Ekspert tips for voksing av pubic hår for menn og kvinner

10 november 2018

Voksing kjønnshår kan bety alle slags ting- fra rydde opp sidene for å bli kvitt alt. Sammen med å ta og etterlater håret akkurat der du vil vi hjelpe deg med DIY retninger, hvordan å minske smerte, finne en ren salong, en stor voks tech, utforme råd og kjønnsspesifikke tips.

Stilene for kvinner

En ren opp? Hva med alt borte? Enten du ønsker en liten eller alle av det av, det er mange bikini stiler å velge mellom. Og utover det, håret du ønsker venstre kan også tilpasses.

En vanlig, fulle, fransk, Hollywood og brasilianske bikini voks er noen av de mest etterspurte og som vanligvis kalles stiler. Bare husk, du kan alltid lage din egen stil til din personlige smak.

load...

Hvordan vokse bikinilinjen

Enhver tekniker som vet hva de gjør bruk minst noen hard voks fordi det er perfekt for grovt hår som i bikinilinjen. Det går på tykkere enn myk voks og 'krympe' brytes håret som den stivner, slik at håret til å falle av enklere og fører til mindre smerte.

Hvis du ønsker å spare penger, har vi gode nyheter: Du kan plukke opp hard voks på ditt lokale skjønnhet forsyning butikk eller få den på nett. Og enda bedre, har vi instruksjoner om hvordan du kan vokse bikinilinjen akkurat som hjemme. Det er litt vanskeligere å bruke enn myk voks, men du vil elske resultatene!

Beste Wax & Kits

load...

Hvis du velger for gjør-det-selv-alternativet, setter vi sammen de beste produktene og kits som kan takle bikini hår. Nei, du trenger ikke nødvendigvis trenger å skallet ut en masse penger eller kjøpe spesialutstyr. Du kan bruke en pakke som koster det samme som en vanlig profesjonell bikini voks for å gjøre flere hårfjerning økter hjemme.

Menn bikini og brasiliansk voks

Stilene for menn

Dere har dine valg også. Du kan bli overrasket over hvor populære denne tjenesten er for menn. Lær om noen av de vanlige stiler for mannlige bikini voks og hva de innebærer for å fjerne hår under beltet.

Les også:

Brasilianske tips

En brasiliansk voks tar av nesten alle hår fra baksiden og forsiden, noen ganger forlater en liten stripe eller trekant. Hvis du tør å få denne typen, må du få det gjort profesjonelt. Dette er ikke tiden for å spare penger og prøve å takle det selv hjemme.

load...

Fordi det fjerner mye hår i følsomme bikinilinjen, er det visse ting du bør gjøre før og etter å ta vare på din brasilianske. Disse tipsene kan brukes til noe bikini voks for å redusere bivirkninger som smerte, irritasjon, støt og inngrodde hår.

Hvordan finne den beste voks tech

Hvis du har besluttet å betale for voks, så selvfølgelig, ønsker du det beste av det beste. Du trenger ikke nødvendigvis trenger å betale top dollar for å få den ultimate opplevelsen. Her er hvordan du finner craftiest tech i ditt område som vil få deg til å føle deg komfortabel, har du følelsen minst mulig smerte og gi akkurat den stilen du ønsker.

Finn en ren salon

Optisk for en profesjonell til å gjøre jobben med voksing bikini, ikke kommer uten mulige problemer. Du ønsker å være sikker på salongen eller spa og teknikeren du går til, er å holde det rent, beskytte deg fra å få en infeksjon, eller enda verre, en sykdom. Noen enkle tegn kan hjelpe deg å se om de setter din trygg og sunn før fortjeneste.

Curb smerte

La oss innse det, voksing bikinilinjen er en svært følsom sone og kommer ikke uten en viss grad av ubehag (les: smerte). Heldigvis finnes det enkle måter å ta ouch faktor ned et par hakk, og gjør denne opplevelsen mer utholdelig om du gjør dette selv eller se en proff.

Hva du skal søke på en nesten smertefri Wax

Design

Det er mer enn bare å fjerne hår. Hvis du liker den dramatiske eller ønsker noe annet du kan få det designet inn i ulike former, farger eller med juveler. Noen av disse kreasjonene kan gjøres på egen hånd. Hvordan er det for den nye betydningen av designer bikini?

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams