Den beste, og verste, frisyrer for firkantede ansikter i 2018

14 november 2018

Hvis du har et firkantet ansikt, bør du vurdere selv heldig. Noen av de mest kjente ansiktene til alle tider, har en sterk, kantete kjeven. Kvinner med firkantede ansikter også alder meget godt og ta de beste bildene.

Med denne lysbildeserie, oppdage de beste og verste hårklipp for firkantede ansikter, inkludert denne nydelige kutt på Megan Fox. I motsetning til kvinner med lange ansikter som ikke kan komme unna med langt hår, kvinner med firkantede ansikter ser nydelig med denne lengden hår.

Gwyneth er en klassisk firkantet ansikt

load...

Gwyneth ser best ut i flat-strykes lange låser, som disse. Forhenget effekten av håret-som hun får fordi hun deler den i midten, deretter flat Rister det-skjuler de skarpe kantene på kjeven hennes mens du spiller opp hennes fantastiske kinnben.

Like etter fødselen av hennes sønn, Moses, Paltrow kuttet sitt lange hår som vokste ned til brystene og var for lang -a faktum hun fritt innrømmet. Hun prøvde en lang bob for en stund, men er nå fornøyd med en langt kutt som ender under henne kragebeinet. Legg merke til hvordan hun deler håret rett ned på midten, slik at det kunne være en kjedelig utseende svært moderne. Hvis du går med dette utseende, sørg for å kutte i bare noen få lange lag for bevegelse.

load...

Keira Knightley er perfekt lang bob

Lange bobs er flott på en firkantet ansikt, så lenge de er myke og lagdelt. Unngå en skarp, stump bob som treffer rett på haken, det vil bare fremheve din kjeve, og skaper en boxy effekt.

Den lange bob er perfekt for noen som har Keira er firkantet ansikt. Du kan se hvordan dette kuttet forlenger ansiktet hennes, men er fortsatt veldig irritabel. Her er et tips jeg elsker å dele: spør stylist å klippe bob kortere i ryggen, holde håret lenger i front.

Skulder lengde kutt er flatterende på firkantede ansikter

Skulder-lengde hår er flatterende på alle ansiktsformer, men som du kan se her på Kate Moss, er spesielt hyggelig på en firkantet ansiktsform denne kuttet. Lysbølger hjelpe myke Moss skarpe, kantete kjeven og den midtre delen (vanlig på mange kvadrat-faced skuespillere og modeller) fungerer veldig fint med dette utseende.

En dårlig frisyre for en firkantet ansikt: den alvorlige hestehale

load...

Når alt håret er trukket tilbake fra ansiktet, som vist her på skuespiller Gwyneth Paltrow (som har en klassisk firkantet ansikt), er den rett veldig tydelig. Hvis du har skarpe, kantete funksjoner, en alvorlig hestehale eller bun høydepunkter som har. Hvis du liker det, flott. Men dette ser er en typisk "ikke" for firkantede ansikter. Og ja, jeg vet hva du tenker: Gwyneth er vakker og ser bra ut med nesten enhver frisyre, men hun er alle vinkler her (og du kan ikke se henne kjole).

Se mykere hestehale alternativer i dette galleriet av klassiske hestehale.

En dårlig hårklipp for et firkantet ansikt: stump smell og en lengde bobs

Mange firkantet ansikt kvinner ønsker å tone ned sin sterke, kantete kjeven. Her vil Christina Ricci er en-lengde bob være harde på en kvinne med et firkantet ansikt. De butt-cut smell koblet sammen med bob som treffer rett på haken ville gjøre en firkantet ansikt vises enda mer firkantet. Så hva er en bedre se etter et firkantet ansikt? En lengre bob og side-feide smell.

Olivia Wilde lange hår med side-feide smell

Disse side-feide smell myke Olivia Wilde Plassen kjeven, og hennes lange låser hjelpe trekke av en helt nydelig utseende.

Skulder-lengde hår med lange lag

Tenk deg selv heldig. Du deler ha et firkantet ansikt med kjendiser som Demi Moore, Mandy Moore, Keira Knightley, og Rosario Dawson.

Her viser Mandy Moore av en svært flatterende frisyre som komplimenterer henne firkantet ansikt. De lange lag starter like under haken hennes og håret ender på skuldrene.

Rosario Dawson

Rosario, en klassisk firkantet facedbeauty, viser hennes kragebeinet kuttet med bølger. Dette ser legger mykhet til hennes sterke kjeven. Hvis du har noen naturlige bølger eller krøller, bør du vurdere det naturlige look-det willsoften dine kantete funksjoner.

Din del saker

Heldig du, kan du komme unna med en midtre del, som er super ungdommelig og trendy i øyeblikket. Hadde Gwyneth skiltes håret på siden, ville det ha gjort ansiktet hennes vises rounder.

Maria Shriver frisyre fungerer på en firkantet ansikt

Lange lag vil alltid utfylle en firkantet ansikt. Lange lag er særlig stor sammenkoblet med side-feide smell. Dette ser på Maria Shriver (en klassisk firkantet) er perfekt: hennes lag begynne på jawline og fortsetter nedover.

Paulina Porizkova lange, naturlige bølger

Paulina Porizkova har en klassisk firkantet ansikt og hennes lange hår fungerer på hennes ansiktsform fordi de myke bølger (sannsynligvis hennes naturlige håret tekstur) mildne skurringen på hennes kantete kjeven. Langt hår er veldig flatterende på en firkantet ansikt, men hvis du så mitt forrige tips du vil være sikker på å kutte i noen lange lag for å legge til mer mykhet til fronten.

Les også:

Myke opp et firkantet ansikt med en updo

Krøllete hår eller bølger myke opp vinkler på en firkantet ansikt. Her er et godt eksempel på den perfekte updo på en firkantet ansikt. Skuespiller Minnie Driver har naturlig super krøllete hår, men hun ofte retter det. Her henne updo fungerer fint fordi det er mykt, bølget, og rammer ansiktet hennes.

Jacqueline Onassis' myke bølger

Hvem ønsker ikke å se ut som Jackie Onassis? Bølgene som vises her på Jackie myke henne kjeven. Dette utseende kan oppnås ved å krølle håret.

Har du krøllete hår, prøv å holde lengden under kjeven. Krøllete hår har en tendens til å frizz opp når for kort og en lengre kutt veier ned krøllene slik at de ikke ser poofy. Struktur i form eller krøller (eller hakkete ender) er et godt utseende for kvadratiske flater.

Bølgete hår

Waves (akkurat som krøller) kan mildne kantete funksjoner, noe som gjenspeiles her på Jessica Biel, en annen klassiker firkantet ansikt. Hvis du har super rett hår, prøv spritzing det med en stylingspray og svingete to-tommers seksjoner rundt fat acurling jern. Deretter finger-gre ut og avslutt med å holde spray.

En dårlig hårklipp for et firkantet ansikt: Pixie

Pixie cut er nydelig på petite kvinner med små funksjoner. Men dette ser ville bare fremheve dine kantete funksjoner, noe som gjør yourface vises for harde.

Lag rundt ansiktet mykne en hard kjeve

Vurdere lagene rundt ansiktet, som de i dette bildet. De vil myke opp de harde vinkler av kjeve, nese og kinn.

Dårlige og gode frisyrer for et firkantet ansikt

Frisyre til venstre (Kate Bosworth) er perfekt for en firkantet ansikt fordi krøller vil myke opp en sterk kjeve.

Pass på at endene er ikke kuttet rett over (lange lag er foretrukket), ellers kan du sitte igjen med en trekantet utseende som er ukledelig til torget ansikter. Betrakt en sidedelen, heller enn en midtre del, som også myker kantete egenskaper.

Frisyre til høyre er for skarp for en firkantet ansikt. Faktisk bare gjør det vinklene mer kantete.

Evan Rachel Wood funky snarvei

Dette er en nydelig kutt på Evan Rachel Wood som har en naturlig firkantet ansiktsform. Dette kuttet vil også fungere for noen med en lang ansikt. Hvis du har et rundt ansikt og begjære denne frisyre, er du også på hell, vil det fungere på din ansiktsform, også.

Unngå dette kuttet hvis du har en hjerteformet ansikt som vanligvis kommer med en spiss hake. Lange smell som treffer rett på haken vil bare drawattention til spisse haken.

Yolanda Foster lange bob

Hvis du tenker på å gå short og liker dette kuttet, har du flaks, fordi det fungerer godt på noen. Du kan se hvor flatterende det er på Yolanda Foster firkantet ansikt.

Før du avskåret all håret ditt, må du huske på at kort hår er å være trimmet hver fire til sixweeks hvis du ønsker å opprettholde din stil.

Jennifer Garner lange bølgete hår med side-feide smell

Hvis du har et firkantet ansikt, har du kantete funksjoner. Kjeven din er nesten like bred som kinnbena, og hvis du var å tegne et diagram av ansiktet ditt, vil det ligne en firkant.

Fordi målet ditt er å myke opp hard vinkler, de beste smell for du er lange, side-feide smell som beiter brynene. De skal treffe like under brow men være lengre på sidene, som disse smellene på Jennifer Garner, en naturlig firkantet ansikt.

Nøkkelen til din perfekte smell er å sikre at smellene er konisk lenger på sidene enn de er over pannen. Hår over pannen skulle treffe på pannen eller like under det. Smellene kan være pistrete, slik at noen av pannen å kikke gjennom.

Disse Pinterest smell er kjempebra

Utseendet på langt hår med tykk, full pannelugg er en stor, irritabel, hip frisyre som kan ta år av ditt utseende.

Det fungerer bra på firkantede ansikter, med en påminnelse: sidene av utkant må være lengre enn midt på frynser. Hvis du får den typiske stump smell, risikerer ansiktet ditt vises enda mer kantete. De lengre kantene bløtgjøre en firkantet flate.

Et forslag for å finne din perfekte frisyre er å holde eyeing kjendiser som deler din ansiktsform. Disse kjendisene har flere mennesker skjæring og coiffing håret og alltid ha den beste se for deres ansiktsform.

Ja, du kan gå edgy

Jeg gir deg tillatelse topush konvolutten. Her er en morsom edgy frisyre som ser flott ut på en firkantet ansikt shape.Edgy kutt er veldig hot akkurat nå.

Den Pompadour er uber edgy

Dette Pompadour frisyre ser flott ut på Kelly Osbourne, som har et firkantet ansikt. Håret legger løft på toppen og forlenger ansiktet.

Dette kuttet er mer om holdning enn din ansiktsform. Dette kuttet fungerer best på grov, tykt hår. Fint hår vil bare falle flatt uten hjelp av massevis av stylingprodukt. Jeg kan ikke understreke nok behovet for å finne en god stylist. En god stylist er flink til funky frisyrer og vet å følge formen på hodet i stedet for bare din ansiktsform når du skjærer en kort, edgy stil.

Bedhead hår

Bedhead er hot, hot, hot og det handler om struktur. Det er casual look gått floke. Noen stylister bruker tørr-cutting teknikk for å oppnå det perfekte utseende fordi det gir dem mulighet til å se hvor cowlicks er og hvordan hår naturlig faller.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams