Grunner til at håret ditt ikke vokser

12 november 2018

Betyr det virke som om håret ikke vokser? Vel, mest sannsynlig, er det (hvis det virkelig ikke er det, kan det være en underliggende helse grunnen, i så fall bør du oppsøke lege). Men hvis håret brekker av på en lik eller høyere rente enn det vokser, vil du aldri se noen lengde gevinster.

Hår kan vise stillestående eller negative vekstrater for en rekke årsaker. Har noen av disse høres kjent ut for deg? For hvis de gjør det, er det viktig å bryte disse dårlige hår vaner og begynne å fremme sunn praksis som tillater deg å holde hver tomme av vekst mulig.

Kjemisk overbehandling

Overlapp relaxers, aggressive bleking og bruke for mange kjemikalier til håret er alle prim skyldige i skade svart hår. Skadet hår vil fortsatt vokse fra hodebunnen, men det ofte bryter av i endene eller krever en drastisk kutt for å bli kvitt usunne deler. Spør deg selv om du:

load...

Hvis du svarte ja på noen av disse, er det mulig at håret er overprocessed. Selv stylister er ikke alltid idiotsikre, er det vanligvis bedre å motta kjemiske tjenester i en salong i hendene på en dyktig profesjonell. Mer "

Trimming for ofte

Du kan ha for mye av en god ting, og trimmer faller inn under denne kategorien dersom du ønsker lengre hår. Mange kvinner tyr til trimming sitt eget hår hjemme etter å ha fått resultatene av en saks-happy stylist. Sunt hår krever ikke så mange trimmer som usunne lokker; jo mindre du gjør med håret ditt, jo mindre sannsynlig at du trenger hyppige trims som tar seg en tomme eller mer. Hår vokser i gjennomsnitt 1/4 til 1/2 tommers per måned, så hvis du bryr deg om håret riktig, trenger du ikke å kutte mer enn 1/2 tommers hver månedene eller så hvis du ønsker å se vekst. Når du gjør trimme din lokker, sørg for å bruke saks utformet for denne prosessen, og ikke kjedelig husholdnings saks som utfører flere oppgaver, fra å kutte håndverket prosjekter for å gavepapir papir.

Les også:

Mangel på TV

Tørt, sprøtt hår kan skje med hvem som helst hvis hun ikke er flittig om condition. Svart hår craves ofte fuktighet, selv naturlige låser. Hvis du ikke er for tiden:

load...

Må du kanskje starte. Det er veldig vanskelig å over tilstand svart hår, så jo flere fuktighetsgivende produkter og praksis du bruker, jo bedre betinget, og mindre sannsynlighet for å bryte, vil dine lokker være.

Dårlig protein struktur

Sammen med en god fuktighetsnivå, trenger håret en passende protein balanse å holde seg sterk. Jo flere kjemikalier eller sterke praksis som manke går gjennom, jo ​​viktigere protein blir, rett og slett fordi hver relaxer / touch-up, farge, og selv flatt jern trykk kompromisser styrken av tråder neglebåndene. Svake hår bryter vanligvis, etter å ha blitt tynnere og mindre elastisk over tid. Fordi hår består av protein, må det protein i en eller annen form. Så lenge du følger en sunn diett, vil du ikke trenger så mye protein som en som ikke gjør det, men litt protein hjelper de fleste kvinner opprettholde sterke lokker. Mer "

load...

Traction alopecia

Tight stiler, spesielt de som trekker på hårfestet, kan gjøre alvorlig skade; I noen tilfeller er denne skaden permanent, drepte follikler alltid. Hvis hårfestet er sparsom, denne tilstanden kan dessverre være irreversible. Fletter som er for stramt, hestehale som trekker, kvelende vever og mer er alle stilarter som trenger å bli forlatt. I mange tilfeller er en tenkemåte hva som må endres samtidig endringene stil. Slank, rett hår som er trukket innenfor en tomme av sitt liv kan se bra ut, men sunt hår handler om så mye mer enn utseende. Det kan være på tide å revurdere din vanlige frisyrer hvis du skjønner de er ofte strammer for ditt eget beste.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams