Flott hårklipp for menn i deres 40s 2018

11 november 2018

Som menn blir eldre, opprettholde en frisk og ungdommelig utseende starter med riktig hårklipp. Feil mange menn gjør som de blir eldre inkluderer å holde på en hårklipp som er for trendy eller velger en hårklipp som er for sikker. Bli eldre betyr ikke at du har til å vedta en kjedelig hårklipp. Velg en som vil hjelpe deg å se yngre ut i midten alder.

Den korte Cæsar

Den klassiske Caesar kutt er et flott alternativ for mange menn i 40-årene, fordi det er lett å vedlikeholde, og vil ikke ta mye tid i en travel hverdag, og det er spesielt god på å dekke opp litt av en vikene. George Clooney jobbet denne frisyre i årevis, og det er en av de tidløse stykker som nesten aldri går ut av stilen.

load...

Den løse Pompadour

Hvis du er heldig nok til en stor hår og ønsker en litt mer av en "rock 'n' roll" holdning som fortsatt er alderstilpasset, er dette løst Pompadour et godt alternativ, spesielt hvis du har en oval eller litt lang ansikt form.

Modellen på dette bildet har en litt vikene, så kutt fungerer perfekt. En kort skjegg hjelper også ramme inn ansiktet hans også. Han valgt å forlate håret grått, som virkelig gjør øynene pop. Noen ganger grå kan være en god ting, spesielt hvis du har lyse øyne.

Ivy League

Den korte Ivy League kutt er en annen stor kortere alternativ for menn i 40-årene som ønsker en enkel å vedlikeholde frisyre. Det er nok lengde på toppen for å gi bare litt av allsidighet i at det kan brukes pent kjemmet til siden, frem som en kort Cæsar, eller rotete med litt lim med å legge tekstur.

load...

Kort enkes topp

Hvis du har fått grått hår, eier den. Denne modellen haschosen den perfekte frisyre for å markere sin hårfarge og tekstur, og den grå også gjør øynene skiller seg ut mer. For dette kuttet, er håret sakse-kuttet til ca 1 tomme over hele hodet. En bit av lim brukes for å gi svak separering og tekstur.

Barbert hode

Someof oss har en tendens til å miste vår "edge" som vi blir eldre, og en måte å få den kanten tilbake og gi deg selv en kraftig utseende er å barbere hodet.

Hvis du har rett hodeformen (oval eller firkantet fungerer best med en barbert hodet) kan dette være et godt alternativ, spesielt hvis håret ditt er tynning. Kombiner det barberte hodet med en kort skjegg og du har en ultra-maskuline, robust utseende.

The Short Layer Cut

load...

En kort lagdelt hårklipp fungerer godt med denne modellens vikene. De fyldigere sidene også bidra til å balansere sin bred kjeve og ramme inn ansiktet hans godt. For denne stilen, håret kuttet i kortere lag over hele hodet. Bruke litt pomade for ekstra glans og kontroll.

Les også:

Den kortere lag snitt

Denne korte lag kutt er et annet godt alternativ for menn i 40-årene som ønsker nok lengde til å være allsidig, men likevel har en stil som er lett å vedlikeholde. Det fungerer godt i at det kan brukes med minimal produktet og tilfeldig stylet med fingrene, som vist på bildet. Det er nok lengde, men at du kan bruke litt av pomade og legge til en ren side del og stil det som en Pompadour for en mer formell utseende.

Den lange shag

Denne lange shag stil er vanlig på aldrende surfere i California, og det ser flott ut. Hvis du fortsatt har en full leder av hår og vil ha en lengre stil, er denne lange shag noe å vurdere. Men holde seg langt borte fra denne stilen hvis du har tynt hår, fordi det vil gjøre håret ditt ser tynnere enn det er.

For denne stilen, håret kuttet i lange lag over alt og for denne modellen, har solen lagt naturlige blonde høydepunkter. Hvis du ikke er en surfer, ikke bekymre deg, kan du alltids jukse denne frisyre ved å ha din salong legge naturlige høydepunkter og bruker litt salt spray, slik som TIGI Catwalk Session Series Salt Spray.

Den lange lag snitt

Bare se på at hår på denne fyren. Det er tykk og blank med en fantastisk grå farge. Hvis du har en stor leder av hår som dette, viser det seg. Han gjør det ved å ha klippet håret i lange lag litt taper rundt sidene og tilbake med. For styling, er bare litt av pomade brukes til å feie håret tilbake og legge shine.Caring for grått hår kan kreve litt mer arbeid, men det er verdt den ekstra innsatsen.

Den Alejandro González Iñárritu

Dette er et annet morsomt alternativ for gutta som jobber på en mer kreativ felt og liker en lengre stil. Regissøren av "The Revenant," Alejandro González Iñárritu, har blitt sett idrett en lignende stil for en stund, og det fungerer bra for ham. Håret er skåret i lange lag allover den hode andstyled en bit av matt pasta med å legge til separasjon. På grunn av den uformelle naturen av denne stilen, er det slitt best med en kort, naturlig skjegg.

Den korte strukturert kutt

For denne stilen, håret kuttet klipperen kort på sidene og tilbake (ca en nr 3 blad) og venstre ca to inches lenge på toppen. Håret på toppen er punkt- eller kniv kuttet for å legge til atskillelse og tekstur. Dette frisyre fungerer spesielt godt for menn som kan være tynning eller har en vikene. Hvis det er tilfelle med deg, og du ønsker å bære denne stilen, kan du bruke den letteste stylingprodukt mulig å unngå å skape for mye separasjon i håret, som viser mer hodebunnen.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams