Fordeler med eple cider eddik skyller på svart hår 2018

10 november 2018

Det er ingen mangel på hår produkter markedsført mot svart hår av alle teksturer, om du trenger noe å gjøre mest mulig ut av avslappet manke eller du er ute etter super-fuktighetsgivende produkter for din naturlige lokker. Unner deg selv en stor ny hårpleie linjen er fantastisk, men det er også en god idé å se hva du allerede har på hånden. Jo mer du lærer om svart hår og hva som er bra for den, jo mer kan du bli overrasket over å høre at kjøkkenet kan holde et vell av godbiter. I mange tilfeller vil du spare penger og tid ved å se på din pantry hyllen for det nyeste produktet.

Apple cider eddik skyllinger er ikke for alle, men hvis du ønsker å gi dette billig behandling en prøve, vil du nyte følgende fordeler. Husk, ikke bruk ufortynnet eddik på håret; Dette er en skylling, blandes med store mengder vann. Trikset er å finne den perfekte forholdet mellom ACV til vann; noen kvinner sverger til en 1: 4 av ACV: vann, mens andre bruker mye mer vann. Siden dette er en syre vi snakker om, er det bedre å feile på siden av mer vann.

load...

Lukker skjellaget, som fører til glatthet

Hvis du viser et hårstrå under et mikroskop, vil du se at det ikke er en glatt rør. Det er dekket med skala-aktig neglebåndene. Når håret ditt neglebåndene ligge flatt, din lokker vises blankere (eller i det minste ha litt glans) og håret føles glattere. Hårfibrene blir ofte skadet gjennom dårlig behandling og kjemiske prosesser. Hevet hårstråene ikke reflekterer lys som godt og føler grovere.

Bruke ACV skyller etter rensing bidrar til å lukke skjellaget skaftet, noe som gjør håret glatt, glansfullt og lettere å gre gjennom, samt å holde fuktighet i mer effektivt.

Balanserer hårets pH-verdier

load...

Kort vitenskap leksjon: På den pH-skalaen, som går fra 0 til 14, faller menneskehår på den nedre og svakt surt ende, et eller annet sted mellom 4,5 og 5,5. Dessverre er mange av de hår produkter vi bruker forstyrre vår hårets naturlige pH siden mange av dem er alkalisk og i den høyere enden av skalaen.

Les også:

Ufortynnet eple cider eddik har en pH mellom 4 og 5, men du bør ikke bruke det ufortynnet på håret! Fortynnet, det er nærmere en pH på omtrent 2,9; fortsatt surt og mye bedre enn en pH på 7, ofte funnet i kommersielle produkter. En eddik skyll bidrar til å gjenopprette hårets naturlige pH-balanse, holde det sunt.

For å unngå skade eller grovt hår, begynner med en stor forholdet mellom vann og eddik (4: 1 / vann: eddik er et godt utgangspunkt), men du kan alltid øke eller redusere mengder som trengs.

Fjerner produkt oppbygning

En av grunnene til at folk som er på et "no-poo" diett som ACV skyller er fordi det fjerner buildup som kan gjøre håret ditt ser kjedelig. Hvis du ikke bruker sjampo, du fortsatt trenger å få gamle produkter og skitt ut av håret. ACV skylling, vanligvis kombinert med et natron rensing rutine, er stor for å skjære gjennom oljeaktig oppbygging. Når alle de gamle produktene er skylt bort takket være eddik, bør håret føles mykere og virker mer levende.

load...

Lindrer kløende hodebunn

Hvis du lider av en kløende hodebunn og / eller flass, skylling eddik ofte gi lindring fra irritasjon fordi eddik inneholder antibakterielle egenskaper. Kløe trenger ikke å være en effekt av produktet buildup, men i noen tilfeller er det. ACV skjærer effektivt gjennom buildup på håret og hodebunnen, noe som gir hodebunnen frisk, ren start den trenger.

Gunstig

Ikke alle har ubegrensede midler når det gjelder å kjøpe hårprodukter. Når du finner noe som fungerer for deg mens du sparer mye penger, er det på tide å feire. Ikke bare er vanlig eple cider eddik utrolig billig, det er lett å finne. Bare pop i din dagligvarebutikk, kjetting eller rabatt forhandler, og sjansene er, vil du finne en flaske ACV for rundt en dollar.

Selvfølgelig, hvis du velger den organiske ACV, vil du bruke mer, men mange kvinner tout fordelene av ikke-organisk versjon like bra.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams