Fakta eller fiksjon: Dykk inn i bivirkningene av finasterid

11 november 2018

De fleste medisiner kommer med bivirkninger. Noen bivirkninger er mindre og føre til liten eller ingen problemer, mens andre er uten tvil verre enn den tilstanden medisinen er ment å være behandling. Av denne grunn er det viktig å snakke med legen din og apotek før du tar noen nye medisiner.

Når det gjelder hårtap, har finasterid vært en populær løsning å hjelpe gutta stoppe håravfall. Det er en av de få androgene alopecia behandlinger som er blitt godkjent av FDA for hårtap. Og siden du tar finasterid en gang om dagen muntlig, betyr hårtap forebygging ikke bety å gjøre drastiske endringer i din daglige rutine. Videre er finasterid så vellykket på å bekjempe mannlig mønster skallethet at det stopper helt hårtap hos omtrent 83% av menn som tar det mens enda regrowing noen hår i mer enn 66% av sine brukere.

load...

Men betyr finasterid kommer med bivirkninger? Svaret er ja, men det er mye feilinformasjon rundt finasterid og bivirkninger. Sannheten er at finasterid forårsaker noen bivirkninger til en liten del av de som tar det, men det store flertallet av menn som bruker det ha nytte av en vellykket hårtap behandling uten å oppleve noen uønskede resultater. La oss ta en titt på et par av finasterid kjente bivirkninger, slik at vi kan skille fakta fra fiksjon.

Har finasterid drepe sexlysten?

Det er en vanlig misforståelse at å ta finasterid vil føre til at du har seksuelle bivirkninger, og det er ikke nødvendigvis sant. Mens det er sant at det erfart bivirkninger i form av impotens, redusert libido, og ejakulasjon dysfunksjon i løpet av 73 forskjellige kliniske forsøk, det berørte bare to til tre prosent av personer som tar finasterid.

load...

Videre, for de fleste pasienter, utbruddet av disse bivirkningene startet tidlig i testene og tendens til å gå bort et par måneder senere som pasientene fortsatte behandlingen for det store flertallet av menn som har lagt merke til det. Når det er sagt, er det sant at en liten prosentandel av menn (mindre enn 2%) bli utsatt for erektil dysfunksjon og en lav seksualdrift mens man tar finasterid og potensielt etter. Hvis du oppdager at den påvirker sexlivet ditt, bør du kontakte legen din før du fortsetter behandlingen.

Kan finasterid forårsake kreft

En annen myte om finasterid er at det fører til kreft, som ikke er hva forskningen viser. Faktisk har forskere funnet ut at langvarig bruk av finasterid kan faktisk redusere sjansene for prostatakreft. I en syv-årig studie publisert i New England Journal of Medicine, oppdaget forskerne at menn i alderen 55 år og eldre som tok finasterid i sju år hadde mindre sannsynlighet for å utvikle prostatakreft. Men i den samme studien fant forskerne finner ut at et lite antall menn var på en økt risiko for høyverdig prostatakreft etter å ha tatt finasterid - omtrent 3,5% av mennene som tok den.

Les også:

Selv om dette er en liten prosentandel, er det likevel viktig å merke seg at det er en slank sjanse for at finasterid kan øke sannsynligheten for prostatakreft eller høyere grad kreft hos 3,5% av mennene tar det. Av denne grunn er det viktig at du tar forholdsregler ved å snakke med legen din og planlegging rutinemessige kontroller.

load...

Finasterid og den nederste linjen

Forskjellen mellom finasterid og andre rusmidler eller uregulert håravfall medisiner er at finasterid er godt studert og bare en liten prosentandel av befolkningen vil oppleve bivirkninger. Det er andre bivirkninger du bør vite om også - for eksempel noen mennesker rapporterer også at finasterid gjør dem føler seg svimmel eller svak, så sørg for at du snakker med legen din og avsløre eventuelle medisinske historie før du begynner finasterid. Og hvis du opplever noen av bivirkningene, sørg for å planlegge en avtale med legen for å finne ut hva den beste handlingsplan skal være.

Samlet sett er finasterid en FDA godkjente stoffet som er trygg og utrolig effektiv stoff som bidrar til å bekjempe menns hårtap. Det fungerer ved å blokkere omdannelsen av testosteron til DHT i hodebunnen. Faktisk er det en av de mest effektive Hårtap behandlinger på markedet. Den kan også kombineres med minoxidil, en topisk behandling som også har blitt godkjent av FDA for behandling av skallethet hos menn. De fleste opplever bedre resultater ved bruk av begge disse produktene sammen.

Under en studie, menn som tok finasterid og anvendt Minoxidil to ganger om dagen faktisk vokste betydelig håret i løpet av 20 uker. For de fleste menn, er det en fin måte å stoppe effekten av mannlig mønster skallethet døde i sitt spor.

Snakk med legen din for å lære mer om finasterid og hvordan det kan fungere for deg.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams