Fem myter om naturlig svart hår

11 november 2018

Før relaxer s ble lett tilgjengelig, svarte mennesker rettet håret gjennom et spekter av virkemidler, hvorav mange var svært tøffe og ødeleggende. Selv om de fleste svarte kvinner fortsatt foretrekker å ha håret rettet, har det vært en stadig voksende bevegelse mot seg naturlig hår. Men det gjenstår mye feilinformasjon som hindrer noen mennesker fra å akseptere håret som det vokser fra hodebunnen. De velger å rette håret fordi de fortsatt tror disse misforståelsene om naturlig hår. Hva er de virkelige sannheter om disse vanlige naturlige hår myter?

Naturlig hår er ikke allsidig

Hvis du tror Afros er den eneste stilen for naturlig hår, er du glipp av massevis av unike frisyrer som er vakkert og sunt for håret og hodebunnen.

Noen av de mange naturlige frisyrer du kan bære omfatte:

I tillegg kan du kombinere disse stilene for å lage din egen one-of-a-kind frisyrer. Hvis håret ditt er kort, kan det begrense allsidighet noe, men jo lenger håret vokser, jo flere stiler du kan eksperimentere med og nyte.

load...

Naturlig hår ikke vokser

Svart hår i sin naturlige tilstand har en tendens til å krympe seg, hindrer deg i å se den virkelige lengde, som fører til det mange tror at det ikke vokser lenge. Mens alle har en forhåndsbestemt hårlengde som er på grunn av genetikk, med riktig pleie, kan du vokse håret ditt så lenge det er ment å være, og du trenger ikke en relaxer eller perm å gjøre det! En relaxer retter krøller, slik at du kan se lengden lettere, men kjemikalier i det ikke fremme hårvekst.

Hår vokser i gjennomsnitt 1/2 tommers per måned, inkludert svart hår. Håret ditt vokser, men du kan ikke beholde lengden på grunn av kjemisk misbruk, tørrhet, sterk varme styling og en generell mangel på forsvarlig omsorg.

load...

Naturlig hår er sterk

Naturlig hår ser sterk, noe som er grunnen til at så mange mennesker tilfeldigvis misbruke det med røff behandling. I virkeligheten er svart hår skjør og må behandles med den mest skånsomme omsorg for at det skal blomstre. Brede tann kammer, naturlige ingredienser og dine egne fingre er de beste verktøy og produkter for naturlig hår. Du vil finne at lav-manipulasjon og beskyttende stiler vanligvis bidra til å beholde lengden fordi konstant grooming kan bli for mye for enkelte hårtyper.

Les også:

Naturlig hår trenger fett

Mange produkter du finner i den etniske hårpleie delen av din lokale butikker er fulle av ingredienser som ikke er det beste for svart hår. Ironisk, men sant. Olje-og petroleum utgjør en stor andel av svarte hår produkter og alt de gjør er tette hodebunnen din og tiltrekke seg smuss på håret ditt. Du trenger ikke å "fett" skalp for det å være sunn.

Heldigvis har dagens forbruker mange flere muligheter enn tidligere. Nye selskaper blir regelmessig beskjæring opp som faller i det svarte håret markedet med produkter fulle av gode-for-your-hair ingredienser. Du finner mange som ikke inneholder:

load...

Borte er de dagene da du bare kunne finne disse premium merkevarer på nettet. Du kan finne navn som Jane Carter, AsIAm, Eden Bodyworks, Shea Moisture, Alikay Naturals og mer på lokale forhandlere samt online.

Naturlig hår er vanskelig å administrere

Naturlig, teksturert hår kan virke vanskelig å håndtere hvis du forsøker å behandle det som rett hår. Hvis du bruker de samme verktøyene og forvente de samme resultatene som du ville på rettet hår, du kommer til å bli skuffet. Men når du lære å behandle naturlig hår på en måte som ikke prøver å endre det eller endre det, kan det være så overkommelig som enhver annen type hår.

Du må bruke ulike verktøy og metoder for styling. Fingrene, en bred kam, naturlig villsvin bust børster og naturlige oljer er alle gode måter å behandle svart hår. Hvis du er vant til å håndtere rettet hår, lære nye rutiner og teknikker som fungerer med din naturlige tekstur i stedet for mot det vil gi de beste resultatene.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams