Det beste smilet for ansiktet ditt

13 november 2018

Bangs er et fantastisk tillegg til eventuelle hårklipp. De gjør at du ser mer ungdommelig og bringe oppmerksomhet til øynene dine. Bangs kan også flatere hver ansiktsform, men noen stiler er litt mer flatterende for noen ansikter enn andre.

Før du får smell kuttet i din neste frisyre, er det et par ting du bør vurdere. Ikke bare ønsker du en stil som smigrer ansiktet ditt, må du også tenke på håret tekstur. Bangs tendens til å være best for rett eller bølgete hår, og kan ikke være det beste valget forcurls.

Også smell krever vedlikehold. Du må få dem trimmet jevnlig eller lære hvordan du gjør det selv. Det er en god idé å vite de beste styling teknikker, includinghow å blåse tørr smell riktig.

load...

Firkantet ansikt: eye-beite frynser

Hvis du har et firkantet ansikt, har du kantete funksjoner og kjeven din er nesten like bred som kinnbena. Hvis du var å tegne et diagram av ansiktet ditt, vil det ligne en firkant.

De mest flatterende smell vil hjelpe mykne dine hardere vinkler. Lange, side-feide smell som beiter brynene er en av de beste alternativene.

Nøkkelen til perfekt smell er å sikre at de er konisk på sidene og lengre enn de er over pannen. Hår over pannen skulle treffe på pannen eller like under det og kan være wispier, slik at noen av pannen å kikke gjennom.

Firkantet ansikt: tung pannelugg

load...

Langt hår med tykke, full fringeis nydelig. Det er en stor edgy og hip frisyre og kan ta år av et ansikt.

Denne stilen fungerer bra på firkantede ansikter, med en påminnelse: sidene av utkant må være lengre enn midt på frynser. De lengre kantene myke opp et firkantet ansikt der stump smell ville legge vinkler.

Heavy frynser tendens til å være best hvis yourstylist kutter dem mens håret er tørt. Ellers kan de krympe opp etter tørking og ender opp kortere enn du ønsker.

Rundt ansikt: side-feide smell

Hvis du har rundt ansikt, er bredden på kinnene det samme som kjeven din. Dette er det samme som den firkantede ansiktsform, bortsett fra kjeven har en tendens til å være mykere og mindre vinkelformet.

På grunn av mykhet av ansiktet ditt, vil du finne det best å lage noen vinkler som gjør ansiktet ditt vises lenger. Side-feide smell som er på tykkere side er et godt valg for å oppnå dette. Det kan være lurt å unngå pistrete smell, som kan være for myk.

load...

Rundt ansikt: stump smell gjort riktig

Typisk blir butt-kutt smell ikke flatterende på en rund flate. Å få et rett snitt over den bredeste delen av ansiktet er sjelden en god idé med mindre du får sløv bangslike disse.

Hemmeligheten her er i kurven som etterligner øyenbrynene. De bør være lengre på sidene og kortere i midten. Da sammen med lang, rett hår, gir stil til ansikt myke funksjoner store vinkler.

Hjerteformet ansikt: super lange smell

Hvis du har en hjerteformet ansikt, har en tendens pannen til å være bredere enn din kjeven og haken kommer til en tydelig punkt. Den mest flatterende hår vil balansere bunnen av ansiktet med toppen av det og nedtone en pointier hake.

Med denne formen, er det best å unngå store stump smell fordi de pleier å markere pannen. I stedet, en smigrende kutt for deg er veldig lange smell. De feie ned under haken, som automatisk gjør øyet feie ned også.

Hjerteformet ansikt: Wispy Fringe

Les også:

Lagdelte, fjærkledde smell er et flott alternativ for hjerteformede ansikter. De legger til en vinkel på toppen som oppveier vinkelen på haken, og bringer hele utseende i balanse.

Denne stilen følger også sin del, med bare noen få smell på den ene siden og mer på den andre. Det er en flott måte å legge til ekstra volum til tynnere hår.

Hjerteformet ansikt: lange, arb-y smell

Lang pannelugg ser fantastisk på en hjerteformet ansikt. Det er ikke en super tykk sløv cut og det er ikke tynn og pistrete heller. Det er fantastisk når utkant feier like under brow og er bare en smule lenger på sidene.

Ovalt ansikt: noen smell jobbe

De fleste mennesker har anoval ansikt, som er bare litt lengre enn den er bred. Den gode nyheten er at youcan komme unna med ganske mye enhver stil smell.

Dette pannelugg er et flott alternativ fordi det ikke er for tung. Smellene kan bli børstet ned eller feid til side og de vil vokse ut vakkert.

Ovalt ansikt: rock 'n roll smell

En lang shag hårklipp er en perfekt stil for tykke smell som er igjen for å gjøre sine ting. Det er en stor stil for alle med en oval eller lange ansiktet.

Nøkkelen her er å lufttørke, slik at du får naturlig bølge, men du også ønsker å huske å style smell før de tørker. Med bølgete hår, kan de lett komme ut av kontroll.

Long ansikt: lange smell

En lang ansikt innebærer ofte en lang panne. Ikke bare smell bidra til å dekke det opp, kan de også gjøre ansiktet ditt ser bredere.

Lange smell er veryflattering for en lang ansikt. Du kan bære din del på midten for å få et vakkert ansikt-framing gardin, eller del den langs siden for ekstra volum. Enten stilen er perfekt, spesielt hvis du har rett eller svakt bølget hår.

Long ansikt: tunge stump smell

Akkurat som flatterende på en lang ansikt, tett kutt stump smell er et godt valg. Fordi disse starter på kronen av hodet, de naturlig forkorte lengre ansikt. Disse bangs ser flott ut på langt hår, skulderlangt hår, og selv kort hår.

Long ansikt: fringe smell

Fringe smell er en annen nydelig valg og de fungerer best på kvinner med en høy panne, som ofte kommer med en avlang ansikt. De er også et godt valg hvis du har fint hår, og kan ikke fylle tykkere kutt.

Hvis du har en kort panne og begjære fringe smell, alt er ikke tapt. Bare spør din frisør å klippe smell lenger tilbake på hodet.

Alle ansikter: side-feide smell

Side-feide smell er en gorgeousaddition toapixie hårklipp. Den store nyheten er at disse smellene gjøre den kortere kutt arbeidet med hver ansiktsform. Hvis du har en veldig rundt ansikt, skjønt, kan du vurdere iført håret lenger.

Den andre fine ting om dette kuttet er at det er allsidig. Hvis du føler for å gå med en mussy vask-og-kjør stil en dag, kan du. Likevel kan det også bli stylet mer nøye for en søt eller profesjonelt utseende.

Alle ansikter: ikke-helt sløv, ikke helt side-feide smell

Disse tunge frynser smell er ikke helt sløv og ikke helt side-feide men de er veldig, veldig tykk. Det er et utseende som ville være fantastisk på alle ansiktsformer.

De vinklede smell vise frem nydelig beinstrukturen på en firkantet ansikt kvinne. De vil også balansere ut rundhet av et rundt ansikt og forkorte lengden av en lang ansikt. På en hjerteformet flate, at de trekker øyet opp og bort fra en spiss hake. De er perfekt og rett på trend.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams