # 1: overhandling

Gi håret ditt 100 slag, erting, eller kraftig sjamponering vil til slutt gå av skjellaget, det ytterste laget av håret som beskytter den skjøre indre filamenter. Resultatet? Håret brekker.

Hair Helper: "Treat håret ditt som det er den fineste silke," råder Rodney Cutler, eier av New Yorks Cutler / Redken Salon. Bruk fingertuppene til å forsiktig rense hodebunnen-ingen grunn til å skrubbe. Dirt, vil olje og rusk flyte bort som skum passerer over håret. Etter at du har tilstanden, men før du skyller, detangle håret i dusjen med en bred kam. Prøv Pantene Pro-V Repair & Protect sjampo, balsam og serum for å minimere skader (5 €, Drugstore.com). Når håret er tørt, for å børste akkurat nok style det.

load...

Feil # 2: overoppheting

Når de utsettes for høy varme, cellene i håret skjellaget skille ut og bryte av, utsette delikat filamenter innenfor. Håret ditt er egnet til å knipse der mangler skjellaget, forklarer Paradis Mirmirani, MD, en hudlege ved Kaiser Permanente Vallejo Medical Center i California. Hår mister sin glatthet og glans, også, når skjellaget er skadet.

Hair Helper: Aldri føne søkk vått hår, sier Cutler; det kan ikke ta varmen. Etter skylling, klemme håret forsiktig med et håndkle-ikke gni. Prøv den superabsorberende Aquis Microfiber hår håndkle. Hvis du shampoo daglig, bruke en leave-in conditioner laget for å beskytte blow-tørket hår.

load...

Direkte middels varme luftstrøm nedover håret i den retning at hårstråene celler lagvis; blåser håret i alle retninger legger til frizziness. Slå av blow-tørketrommel når håret er nesten tørt, og så lett børste til å style den.

Les også:

Afrikansk-amerikanske kvinner bør ikke bruke curling eller flat strykejern mer enn en gang i uken eller kort tid etter farge eller avslappende behandlinger, advarer Susan C. Taylor, MD, grunnleggeren direktør for Skin of Color Senteret ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York City. Hvis du må ta opp, kan du bruke en varme protector spray som Tresemme Termisk Creations Heat Tamer Protective Spray (5 €, Drugstore.com).

Feil # 3: overbehandling

De fleste hårfarger, perms og avslappende agenter er ikke farlig med mindre de blir stående på for lenge eller brukes for ofte.

Hair hjelper: Ikke perm oftere enn hver 120 dager. Lupo, MD, klinisk professor i dermatologi ved Tulane University School of Medicine. Aldri perm og farge på samme dag-noen uker i mellom er best, sier Mirmirani.

load...

I afrikanske-amerikanske kvinner, Relaxers og andre kjemiske prosesser som kan bidra til en slags permanent hår tap kalt sentral sentrifugal cicatricial alopesi (CCCA), selv om genetikk også kan være involvert. Kvinner med CCCA kan enten slappe av eller farge, men ikke begge deler.

Feil # 4: altfor trange hestehale, fletter eller utvidelser

Trykket av et gummibånd rundt en hestehale kan slites bort den beskyttende skjellaget og føre til at håret for å bryte. Alt som setter spenning på hårsekken for en lengre periode, som fletter eller utvidelser, kan trekke håret ut av røttene, forårsaker trekkraft alopesi (skallet), som noen ganger er permanent.

Hair hjelper: Bruk bare hår beskyttende band som goody stayput hår elastikk. Hvis fletter føles stram som de blir stylet, spør stylist til å starte på nytt, oppfordrer Taylor.

Likeledes, utvidelser og vever bør ikke la hodebunnen følelse stramt, gi deg hodepine, eller forårsake betennelse, sier Pantene kjendis stylist Danilo. Det beste alternativet: midlertidige klippet i utvidelser. Sjekk ut hairuwear.com for en lang rekke valg.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams