Den beste lange bob frisyrer 2018

9 november 2018

Enten du kaller det en lang bob eller forkorte det til "lobbe," det er ingen hemmelighet at denne frisyren er virkelig hårklipp for å prøve akkurat nå. Hvorfor er lob så populære? Allsidighet. Den kan brukes glatt, krøllete, bølgete, rotete, eller tekstur i mellom. Det er ikke for kort til å komme inn i en hestehale eller en bun, men det er ikke så lenge at det tar en time å style hver dag. Lobbe hårklipp vil vokse bra uten månedlig forme vedlikehold.

Årets lang bob handler om å bruke naturlige tekstur og bølger raskt style og gå. Shattered (sterkt profilert) ender vil gi deg et stykke-y mussed opp utseende, eller få sløve kanter for en stil som skiller seg ut uten å være for opptatt.

Hvis du leter etter en frisyre som er annerledes, men er ikke klar til å forplikte seg til kort hår, klikk gjennom for å se noen av de mest inspirerende LOB hårklipp at alle kjendiser har på seg akkurat nå.

load...

Jessica Simpson lob hårklipp

Jessica Simpson er helt ny i lang bob etter å ha super langt hår i mange år, men du må være enig at hun ser vakker med denne frisyren. Selv stylet bare rett, ser lobbe polert. Perfekt for mamma på farten!

Kerry Washington lob hårklipp

Kerry Washington er ikke noe oppstyr lobbe gjør ser stilig super enkelt. Tillate noen naturlig tekstur til å skinne gjennom når styling lobbe, og ikke bekymre deg hvis endene er litt bustete. Litt rotete gir stil personlighet, og som har tid til å være perfekt?

Kristen Bell er lob hårklipp

load...

Kristen Bell ser fantastisk med henne lite vedlikehold (men likevel svært elegant) lobbe hårklipp. Du kan bruke din naturlige tekstur og litt tekstur pasta eller velge å legge inn noen få flat jern krøller å gjøre dette ser alle dine egne.

Taylor Swift lob hårklipp

Taylor Swift sjokkerte verden da hun handlet hennes lange krøller i en elegant bob. Hennes hårklipp har utviklet seg til en vinklet lobb, som er utmerket for henne lang hals. Sportsfiske lange bob (gjør det kortere i ryggen enn foran) er en morsom måte å legge form uten å gå short rundt ansiktet ditt. Plus, vil lengre stykker i front fortsatt samarbeide når du ønsker å trekke den tilbake.

Les også:

Jennifer Aniston lob hårklipp

Som om Jennifer Aniston noensinne kunne se mindre enn nydelig, hennes valg å forkorte opp sine lange låser inn en lobb var en utmerket beslutning. Denne frisyren er lett stylet med bare et lite stykke-y tekstur, og du er ute av døren klar til å ta på verden.

load...

Miranda Lambert lob hårklipp

Miranda Lambert gir henne lobbe frisyre personlighet med litt bølgete tekstur og en side feide smell. Bangs er en god idé å gi lang bob et ungdommelig utseende og maksimere dine styling muligheter. En lobb fungerer godt med noen form for frynser, fra en full bang til en knapt det side feie.

Giuliana Rancic er lob hårklipp

Giuliana Rancic er sløve kanter på hennes lobb gi utseendet personlighet og en polert kant uten å bruke timevis styling. Dette er den type utseende som går fra dag til kveld uten innsats. Bare legg en god leppestift.

Reese Witherspoon er lob hårklipp

Reese Witherspoon er blendende med sin lange bob og myke side-feide smell, som beviser at denne frisyre kan se fantastisk med litt styling lim og din naturlige tekstur. La din frisør hjelpe deg å velge riktig fringe for din ansiktsform og din livsstil.

Nicole Richies lob hårklipp

Nicole Richie all-voksen lobbe hårklipp er ikke "mamma" haircut av fortiden. Hennes allsidige klipp og ombre farge er både ung og moden med styling muligheter som kan være både rask og morsom.

Jenny McCarthy lob hårklipp

Jenny McCarthy er kjent for sine ultra-glam utseende, og hun er en favoritt når det kommer til vakkert hår. Hennes lobbe hårklipp er stylet med noen myke bølger til å forsterke glam faktor.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams