Er hårimplantater en levedyktig løsning for menn med hårtap?

9 november 2018

For ikke lenge siden, en viker eller tynt hårfestet var ikke noe du kan gjøre mye om. Du kan velge en frisyre som dekket opp tynning eller hårløse flekker, eller ta en annen tilnærming og omfavne hårtap ved å barbere hodet.

I dag, balding menn har en rekke alternativer. Hvis håret ditt begynner å tynne eller falle, kan du stoppe ytterligere hårtap bruke behandlinger som finasterid og minoxidil. Hvis du allerede har tynne eller balding flekker, er det aktuelle produkter som kan legge en liten ekstra bit av estetisk tykkelse.

load...

Det er også hår implantater - kunstig eller naturlig hår som kan legges til visse deler av hodebunnen for å skape tykkelse i områder der håret er tynt, fylle forsvant deler av hårfestet og gi deg en full, tykk og fullstendig hodet hår igjen.

Er hår implantater en levedyktig løsning? Ja og nei. Mens prosedyrer som en hårtransplantasjon, som bruker din egen naturlige hår for å fylle i tynne områder eller gjenskape hårfestet, er trygge og har vanligvis gode resultater, kunstige hår implantater vanligvis ikke er det beste alternativet for balding menn.

Hår implantater agins en hårtransplantasjon

Før vi kommer inn i detaljer om hver prosedyre, er det viktig å vite at hår implantater og en hårtransplantasjon er ikke det samme.

load...

Uttrykket "hår implantater" refererer vanligvis til kunstige hår produkter som er implantert inn i hodebunnen i stedet for virkelige hår. Vanligvis er hår implantater brukes til å legge volum til balding områder eller legge håret til oppdateringer av hårfestet der det forsvant.

Et eksempel på et hår implantat er et produkt som Biofibre, som er en sikker form for kunstig hår fiber som kan implanteres i en mindre operasjon.

Hår implantater kan også referere til gammeldagse hår plugger, som var en tidlig form for transplantasjon brukt til å reversere effekten av skallet.

Hår plugger har noen store ulemper, den største av dem er den kunstige utseendet på håret at resultatene fra store mengder hårsekkene blir transplantert i hver "plugg". For det meste, er hår plugger utføres ikke lenger som et hår restaurering prosedyre.

I stedet, de fleste av dagens hår restaurering kirurger bruker en prosedyre som kalles "hårtransplantasjon" for å flytte hår fra en del av hodebunnen til en annen.

load...

Hårtransplantasjon er trygge, allment praktisert og ganske effektiv. I de fleste tilfeller kan en hårtransplantasjon brukes til å tykne opp lapper av tynt hår eller helt gjenopprette en vikene med hår som ser og føles helt naturlig.

Det er noen grenser for effektiviteten av en hårtransplantasjon. For eksempel, hvis du er helt skallet og har bare en hesteskolignende mønster av hår igjen på baksiden av hodebunnen, en hårtransplantasjon sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi deg en tykk, full leder av hår.

Den største ulempen med en hårtransplantasjon er prisen. De fleste prosedyrer varierer i pris fra noen få tusen dollar til titusenvis av dollar, avhengig av hvor mye hår som må transplanteres og kompleksiteten av prosedyren.

Les også:

På grunn av dette, er det vanligvis billigere og mer effektivt å bevare håret du fortsatt har, i stedet for å la det skur og "fikse" problemet med en hårtransplantasjon.

Husk, hår implantater og transplantasjon ikke kurere skallethet

Mens en hårtransplantasjon eller kunstige hår implantater kan legge håret i områder der det ikke lenger vokser naturlig, verken alternativ en varig "kur" for skallethet.

Dette er fordi mannlig hårtap er hovedsakelig forårsaket av dihydrotestosteron, eller DHT - en mannlig kjønnshormon som får hårsekkene til å miniatyrisere og slutte å produsere nye hår over tid.

Vår guide til DHT og mannlig hårtap forklarer forholdet mellom DHT og mannlig skallethet i mer detalj. Hvis du begynner å legge merke til håravfall og ønsker å finne ut hvorfor og hvordan det skjer, er det verdt å lese.

Hvis hårfestet er i tilbakegang eller håret på toppen av hodet ditt er tynning, vil en hårtransplantasjon ikke stoppe dette skjer. Alt det vil gjøre er å legge håret tilbake til de områdene av hodebunnen at det er transplantert til.

For eksempel, hvis hårfestet trekker seg tilbake og du bestemmer deg for å transplantere hår fra baksiden av hodebunnen til hårfestet uten å gjøre noe for å løse årsaken til hårtap, er det en risiko for at du kan fortsette å miste håret selv etter transplantasjon.

Dette kan resultere i noen svært uvanlig, unaturlig utseende håravfall mønstre, spesielt hvis fronten av hårfestet ditt består av transplanterte hår som er usårbar for mannlig mønster skallethet, mens resten av hodebunnen består av tynning, DHT- berørte hår.

For å møte den viktigste årsaken til skallethet, må du bruke en DHT blocker som finasterid. De fleste hår restaurering kirurger vil råde deg til å ta dette etter hårtransplantasjon, noen ganger med en annen hår restaurering middel som minoxidil.

Ved hjelp av en DHT-blokkering etter en hårtransplantasjon reduseres (og i noen tilfeller, stopper fullstendig) hastigheten ytterligere håravfall. Dette betyr at det er mindre risiko for ikke-transplanterte flekker av håret begynner å kaste og ødelegge resultatene av prosedyren.

Har hår implantater og transplantasjoner jobbe?

Kunstige hår implantater og hårtransplantasjon ved hjelp av naturlig hår fungerer veldig bra å beef opp tynning områder og legge håret til skallet deler av hodebunnen, men med en betydelig prislapp.

Imidlertid vil verken alternativ stoppe deg fra å miste mer hår, som betyr at du får de beste resultatene på lang sikt ved å ta tiltak for å stoppe ytterligere hårtap ved hjelp av en 5-alfa reduktase hemmere som finasterid å sikre at du ikke mister noen mer av håret ditt.

En annen faktor å huske på er at det transplanterte håret må komme fra et område av hodebunnen der hårsekkene er immune mot DHT. Hvis en hårtransplantasjon er utført ved hjelp av follikler som påvirkes av DHT, er det fortsatt en risiko for at håret til slutt miniaturizing og falle ut.

Alt i alt, kan hårtransplantasjon ha gode resultater. Selv kunstige hår implantater som Biofibre kan potensielt forbedre de estetiske effekter av skallethet hos menn. Men ingen vil hindre ytterligere håravfall eller føre til at eksisterende hår å bli mer motstandsdyktig mot DHT.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams