De 10 heteste prom frisyrstrendene 2019

13 november 2018

Her har vi håndplukket 10 mest populære promenadekonsert og Homecoming frisyre trender som vil stå testen av tid. Men først, bør du vurdere følgende tips.

4 regler å leve etter når du velger din prom frisyre

Når det gjelder å finne den perfekte frisyre for promenadekonsert eller Homecoming, overholde disse 4 reglene, og du vil være godt å gå:

No. 1: Velg den kjolen først. Håret bør utfylle din kjole, ikke konkurrere med det. Det samme gjelder for din prom makeup. Regne ut din makeup siste - etter at du har valgt kjole og frisyre.

load...

No. 2: Tenk på din personlighet. Du ønsker å være komfortabel på skoleball, som betyr at du vil se ut som den aller beste versjonen av deg selv. Hvis du er en tilfeldig jente som aldri bruker sminke, er det prom ikke dagen for å bryte ut din indre Kim Kardashian. La de formelle updos for den klassiske, tradisjonelle jenter i skolen din.

3: Arbeid med håret tekstur, men vurdere å endre den opp for å overraske alle. Krøllete hår ser fantastisk enten ned eller opp, til venstre krøllete eller blåst tørket super-rett (som vil overraske alle!). Rett hår, kan krølles inn i bølgene og viklet inn i ytre updos (med hjelp av bolter og hårspray). Bølgete hår kan enten rettet eller krøllet og er det perfekte tekstur for halv opp / halvt ned stiler samt updos.

load...

No. 4: Til slutt, når du velger stiler, tenke fremover 20 år. Disse prom bildene kan dukke opp på 2038-versjonen av Facebook, så du vil se fabelaktig og tidløs.

Rotete updo

Rotete er trendy og har vært i noen år. Disse prom og homecoming frisyrer er utrolig stilig, men ikke shellacked på plass.

Hårtype: Rotete updos fungerer best med litt bølger eller krøller i dem med. Hvis du har super rett hår, trenger du hjelp av en krølltang eller varme valser før du prøver updo. Du må også hår som er minst til skuldrene eller lenger. Selv om du kan gjøre dette selv, anbefaler jeg hjelp fra en pro eller minst en venn.

Personlighet: Rotete updos arbeide med alle personligheter.

Dress Type: Fungerer bra med stroppløse kjoler fordi de viser av halsen. Flott for kjoler med stropper, også. Unngå dette titt hvis du har en utsmykket kjole, hvis du har mye å gå på under halsen, du ønsker noe enkelt og elegant over nakken.

load...

Half-up / halv-ned

Gutter elsker å se håret ditt, det er ingen hemmelighet, men iført håret ned kan være for kjedelig for prom. Disse halv opp / halvt ned utseende er spesielt sexy fordi de har både huden og håret.

Hårtype: Denne stilen fungerer på alle hår lengder og teksturer, bortsett fra hår som er kortere enn haken. For å holde dette ser fra å være kjedelig, kan du legge curl, bølger eller utvidelser til håret ditt.

Personlighet: Dette er en klassisk prom trend, så det fungerer best for jenter som foretrekker tradisjonelle, klassiske utseende. Men du kan funk denne stilen opp med en bikube puff.

Dress Type: Disse stilene fungere godt med stroppløse kjoler

Classic updo

Disse klassiske promenadekonsert frisyrer omfatter hovedsakelig updos omtalt på kjendis røde løperen. Velg mellom en rekke klassiske frisyrer, en roundup av chignons og et galleri av ballerina boller. Vær forsiktig med å gjøre updo for stramt, eller trukket tilbake fordi alt du vil se i bildene er pannen og nakken. Velger en side del med smell vinklet forsiktig over pannen.

Hårstruktur: Fungerer på alle hårtyper fra rett til super krøllete. Håret bør være minst til skuldrene.

Personlighet: Denne stilen er best på klassisk, tradisjonelle jenter.

Dress Type: Fungerer bra med de fleste klestyper. Unngå tilfeldig, flytende kjoler. Stor frisyre hvis du er med et halskjede, øredobber eller en ytre bodice.

Les også:

Langt hår

Hvem sier at du må sette håret i en updo for skoleball? Du kan gå rett og glatt, eller velge bouncy krøller eller Beachy bølger. Bare ikke møter opp på skoleball ute som du gjør hver dag på skolen. Hvis du er iført håret ned og løs, sørg for at den treffer under toppen av kjolen din. Ellers kan det se boxy. Hvis håret ditt ikke er lang nok, kan du få extensions bare for prom. Eller vokse ut håret.

Hårstruktur: Fungerer på alle hårtyper.

Personlighet: Fungerer med alle personligheter, bortsett fra tradisjonelle jenter, som er bedre med en updo.

Klestype: balansere ut en tettsittende, kurve-klemmer kjole med løse, flytende bølger eller krøller. Dette ser fungerer godt med stroppløse kjoler og spaghetti stropper. Unngå iført håret ned hvis kjolen er en grime eller dekker brystet.

Kort hår

Hvem sier at du må gå lenge på skoleball? Kort hår er sassy og sofistikert. Med riktig kjole og smykker, kan selv en pixie cut se kledd opp.

Hårstruktur: Fungerer på alle hårtyper unntatt super tykk og krøllete.

Personlighet: Edgy, funky, casual, sporty.

Dress Type: Du kan bære en kjole med kort hår. Vurdere en kjole som smigrer din kroppsfasong snarere enn din frisyre.

Fletter

Braids er mer populære enn noensinne. Prøv en bun innpakket i en flette, en flette som et pannebånd eller krøllete hår løst flettet inn i en romantisk updo.

Hårstruktur: Rett eller bølgete. Fungerer på alle hår lengder, unntatt super kort.

Personlighet: Avslappet, romantisk, sporty.

Dress Type: Det er egentlig avhengig av flettene.

Hestehale

En elegant hestehale eller super trendy side hestehale kan skille deg ut fra mengden på skoleball i år. Sammen med riktig kjole og smykker, kan en hestehale være din beste prom hår alternativet.

Hårstruktur: Fungerer best med langt, rett hår. Hvis du har bølgete hår, rett det med et flatt jern først. Unngå en hestehale hvis du har krøllete hår. Spill opp sminken med smokey eyes.

Personlighet: Great sophisticates, sporty jenter, casual jenter og boken ormer. Bare sørg for håret ditt ser ikke ut som om du trakk den tilbake for fotballtrening.

Dress Type: Korte kjoler med flouncy skjørt, moderne kjoler og lange, tettsittende kjoler alt fungerer bra med en hestehale.

Side-feide hår

Kjendiser elsker side-feide utseende på den røde løperen, fordi de ser utrolig.

Hårstruktur: Du trenger longish hår for denne looken.

Personlighet: Fungerer på alle som er villige til å prøve noe nytt.

Dress Type: En populær titt på den røde løperen i år var en mede kjoler med håret trukket over til siden. Hvis kjolen har en ermet, er dette et flott alternativ for deg. Pile håret over ermeløs side.

Accessorized hår

Det er så mange kule måter å Bejewel eller utstyre din promenadekonsert frisyrer. Vind et bånd i krøllete hår, sette et vintage broach-slått-hårnål på siden av din updo eller halv-do eller flette en jeweled tråden til din side 'gjøre. Her er noen røde løperen ideer for å inspirere deg:

Hårstruktur: Alle.

Personlighet: Dristig, sofistikert, romantisk, sporty og jentete.

Dress Type: Best med enkle kjoler. Vær også forsiktig med å over Accessorize. Hvis du er iført juveler i håret, hoppe over kjede og bære et armbånd og enkle diamond studs stedet.

Faux bob

Dette ser har vært rundt den røde løperen for en stund og gjort riktig kan være helt bedårende. Alle vil tro du klippe av håret ditt!

Hårstruktur: Best på bølgete hår eller hår som er blitt bøyd. Må være under skuldrene.

Personlighet: Dristig, romantisk, trendy.

Dress Type: Fungerer godt med kjoler med ermer, ermeløse kjoler og en kjole som ville fungere med en bob frisyre.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2019

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams