Enkel, lav vedlikeholds frisyrer for menn 2019

15 november 2018

Easy Care frisyrer for menn

Mange aktive menn foretrekker en enkel frisyre som ser bra ut med lite vedlikehold. For aktive menn året, eller for enhver tid av året da hatter er nødvendig, er alle disse stilene trenger en rask kjøre gjennom med fingrene.

For enda flere bilder av menns hårklipp, bla gjennom våre frisyre gallerier og sørg for å lese våre herreproduktguider og la oss vise deg hvordan du kan få en god menns hårklipp og hvordan du velger den beste hårlengde for deg.

load...

Dette er et flott alternativ for en fyr på jakt etter stil med nesten ingen arbeid. Håret er klippet kort over hele hodet litt ekstra lengde på toppen. Stilen er oppnådd ved å påføre en skvett av pomade og ganske enkelt å kjøre fra side til side over toppen av hodet for å legge tekstur og separasjon. 15 sekunder og du er ferdig.

Casual bustete stil

Uten tvil den hotteste fyren på TV, er Chace Crawford alltid stilig, men det ser ut som om han sendte svært liten innsats i det. For en fyr med rett hår, en skvett av etterbehandling krem ​​og en rask shake er alt du trenger. Chace, men har en liten bølge til håret, slik de rette separerte utseende oppnås ved å bruke et flatt jern på forsiden.

load...

Touchable tekstur

Denne stilen er oppnådd ved påføring av en bit av gel på håret og tørking av den ved børsting av hår tilbake med fingrene. Når den er tørr, kan en liten bit av gel anvendes for å tvinne endene av seksjonene for å skape litt mer tekstur på toppen. Gjøres riktig, kan denne stilen oppnås på mindre enn to minutter. Når en lue er nødvendig, vil de kortere sidene minimere lue på hodet og stilen kan bli satt tilbake på plass med bare litt vann på fuktige hender for å aktivere gel. Som et raskere alternativ kan du bruke gel i fuktig hår og la den stilen helt tørr og bare rake gjennom med fingrene for å gi en tørr utseende.

Luke Macfarlane enkel stil

Luke Macfarlane fra fjernsynet Brothers & Sisters ser casual med denne korte shag. For å oppnå utseendet, bruke litt av etterbehandling krem ​​i fuktig hår og gi den en rask kaste. Det er det. For enkelt.

load...

Classic kort stil

Les også:

Når du leter etter en lav omsorg stil, er kort nesten alltid den beste veien å gå. For denne enkle kort Cæsar, er håret klippes ved hjelp av en nummer to blad på sidene og tilbake og igjen to milli lengde på toppen. Bare litt av pomade gir glans og separasjon. For de som trenger å bære en lue eller strikke lue, fungerer denne stilen samt kortsidene minimere "hat hodet", mens toppen forblir flat.

Kortsidene og en lengre topp

For dette kuttet, er håret kuttet til om lag tre fjerdedeler av en tomme på sidene og bak med ca tre inches av lengden på toppen. For å oppnå at "sov i" utseende, bruke en bit av tekstur fløte eller etterbehandling krem ​​å tørke håret og kaste den rundt litt med fingrene. Denne "ut av senga" stil kan bare gjøre noen ønsker å hoppe i seng med deg.

Gossip Girl Ed Westwick

På TV Gossip Girl, Ed Westwick karakter Chuck Bass holder at litt skummel "kjemmet med en svinekotelett utseende." Av settet, er han alt stil med denne klassiske Caesar kutt. Påfør en bit av pomade for separasjon og glans og kaste den rundt en bit med fingrene med en avsluttende jevn fremover. Stor ser på under ett minutt - perfekt for fyren på farten.

En klassisk crewcut

Skjær med en nummer fire blad over hele hodet, er denne klassiske crewcut super enkelt. En bit av pomade gir glans. Dette er en stor stil for gutter som ønsker nesten ikke vedlikehold eller for de der hatter er en nødvendighet.

En lang buzzcut

Dette er din typisk nummer fem buzzcut. Ingen produkter eller vedlikehold er nødvendig for å trekke av dette utseende, selv om en fin tykk hår hjelper.

Flott tekstur og en liten bølge

For en fyr med en liten naturlig tekstur til håret, er dette en perfekt stil. Bare kaste inn litt styling krem ​​inn i fuktig hår og kjøre fingrene gjennom det før du oppnår ønsket effekt. Ingen kam nødvendig.

Den klassiske taper

For sin vanlige hårklipp, bærer skuespilleren Colton Haynes en klassisk koniske hårklipp. Håret er klippet kort på sidene og tilbake og avsmalnende til null på halsen. Håret er igjen om to og en halv inches lang på toppen og kan bæres casually feid tilbake vidd fingrene (som han har på seg den i bildet over) eller pent skiltes og kjemmet for en formell utseende.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams