Fra pixies til shags: 18 flotte kutt for kort, brunt hår

14 november 2018

Brunt og svart hår ser fantastisk med en kort frisyre. Kontrasten mellom lysere hud og mørkere hår gjør en kortere kutt skiller seg ut mer enn det gjør på lys hud og hår.

Dette galleryhighlightsfabulous korte, mørke frisyrer. Mange av stilene er nisser, men noen bobs og mange edgy kutt er også inkludert. De er den perfekte inspirasjon for din neste kutt. Sørg for å vise din stylist noen som du elsker og hun vil ha en god idé om utseendet du går for.

Husk at styling kort hår kan være høy vedlikehold for noen kvinner. Du trenger riktig verktøy og produkter for å få det perfekte bustete utseende som er så varmt. Aksje opp og du vil få mest mulig ut av din nye utseende.

load...

En stor edgy kutt

Skuespiller Ginnifer Goodwin har ofte fantastiske snarveier. Hun ser nydelig med denne pixie som har lange, smell side-feide. De rike sjokolade farge gjør også theshort, edgy frisyre pop, og det rammer ansiktet hennes perfekt.

Elegant og sofistikert

Her, skuespiller Ginnifer Goodwin idrett en slicked til side utseende som gjør henne kutt ser mer sofistikert og perfekt for kvelden slitasje. Hennes sparkly øredobber og minimal makeup sette fokus på hennes vakre ansikt også.

Going lenge

Hvis du trodde Pixies var Ginnifer Goodwin go-å kutte, tro om igjen. Dette bedårende bob viser også fram sin ansiktsform og de markerte krøller gi det en sexy-elegant utseende.

load...

En kul shag hårklipp

Dette choppyshag haircutmay ikke fungere for alle, men skuespiller Renee Smith bærer det med selvtillit. Det er litt longerthan mest og er helt fabelaktig for hennes hjerteformet ansikt.

Korte krøller er stor

Noen mennesker kan si at du ikke kan gå kort med krøller, men det kan done.Short krøllete hårklipp kan være høy vedlikehold, men italienske sangeren Carmen Consoli er tykk og bustete bob ser varmt og litt vill. Det er akkurat derfor vi elsker det.

Den klassiske, søt pixie

load...

Denne korte pixie er et klassisk utseende og en som er lett å vedlikeholde og vokse ut. Det som virkelig gjør skuespilleren Valorie Curry se enda mer ungdommelig enn hun gjør naturlig. Det er en søt, sexy utseende som er tidløst.

Høydepunkter for øyet pop

Høydepunktene i thisshort hårklipp bringe ut Glamour magazine editorCindi Leive øyne. Det er et enkelt tillegg til en ny kutt som virkelig kan skille seg ut, spesielt når det er lagvis i slike fantastiske nyanser av brunt.

Den brune bob

Dette brun bob vanligvis fungerer best for kvinner med naturlig rett hår. Selv om vi ofte ser henne med skulderlangt hår, skuespiller Jessica Stroup sikker kan rocke utseendet.

Les også:

Hvis håret ditt er krøllete, kan du få denne looken med et flatt jern og litt tid. Det er en fantastisk mulighet for en natt ute.

Kort, brunt, og dramatisk

Spansk pop singer Luz Casal er en annen kvinne å se etter dramatiske, korte stiler. De er fylt med klassisk, men mote stil og spenner fra lange lag til kort og elegant. Denne spesielle kutt er en thatwill vokse seg store, så det er perfekt for en kvinne som elsker å forandre ting opp som hun gjør.

Den korte, brun bob

Kanadiske actressChelsea Hobbs er en annen kvinne som bærer håret langt mer enn hun gjør kort. Likevel kan dette lengre bob med smell gi mange kvinner tillit til at trimming litt mer off kan resultere i et flott utseende.

Funky og frisk frisyre

Smellene på spansk modell Juncal Riveros frisyre tone ned hennes bredere panne uten å dekke det helt. Krøllene er myke og fantastisk og hele utseendet er retro glam.

Kort, bustete, og fantastisk

Legg merke til hvordan shortthe smell på denne frisyren er. Selv om det vil ta mye av vedlikehold, vil det vokse ut pent hvis du blir lei av det. Hvis du har et nydelig ansikt som skuespiller Morena Baccarin gjør, denne stilen vil bare bringe mer oppmerksomhet til dine beste egenskaper.

Victoria Beckham

Fashion designer, modell og sanger Victoria Beckhammade den asymmetriske bobiconic på mange måter. Vokser ut et ujevnt klippet stil som dette kan ta tålmodighet, skjønt. Bare være forberedt på å kutte alt en lengde når du er klar til å endre ting opp.

Vokser det ut med stil

Kjent for sine lange, bølgete låser, fikk skuespiller Hilary Swank klippe det relativt kort på en gang. Her viser hun at du kan beholde massevis av stil mens vokser det ut. Disse side-feide smell og de gylne høydepunkter legge til morsomme og funk til utseendet.

Søt, svart, og fet

Denne super snarvei er super søt og det er gjort enda bedre av den dype svart farge. Det virkelig bringer ut filmskaper Diablo Cody fantastiske sjø blå øyne.

Cute ennå kult

British "det" jente, Alexa Chung er kjent for sin kule hårklipp. De er vanligvis ganske mussy og har som uflidd utseende, men de fungerer veldig bra for hennes personlighet. I dette bildet, hun tok det kortere enn normalt med en bølgete bob som er super søt.

Krøller for en trykkende utseende

En krølltang legger en trykkende dimensjon til "Greys Anatomy" -stjernen Chandra Wilson lang bob. Krøllene er klassisk, men likevel moderne, og det er en fabelaktig utseende for den røde løperen eller noen spesiell anledning.

Halle Berry

Skuespiller Halle Berry er et annet ikon for trendsettende korte frisyrer. Hun er kjent for å gå fra nisser til toppskarv, og dette er en blanding av begge deler. Det er definitivt en av våre favoritt ser ut fra henne i løpet av årene.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams