Har du en avtagende hårlinje? 4 måter å vite

15 november 2018

Det er en realitet at de fleste menn har å forholde seg til på et tidspunkt i livet - den fryktede vikene. Enten vi vil godta den eller ikke, er det en realitet at de fleste av oss menn må møte på et tidspunkt i våre liv. Hvis du ender opp med å bli en av de heldige å leve et helt liv med en full leder av hår, har du slått den mannlige mønster skallethet odds.

For resten av oss, vil det komme en tid da våre håret begynner å tynne og våre pannen begynner å utvide. I begynnelsen stadier, kan vi børste den av og fortelle oss at vår hårfestet var alltid så høy. "Det enkes topp var alltid der," vi vil tenke på oss selv som vi nekter å tro at hårtap kan skje med oss. Tross alt, våre fedre og bestefedre var ikke skallet.

load...

Problemet med fornektelse er at det setter deg opp for svikt. Ja, akseptere at du opplever mannlig mønster skallethet er stressende, men det er noe som skjer med de beste av oss. Og når du er i stand til å gjenkjenne symptomene og ta en proaktiv tilnærming til hårtap, du da har en bedre sjanse til å forhindre at vikene vokser - og i noen tilfeller kan du selv få håret tilbake som du tapt. I disse dager, er det en rekke ulike behandlingsmetoder som er i stand til å hjelpe deg å holde full leder av hår. Men før du kan gjøre det, må du vite hva du skal se etter.

1. En vikene gjør håret ditt til å handle annerledes

Du vet hvordan å håndtere håret ditt bedre enn noen andre. Du vet hvor hver lille cowlick ligger eller hvilken retning de skal børste håret ditt. Imidlertid kan den minste bit av hårtap fullstendig endre måten håret oppfører seg. Hvis det cowlick plutselig har forsvunnet eller håret er ikke styling måten det brukes til, kan det være et tegn på hårtap.

load...

2. Spotting tynning områder i håret

Mange menn begynne å utvikle en enkes topp som sin hårfestet begynner viker. I stedet for å miste håret jevnt over deres hode, høyre og venstre hjørner av hårfestet begynner å tynne den mest, og skaper en hårfestet som til slutt forlater en hesteskoformet balding mønster.

Les også:

Når du pusser eller styling håret, bruke litt tid på å se på hjørnene av hårfestet ditt for å se om de ser tynnere enn vanlig. I så fall kan hårfestet bli viker.

3. Vær oppmerksom på dreven Shedding

Bare fordi du håret liggende rundt i huset betyr ikke at du er skallet. Tross alt, gjennomsnittlig person kaster rundt 100 hår om dagen. Det er ikke før du legger merke til en uvanlig mengde hår i hårbørsten eller dusj servant at du bør begynne å tenke på hårtap. Likevel er det godt å få et mentalt notat om du Shedding mer hår enn vanlig eller ikke. Fordi hvis du er og håret er ikke styling slik at det brukes til, kan du være i de tidlige stadier av hårtap.

load...

4. Ta et bilde av hårfestet

Nipping hårtap i knopp krever en proaktiv tilnærming. Jo tidligere du iverksette tiltak, jo bedre er sjansen for å hindre at vikene fra å vokse. Holde orden på vår hårfestet er regresjon er lettere sagt enn gjort, men. Vi ser oss selv i speilet hver dag, så endringen er så gradvis at det ofte glipper under radaren. Hvis du er usikker på om du mister håret eller ikke, ta et bilde av hårfestet og sammenligne det med eldre bilder. Du vil være i stand til å vite om hårfestet er faktisk trekker seg tilbake... Eller hvis du forestille ting.

Du mister håret ditt, hva nå?

Bare fordi hårfestet er i tilbakegang betyr ikke at du nødvendigvis må kysse håret farvel. Det finnes en rekke forskjellige måter du kan holde på håret som du har, og i noen tilfeller, selv vokser tilbake noe av håret som du har mistet. Spesielle DHT-blokkerer sjampo og balsam, legemidler som inneholder finasterid og minoxidil, og vitamintilskudd som inneholder biotin kan alle bidra til å stoppe din vikene fra framdrift videre.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams