Fungerer hårfibre virkelig?

13 november 2018

Komme til enighet med mannlig mønster skallethet er noe som er vanskelig for mange av oss å akseptere. For mange gutter, den første responsen til hårtap er frustrasjon tristhet og fornektelse. For andre, begynner de å forske ulike metoder for å stoppe håret fra tynning videre.

Det mest utfordrende ting om mannlig mønster skallethet er at det er mye feilinformasjon ute. Sammen med de få FDA-godkjente behandlingsmetoder som har stått imot kliniske studier og granskning fra det vitenskapelige miljøet, det er nesten dobbelt så mye av svindlere som prøver å selge deg noen falske hår tap rettsmiddel. Mange av behandlingsprogrammer som er annonsert som * helhetlig, helt naturlig, og homeopatisk * er litt mer enn pseudovitenskap. De vil ha deg å gjøre ting som å gni honning, ginseng og hvitløk på hodebunnen tre ganger om dagen for å fremme hårvekst - og du vil aldri se noen resultater.

load...

Når vi leter etter levedyktige behandlingsprogrammer for mannlig mønster skallethet, du vil inn i behandlinger som har blitt testet i en klinisk setting. De kommer til å være de som kan hjelpe deg å slutte fra å gå skallet, ikke en-en-dag gurkemeie tablett som er annonsert som den hemmelige våpen mot håravfall.

Så, hvor blir det hår bygge fiber? Er de legitime i kampen mot mannlig mønster skallethet? Svaret på det spørsmålet er egentlig avhengig av hva du leter etter nøyaktig. Hvis du ønsker en løsning som kommer til å stoppe skallethet og fylle ut disse tynning områder, slik at du kan bære den samme luksuriøse hår med deg gjennom hele livet, så nei - de fungerer ikke. Men hvis du leter etter en rask løsning som dekker opp skallet på samme måte som makeup dekker opp blemishes, deretter håret bygge fiber virker.

load...

Hva er viktig å huske om hår bygge fiber er at de gjør svært lite for å stoppe årsaken til balding. I stedet, de fungerer som en concealer. Så når du bruker hår bygge fiber til hodet ditt, er du bindende fibre (syntetisk eller naturlig, avhengig av merke) til hodebunnen og eksisterende hår. Generelt vil disse fibrene holder seg på plass til neste gang du vasker håret, og er en god måte å gi håret en midlertidig volum boost. Men ikke forvent hår bygge fiber til å gjøre noe annet enn å skjule dine hårløse flekker; de er ikke mer effektivt for å forhindre mannlig mønster skallethet enn iført en parykk.

Les også:

Hvordan jeg stoppe håret mitt faller ut du?

Hvis du leter etter noe mer effektivt enn maske hårtap, er det et bredt spekter av produkter på markedet som har vært forsøkt, testet, og garantert til å hjelpe i kampen mot mannlig mønster skallethet.

To av de mest populære behandlingsmetoder er medisinsk testet og godkjent av FDA, som betyr at deres effektivitet på å bekjempe skallethet har blitt godt undersøkt i det medisinske fellesskapet. Den første av disse produktene er minoxidil, en aktuell salve som er brukt på hodebunnen to ganger om dagen. Siden 2000-tallet, har Minoxidil vist seg å bidra til å forhindre mannlig mønster baldness for de fleste brukere.

load...

Den andre toppen behandlingsmetode er en gang-om-dagen tablett kjent som finasterid. Dette pillen virker ved å blokkere produksjonen av DHT, et hormon bundet til mannlig skallethet. I kliniske studier, nesten 85% av mennene som tok finasterid ble observert å ha opprettholdt håret de startet med. Med andre ord, det stoppet deres hårtap døde i sitt spor. Videre mer enn 60% av gutta som tok finasterid også rapportert betydelig Veksten i løpet av de tre første månedene av bruk.

I tillegg til disse to formene av hårtap forebygging, er et vitamin B-stoff kjent som Biotin vært knyttet til sterkere, raskere voksende hår. Mens Biotin sannsynligvis ikke nok til å stoppe mannlig mønster skallethet på egen hånd, noe som gjør den til en del av det samlede diett er en god måte å sikre suksess i kampen mot skallethet.

Mer om hårtap

Sannheten er at de fleste av oss ikke ta affære mot håravfall til håret vårt er merkbart tynn. Hvis dette er deg, kan håret bygge fiber være en effektiv måte å skjule tynt hår - spesielt hvis det er noe du føler selvbevisst om. Men hvis du ønsker å stoppe mannlig mønster skallethet ved kilden, du kommer til å trenge å følge et behandlingsopplegg som er spesielt utviklet for å behandle hårtap.

load...