Fem trinn for å reparere skadet, ødelagt hår

10 november 2018

Veien til sunt hår er brolagt med produkter, potions, protein, og dypt conditioners.If håret er stekt eller lider av flisete tupper, solskader, floker, og brutt sprø stykker, er det på tide å ta ansvar for hårets helse. Det er lett å glemme at vårt hår kan være svært skjør. Eksponering for solen, hårføner, rettetang, og selv daglig børsting kan ta sitt toll og la deg som ønsker en tidsmaskin.

Det er viktig å huske på at å reparere skadet hår vil ikke skje over natten, men over tid. Utvikle disse vanene vil få deg på veien til utvinning.

De-gunk dine lokker

Produktene vi bruker, og selv vannet vi bruker for å fjerne produktene vi bruker, kan føre til at håret til å ha en mindre enn sunn glans. Build-up er et alvorlig problem med hår og kan føre til at det å være slapp, livløs, og selv føre til at endene til å splitte og føler sprø.

load...

Å få dette bygget opp gunk av håret er første skritt i å reparere skader og ha sunnere hår. En god avklare sjampo, natron oppklarende behandling, eller et eple cider eddik skyll er gode alternativer for å fjerne produktet oppbygging, hardt vann innskudd, og mineral oppbygging på hair.How ofte du trenger for å fjerne bygge opp er egentlig avhengig på produktene du bruker og vannet kommer ut av springen. De fleste kan bruke en avklarende behandling minst en gang i måneden.

Sjekk ut to favoritt avklare sjampo:

Beskytt håret ditt mot sol eksponering

En av de største syndebukkene av håret skade, farge fade, og sprø endene er solskader. Hvis du ikke beskytter håret mot solens UV-stråler, er det på tide å begynne nå. Og selv om vi er mer utsatt i sommer, ikke glem at solen skinner hele året.

load...

Etter en lang dag med soleksponering (turer til stranden, fotturer, utendørs sportslige aktiviteter) er det en god idé å gi håret en fin lang fuktighetsgivende behandling for å holde skaden i sjakk og hjelpe håret ditt opphold i tipp-topp stand.

Sjekk ut våre favoritt hår fuktighetsgivende behandlinger:

Prøv en varm olje behandling

Les også:

Varm olje behandlinger tilfører håret med glans og fuktighet. De er også super enkelt å gjøre hjemme. Påfør din favoritt hår olje sjenerøst å rengjøre, kan håndkletørt hair.You også raid på kjøkkenet og prøve olivenolje eller sitrongress olje.

Dekk med en dusjhette eller plastfolie og bruke varmen ved hjelp av et varmt håndkle (frisk fra tørketrommel), din hårføner, eller sitte i solen på en varm dag. Etter oppvarming av oljen, la håret ditt avkjøles i romtemperatur, og skyll med kaldt vann. Varm olje behandlinger kan gjøres én til tre ganger per måned, avhengig av hvor mye skade og hvor tørt håret ditt er. For mye olje kan føre til at håret skal vises fettete, så vær forsiktig så du ikke overdrive det.

load...

Favoritt varm olje behandlinger:

Få en god dyp condition behandling

En ukentlig dyp condition behandling er et must for å reparere håret ditt skader og hindre fremtidige brudd. Men ikke alle dype conditioners er de samme.

Det er viktig å finne en dyp conditioner som fungerer med din hårtype, vil ikke veie håret ned, eller føre til at håret til å føles fet. En dyp balsam er spesielt viktig hvis du farger håret fordi skadet hår vil falme raskere enn sunt hår. Hvis mulig, arbeide med håret stylist for å finne riktig dyp condition behandling for din hårtype.

Sjekk ut noen av ourfavorite dype conditioners:

Få en hårklipp

La oss innse det, hvis din lokker er skadet, dine ender bryter, sprø og splitting, og du føler at du mister på gode hår dager, en hårklipp (eller bare får regelmessige hårklipp) vil redde dagen.

Du trenger ikke å hogge det hele av (selv om bobs og pixie hårklipp kan angre alle dine skader uten å måtte kjøpe alle produkter). Hvis du ikke er klar til å gå kort, få en sunn trim, prøv lag, gjenoppfinne ansiktet framing, eller gi et nikk til noen trendy smell. Dette vil fjerne noen av skadene og gjøre reparasjonsprosessen litt enklere

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams