Den beste lange bob frisyrer 2018

9 november 2018

Enten du kaller det en lang bob eller forkorte det til "lobbe," det er ingen hemmelighet at denne frisyren er virkelig hårklipp for å prøve akkurat nå. Hvorfor er lob så populære? Allsidighet. Den kan brukes glatt, krøllete, bølgete, rotete, eller tekstur i mellom. Det er ikke for kort til å komme inn i en hestehale eller en bun, men det er ikke så lenge at det tar en time å style hver dag. Lobbe hårklipp vil vokse bra uten månedlig forme vedlikehold.

Årets lang bob handler om å bruke naturlige tekstur og bølger raskt style og gå. Shattered (sterkt profilert) ender vil gi deg et stykke-y mussed opp utseende, eller få sløve kanter for en stil som skiller seg ut uten å være for opptatt.

Hvis du leter etter en frisyre som er annerledes, men er ikke klar til å forplikte seg til kort hår, klikk gjennom for å se noen av de mest inspirerende LOB hårklipp at alle kjendiser har på seg akkurat nå.

load...

Jessica Simpson lob hårklipp

Jessica Simpson er helt ny i lang bob etter å ha super langt hår i mange år, men du må være enig at hun ser vakker med denne frisyren. Selv stylet bare rett, ser lobbe polert. Perfekt for mamma på farten!

Kerry Washington lob hårklipp

Kerry Washington er ikke noe oppstyr lobbe gjør ser stilig super enkelt. Tillate noen naturlig tekstur til å skinne gjennom når styling lobbe, og ikke bekymre deg hvis endene er litt bustete. Litt rotete gir stil personlighet, og som har tid til å være perfekt?

Kristen Bell er lob hårklipp

load...

Kristen Bell ser fantastisk med henne lite vedlikehold (men likevel svært elegant) lobbe hårklipp. Du kan bruke din naturlige tekstur og litt tekstur pasta eller velge å legge inn noen få flat jern krøller å gjøre dette ser alle dine egne.

Taylor Swift lob hårklipp

Taylor Swift sjokkerte verden da hun handlet hennes lange krøller i en elegant bob. Hennes hårklipp har utviklet seg til en vinklet lobb, som er utmerket for henne lang hals. Sportsfiske lange bob (gjør det kortere i ryggen enn foran) er en morsom måte å legge form uten å gå short rundt ansiktet ditt. Plus, vil lengre stykker i front fortsatt samarbeide når du ønsker å trekke den tilbake.

Les også:

Jennifer Aniston lob hårklipp

Som om Jennifer Aniston noensinne kunne se mindre enn nydelig, hennes valg å forkorte opp sine lange låser inn en lobb var en utmerket beslutning. Denne frisyren er lett stylet med bare et lite stykke-y tekstur, og du er ute av døren klar til å ta på verden.

load...

Miranda Lambert lob hårklipp

Miranda Lambert gir henne lobbe frisyre personlighet med litt bølgete tekstur og en side feide smell. Bangs er en god idé å gi lang bob et ungdommelig utseende og maksimere dine styling muligheter. En lobb fungerer godt med noen form for frynser, fra en full bang til en knapt det side feie.

Giuliana Rancic er lob hårklipp

Giuliana Rancic er sløve kanter på hennes lobb gi utseendet personlighet og en polert kant uten å bruke timevis styling. Dette er den type utseende som går fra dag til kveld uten innsats. Bare legg en god leppestift.

Reese Witherspoon er lob hårklipp

Reese Witherspoon er blendende med sin lange bob og myke side-feide smell, som beviser at denne frisyre kan se fantastisk med litt styling lim og din naturlige tekstur. La din frisør hjelpe deg å velge riktig fringe for din ansiktsform og din livsstil.

Nicole Richies lob hårklipp

Nicole Richie all-voksen lobbe hårklipp er ikke "mamma" haircut av fortiden. Hennes allsidige klipp og ombre farge er både ung og moden med styling muligheter som kan være både rask og morsom.

Jenny McCarthy lob hårklipp

Jenny McCarthy er kjent for sine ultra-glam utseende, og hun er en favoritt når det kommer til vakkert hår. Hennes lobbe hårklipp er stylet med noen myke bølger til å forsterke glam faktor.

load...