En trinnvis opplæring for å vri svart hår

15 november 2018

Dette er en ferdig to tråd vri frisyre. Det ble opprettet på nyvasket og betinget naturlig hår uten extensions.

Før du begynner å vri, ble fuktig hår preparert med Carol datter Khoret Amen hår olje og lov til å lufttørke ca 90%. Et vanlig spørsmål newbies har er "Skal du vrir på vått eller tørt hår?" Svaret er egentlig opp til deg, og kan kreve eksperimentering på våt, fuktig, nesten tørt og helt tørt hår. Du vil finne at du får forskjellige resultater avhengig av hva du starter med.

load...

Prep hver seksjon

Det er opp til deg å velge størrelsen på hver vri avsnittet; bare sørg for at de er så jevn som mulig. Mens en rotte-hale kam er nyttig for å lage fine, selv deler, kan du finne ved hjelp av fingrene til å gjøre deler enklere når du blir vant til denne metoden. Disse delene trenger ikke å være nøyaktig, men hvis du ønsker å gjøre dem veldig ryddig rundt fronten av hodet, trekke kammen ut da.

Finger kam hver enkelt seksjon vridning før vridning, samtidig som det brukes en holdemiddel. Her jobber vi Organic Root Stimulator Lock & Twist Gel gjennom hver del for å gi en lys, ikke-klebrig hold.

Del den delen i to

load...

Fordel den delen av håret i to deler. Prøv å gjøre dem så jevn som mulig. Hvis de ikke er med hele veien ned, kan du kjøre ut av håret på den ene delen, og må låne fra den andre delen.

Begynn å vri

Til å begynne en vri, bare vri hver del av håret rundt den andre. Du kan gjøre dette på en hånd-over-håndbevegelser, men som du får dyktig, vil du ikke trenger å flytte hendene så mye; du finner du kan vri bare ved å bevege fingrene til å vri håret.

Fortsett nedover seksjonen

Fortsette å arbeide deg nedover delen av håret, kronglete i samme retning. Dette kan variere avhengig av om du er høyrehendt eller venstrehendt. Du trenger ikke å vri hver del går i samme retning, men; når du arbeider nær hårfestet ditt, kan det være lurt å lede vendinger rygg, i så fall bør du vri vekk fra ansiktet. Hvis du vil at vendinger å falle til fronten, vri dem mot ansiktet ditt.

Les også:

Holde spenningen selv

load...

Prøv å opprettholde en jevn spenning som du vrir håret. Som gjør forskjellen mellom vendinger som vil holde lett vs. Vendinger som lett rakne eller se ujevn. Dette kan ta praksis, så ikke bry deg om at spenningen er ikke riktig første gang.

Arbeide endene

Arbeid hele veien til endene av håret. Du kan sette en skvett av olje og / eller et holdingselskap agent på endene for ekstra hold - dette vil hjelpe hvis endene er veldig tørr. Når du kommer til enden, hold endene fast mellom to fingre og gradvis slippe trykket slik at vri vil løsne og sette seg på egen hånd.

Bøyde endene

Avhengig av spenning og om håret var vått eller tørt når du begynte å vri, kan dine vendinger være tynn eller mer oppblåst. En av grunnene til at de to strand twist stil fungerer bedre på naturlig hår enn avslappet hår er at krøllete eller coily endene vil holde seg på plass uten mye hjelp (hvis noen). Med rett hår, vil endene rakne fordi de ikke har noe å "grep" på.

Hvis håret ditt er avslappet, kan du prøve vri utvidelser for å se hvordan du ser på dem, og hvis du liker utseendet.

Ferdig produkt

Et ferdig to tråd vri frisyre.

Vendinger kan vare alt fra en til noen få uker. Du kan definitivt shampoo dem uten å måtte angre dem - bare konsentrere seg om å rense hodebunnen, og ikke bruk vendinger for mye.

Vendinger vil trolig blåse opp når de blir eldre, og det er ingenting galt med det. Du kan finne noen trenger re-kronglete her og der, men de bør holde opp som en samlet stil som er beskyttende, lite vedlikehold og lav-manipulasjon.

I tillegg til denne enkle og grunnleggende løs stil, vendinger egner seg til flere andre varianter, blant annet hestehale, vri ut og updos, så når du mestrer å gjøre dine vendinger, kan du lage mange andre frisyrer fra det samme settet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams