Er du utsatt for hårtap?

9 november 2018

Er effekten av mannlig mønster skallethet får deg ned? For hva det er verdt, er håravfall noe som skjer med de beste av oss. Og mens det er helt normalt å føle seg stresset om tanken på å miste håret, bør du vite at du ikke er alene i denne kampen mot håravfall.

I dag skal vi konfrontere problemet med mannlig mønster skallethet sammen. Mer spesifikt skal vi dekke alle de tingene som kan bidra til skallet, og dessverre, mange av disse faktorene er utenfor din kontroll.

Så, hva gjør deg utsatt for hårtap? Å være en mann, for startere. Det er ikke å si at hver mann vil gå skallet eller utvikle den beryktede blindgate frisyre, men omtrent 70% av menn vil oppleve hårtap på noen skala i sitt liv, selv om det bare er mindre tynning. Ikke på grunn av alder, eller på grunn av hårpleieprodukter de bruker, men på grunn av et hormon kjent som dihydrotestosteron (DHT), som har vært knyttet til mannlig skallethet.

load...

Ja, du har lest det riktig. Et derivat av testosteron, det vidunder kjemikalie som gir oss en sterk libido og hjelper oss med å bygge muskelmasse (blant annet!) Spiller også en rolle i hårtap.

Er du utsatt for hårtap?

Når sant skal sies, er det vanskelig å si. Det er mange faktorer som spiller en rolle i hvorvidt vi utvikler mannlig mønster baldness eller ikke, og bare fordi du har testosteron betyr ikke at du nødvendigvis kommer til å miste håret. Med det sagt, er det noen tegn som kan tyde på at du er utsatt for skallet.

La oss ta en titt på noen av dem.

1. Du er konstant stresset

Mens stress ikke direkte knytte til mannlig mønster skallethet, det absolutt spiller en rolle i hårtap. Hvis du allerede miste håret, og du går gjennom en stressende periode i livet ditt, kan du faktisk føre til at håret til å kaste på en mye raskere hastighet enn det normalt ville.

load...

Hvis det ikke er grunn nok til å prøve og slappe av, stress kan også føre sin egen type hår Shedding. Ja, alle de nettene som du holde seg våken bry deg om ting du ikke kan kontrollere kan være en av de tingene som forårsaker du å miste håret. Den gode nyheten om stressrelatert hårtap, er imidlertid at det vanligvis vokser tilbake et par måneder etter at du har roet seg.

2. Du spiser ikke ordentlig

Ta noen vitaminer, øke frukt og grønnsaker, og dobbelt opp på disse grønne greener. Hvis du ikke får nok næring så håret ditt er en av de første stedene å bli berørt. Og den slags er fornuftig når du tenker over det. Hvorfor skulle kroppen din skal bruke all sin energi på å beskytte håret når det ikke får nok næring til å sikre sine systemer kjører på riktig måte?

Du kan også være lurt å se på å ta et vitamin supplement kalt Biotin eller vitamin B-komplekset. Det har vist seg å skape sterkere og sunnere hår, hud og negler.

Les også:

3. De andre familiemedlemmer er skallet

Det er mange røverhistorier om mannlig mønster skallethet og familie. Noen sier at det kommer fra din far, andre sier at det avhenger av mennene på din mors side av familien. Ta detaljene med en klype salt, men forstår at hårtap kan være arvelig. Selv om vi ikke kan vite nøyaktig hvem du får det fra, det er en genetisk komponent til mannlig mønster skallethet - noen passerer det ned! Hvis de fleste av mennene i familien har mistet håret, er det en god sjanse for at du kan oppleve hårtap også. Likevel, selv da er det ikke 100%.

load...

4. Du har et frisyrer som forårsaker stress på hodebunnen

Tilstanden kalles traction alopecia er mer vanlig enn du kanskje tror, ​​og det verste av alt er at det er helt forebygges. For å forstå hvordan denne typen skallet skjer, må du først forstå at hodebunnen er sensitive, og er utsatt for skader over tid. Ting som overdreven skrape, rubbing, og børsting kan alle skade hårsekkene og hemmer hårvekst. I tillegg er en rekke populære frisyrer som involverer trekke kan også skade hårsekkene over tid, forårsaker irreversible hårtap. Flettene, mann boller, ponni haler og dreadlocks er alle knyttet til jernbane Alopecia grunn av stress setter de hårsekkene gjennom.

Aldring og holde håret

Som du kan se, er det mange ting som kan føre til hårtap. Den beste måten å redusere sjansene for balding er å spise sunt og ta vare på håret ditt. Det betyr å gå lett på shampo, balsam, og hårpleieprodukter som er lastet med sterke kjemikalier. I stedet velger produkter som er utviklet for å fremme hårvekst og er mildere på håret.

Hvis du opplever mannlig mønster skallethet, vil du ønsker å ta ytterligere skritt designet for å forstyrre produksjonen av DHT i hårsekkene og fremme Etterveksten. Heldigvis finnes det en rekke ulike produkter der ute som, når de brukes sammen, gjøre en stor behandlingsregime for mannlig mønster skallethet. Behandlinger som minoxidil og finasterid, når kombinert med biotin og DHT-blokkerer hårpleieprodukter, har vist seg å være ganske vellykket i å hjelpe menn overvinne sine problemer med skallet. Begge er godkjent av FDA for behandling av mannlig mønster baldness, og forskning har vist at når det brukes sammen over en 20-ukers periode, finasterid og minoxidil produsert betydelig heving og tetthet av hår.

Nå som du vet litt om hva som forårsaker hårtap, er det mer sannsynlig å fange den før den kommer ut av kontroll. Husk at jo tidligere du fange mannlig mønster skallethet, jo bedre er sjansen for å reversere effektene og holde på en ungdommelig, luksuriøse hår. Bare sørg for at du er villig til å vie tid og tålmodighet til behandlingsregimer - resultater ikke skje over natten, tross alt. Du bør forvente kampen mot håravfall å være en langsiktig en. Men så lenge du er dedikert og hold deg til programmet, vil du sannsynligvis være fornøyd med resultatene.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams