De mest moderne lange bob frisyrene i øyeblikket

10 november 2018

En stor trend i håret er lang bob. Det er ikke langt hår, men det er ikke kort hår, heller. Det har en tendens til å satse kutte litt sløv og like over skuldrene. Det er en fabelaktig lengde som fungerer på alle ansiktsform og håret tekstur.

Den lange bob-også kalt en "lobbe" eller "demi-bob-kan være en trend, men det er kommet for å bli. Det vil ikke gå ut av stilen når som helst snart, og mye av det er på grunn av allsidigheten til denne frisyren. Enten du er classy, ​​profesjonell, casual, funky, eller noe i mellom, er det en lang bob som er perfekt for deg.

load...

Et gradert lang bob

Den lange bob fungerer godt med alle ansiktsformer. Siden det er lang, er det en av de få bobs som en runde-faced kvinnen kunne bære fordi det gjør underverker for slanking ansiktet. Også, hvis du har en lang ansikt, gjør dette kuttet en god jobb med å legge volum, noe som kan gjøre ansiktet ditt ser bredere.

En stilig lang bob

Nøkkelen til en lang bob er at den har dimensjon. Det kan være litt kjedelig når det er kuttet for sløv, så lagene er ofte stablet i ryggen. Men det kan heller ikke være for lagdelt, eller det ville ikke være en bob.

Den lange bob kan arbeide på rett, bølgete, og selv krøllete hår. Det er quitethe allsidig kutt fordi du kan bruke den bølgete, flat-strykes rett, eller helt naturlig.

load...

En asymmetrisk lang bob

Den lange bob kan være veldig elegant. I denne stilen, er den midtre delen veldig frisk, og asymmetri-med ryggen en tomme eller så kortere enn front er et populært kutt.

For å få dette elegant utseende du ønsker å flatt jern håret eller spør stylist å tynne ut tykt hår. Hvis du har bølgete hår, kan du enten rette det med en flat-jern eller bruke den bølgete.

En krøllete lang bob

Når du går med lang bob, er håret en perfekt lengde for å legge til noen super søte krøller når du vil. Selvfølgelig vil krøllene forkorte den opp, men det er en morsom og bouncy utseende, spesielt hvis du har tykt hår som tar curlwell.

For å få denne looken, trenger du en krølltang og stylingspray. Ganske enkelt Machine håndkletørket hår med en styling spray, blåse det tørre, og deretter vikle en-tommers biter rundt en stor tønne-krølltang.

En elegant og enkel lang bob

load...

Dette er en sexy og sofistikert versjon av den lange bob. Den partis rett ut til siden og snittet er i en vinkel-en smule kortere bak enn foran. Hennes naturlig tykt hår har blitt tynnet ut, mest sannsynlig med en barberhøvel, som også ble brukt til å lage endene er pistrete. Håret er flat-strykes å slanke perfeksjon.

Les også:

For dette ser, er det best å bruke en stor, avrundet børste. Prøv ikke å krølle endene for langt etter. Bruk et flatt jern og følger det med en glans spray slik asBumble og Bumble sin Shine Spray.

En raggete lang bob

Du vil få en skarpere utseende hvis du spør stylist å tynne ut endene med saks eller en barberhøvel. Dette skaper en vakker raggete bob som er fantastisk med et snev av bølger.

For å få en bølgete bob, spray håndkletørt hår med en volumizer eller palm i en leave-in conditioner hvis du har tørt hår. Så, som youblow-tørr, aimthe varme opp i håret mens du flaten og knuse den.

En sofistikert lang bob

Denne enkle frisyren har litt av tekstur stylet til det. Det er et fantastisk alternativ til mange lange bobs som er så rett de synes å være flat-strykes.

Du kan la lang bob lufttørke naturallyand det ser flott ut, også. Det er en god idé å gi din styling verktøy hvile på noen dager fordi det er bedre for håret ditt helse.

En morsom, edgy lang bob

Den lange bob trenger ikke å bli stylet til perfeksjon. Jada, dette hadde litt hjelp fra en krølltang, men det har likevel at raggete, edgy utseende som er så kult. Det er et kutt som lett kan være en vask-og-slipp stil for hver dag. Plus, hakkete endene koblet sammen med dyp rød farge er bare for mye moro.

Et bølge lang bob

Halle Berry lange bob er veldig smigrende for henne benbygning. Hun har ikke kantete funksjoner, men bob gjør hennes myke ansiktet virke sterkere. Mange som har å gjøre med de perfekt plassert, store og dristige bølger, som er enda mer spektakulært med den gylne høydepunkter.

Dette er et utseende som kvinner i alle aldre kan trekke av, spesielt eldre kvinner som er glad i en kortere, mer klassisk bob.

En kul bob

Enkel, men akk så kult. Denne blonde bob er fantastisk fordi den har bare noen få hakkete lag. Ved avskjed håret på den ene siden, foran fungerer som side-feide smell og tilføre volum, selv om de er nesten like lange.

En moden lang bob

Lange bobswith lag er et godt valg for enhver kvinne over 50. Dette er en casual look som rammer ansiktet og dip-dyed ender legge til et snev av sin spesielle måte. Hvis du vil, kan du legge smell til dette kuttet, og det kan gjøre at du ser enda yngre.

En uformell lang bob

Lange bob frisyrer er super allsidig. Du kan flatt jern håret så det er elegant og sofistikert, kan du krølle håret, eller du kan la det lufttørke. Dette casual look er en stor en for kvinner som ikke ønsker å legge mye arbeid i håret, men det gir også mange muligheter for spesielle anledninger.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams