Hårforlengelser kan føre til permanent hårtap

11 november 2018

Magien av hair extensions er mang en jentes beste holdt skjønnhet hemmelighet. Men få er klar over risikoen dette voksende skjønnhet trend utgjør for permanent håravfall.

Lange skinnende låser blåser i vinden. Elegant updos stablet oppå hodet. Hvem ville ikke ha den magiske hair extensions?

Å kunne endre utseende på et innfall, heller enn å vente år for ditt eget hår å vokse er mang en jentes beste holdt skjønnhet hemmelighet. Men ukjent for mange, utgjør denne voksende skjønnhet trend risikoen for permanent hår loss.Hair utvidelser ble først rapportert brukt i oldtidens Egypt, men virkelig vunnet popularitet på 60-tallet og 70-tallet da bikuber var alle utvalg og Cher sin misunnelsesverdige lokker gjort kvinner jag til nærmeste salongen.

load...

Snarere enn gjemmer seg under en skrapete parykk, kan naturlig eller kunstig hår legges til ditt eget hår, øke lengden eller fylde. Når kjendiser ble sett ved hjelp av hair extensions til å endre deres utseende på en jevnlig basis, allmennheten strømmet å kopiere sine lerretet idoler.

Kvinner i store tall, og menn i mindre grad begynt å kjøpe inn i denne nye virksomheten, snu hair extensions til en multimillion dollar industrien praktisk talt over natten.

Håret lege og ekspert på hårtransplantasjon sier:

Teorien bak hair extensions er fantastisk. Du kan øke lengden på håret ditt bare ved å feste små grupperinger av enten kunstig eller menneskehår til endene av ditt eksisterende hår. Eller, hvis du hadde veldig tynt hår uten kropp, kan du feste disse bunter av hår på undersiden av håret sjakter, og dermed øke volumet og fylde til håret ditt.

load...

Problemet med slike teknikker er at du må finne en måte å feste ekstra hår på ditt eget hår. Flere teknikker benyttes, fra å bruke små klipp, til små metallringer som er krympet på, til potensielt skadelige lim, for å sy i bunter av utvidelser til eksisterende hår som må veves inn i rader. Hva de fantastiske reklamekampanjer ikke vise deg er den potensielle skaden disse forskjellige teknikker kan forårsake.

Les også:

Permanent skade

Hva er hår? Hår vokser fra en rot eller follicle under huden. Roten er den levende delen av håret mens skaftet består av døde celler skjøvet ut fra roten som det vokser. Enhver type av kjemisk eller mekanisk behandling av hår kan skade både roten og akselen. Hvis dine utvidelser ikke er satt inn eller tatt ut på riktig måte flere former for skade kan oppstå. Lim, varme og mekaniske crimps brukes til å feste hair extensions kan skade håret, forårsaker det å bryte på eller like over utvidelsen tiltrer.

Den ekstra vekten av den ekstra hår kan bli for mye, trekker det naturlige håret ut på follikler. Eller hår kan trekkes ut ved roten bare ved børster eller Combs fanger i de ulike typer tiltrer. Hvis trukket ut ofte nok, vil den follicle bare dø, noe som resulterer i tap av hår, en tilstand som er kjent i det medisinske feltet som trekkraft alopecia.

load...

Selv om du er heldig nok til å unngå mulige skader som hair extensions kan føre ditt eget hår, er du svært lite sannsynlig å unngå mulig skade på din bankkonto.

Rette problemer

Hair extensions er ikke permanent. Legge utvidelser tar opptil fem eller seks timer, avhengig av vedlegget teknikk. Dagens teknikker vil gi resultater for maksimalt tre måneder. Da må du ha det slengt igjen, ofte å måtte kjøpe nye utvidelser.

Og med hår, du definitivt fikk det du betaler for. Billig kunstig hår ser ganske skjemmende og unaturlig, og dårlig festet hair extensions er lett å merke.

På tross av all potensiell skade på håret ditt og din lommebok, hair extensions fortsatt bli solgt i store antall. Når gjort riktig av eksperter, kan hair extensions hjelpe en person rette et problem som kan være ganske ødeleggende eller rent gi et friskt og moderne utseende.

Men husk, for hver Jennifer Aniston typen kjendis som går ned den røde løperen med lange flyter låser, er det uunngåelig Britney Spears kjendiser som har lidd uopprettelig skade på egne natur hoder av hår.

Så lenge du er godt utdannet og informert om de potensielle farene forbundet med hair extensions, og du skriver inn i reisen fullt informert gå for det med øynene vidåpne.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams