De beste solkremprodukter for hår

11 november 2018

Solen, klor og saltvann kan være brutal på håret i sommer, forårsaker din hårfarge til å falme raskere. Her er de beste solkremer og hår beskyttere for sommeren.

Bortsett fra å bruke disse produktene, anbefaler vi på seg en lue når ut i solen, alltid sette solkrem på den delen i håret, og når du finner deg selv å komme inn i bassenget eller vann, våte håret grundig i ferskvann før du får i en basseng, vil den klorvann ikke fortsatt å allerede vått hår.

load...

Fekkai pre-soleil håret glans og beskyttelse tåke

Dette fungerer bra for å beskytte hårfarge (rødhårede, i særdeleshet, elsker det). For best resultat, rist det godt og spray, combingor prakke gjennom håret.

Sun bum strand formel - 3 i en permisjon i

Jeg tror ikke jeg har sett et produkt på Amazon.com mer universelt elskede. Nesten alle vurderinger var overveldende positive. Det får 5 stjerner, tross alt. Beloved for å holde håret lukter fantastisk og føles myk etter bading i havet, innsjøer eller klorerte basseng, vil denne spray beskytte håret hele sommeren.

Ultra Swim Klor fjerning Shampoo

Dette er en utmerket shampoo for svømmere. Det får store vurderinger og på ca 8 € er svært rimelig. For å sikre at håret ditt ikke blir grønne, først, suge håret i kaldt vann før du hopper i bassenget. Bruk denne sjampo etter i tilfelle noen klor har dynket i.

load...

Paul Mitchell Sun Shield Conditioning Spray

Dette er et flott produkt å ha på hånden hvis du har farget hår som du bør beskytte mot solen, klor eller saltvann (solen bleker ut farget hår). Dette conditioning spray inneholder oljer som mykgjør håret og vil gjøre fett hår ser fettete, så dette er best brukt på tørt hår. Sørg for å gre nok av dette produktet gjennom håret for best beskyttelse.

Bumble And Bumble slukke kompleks for (veldig) tørst

Bruk en dime- til kvartal størrelse mengde av denne leave-in conditioner på tørt eller krusete hår før du hodet ut til stranden eller bassenget for dagen. Dette produktet er best brukt på nyvasket, fuktig hår, men kan brukes daglig hvis du ikke vaske håret hver dag (du bør ikke).

Les også:

Du vil elske den glans conditioner gir håret ditt. På slutten av dagen, enten skylle ut balsam eller la håret ned i løs bølger. Dette produktet fungerer best på tørt, skadet eller behandlet hår og hjelper tamme frizz. Det er ikke bra for fett hår.

load...

Malibu C Svømmere Ness Shampoo og Balsam

Sjampoen får grønt ut og balsam myker tørr, krusete hår påvirket av klor eller saltvann. Foreldre elsker dette for sine blonde barn, og det fungerer bra for voksne svømmere også.

Aveda Søn omsorg beskyttende hår slør

Denne beskyttende spray fra Aveda hjelper filtrere ut skadelige UVA og UVB stråler. Produktet inneholder alle slags eteriske oljer såkalte å beskytte håret mot frie radikaler og solen mens du gjør håret sterkere.

L'Oreal Everpure UV beskytte spray

Dette er en anstendig UV hårspray som beskytter håret og hodebunnen og får gode anmeldelser. En con er lukten, som brukerne sier er ganske ille, men forsvinner etter omtrent halvparten anhour.

Phyto Plage beskyttende Søn slør

Spray Phyto beskyttende stranden spray på håret før du treffer stranden og etterpå. Ikke bare beskytter den håret mot sommerens tøffeste elementer, gjenoppretter det hår på slutten av dagen. Flott for skjør, skadet hår.

Lag din egen uv hårspray å bruke solkrem

Du kan lage din egen UV hår produkt ved å blande 2 ts av solkrem SPF 30 (som Alba solkrem avbildet her) med en kopp vann. Sette dette i en sprayflaske og spray fuktig hår. Kjør en kam gjennom, og du er godt å gå.

V8 tomatjuice

Hvordan er dette for en naturlig måte å beskytte håret i sommer? Enhver tomatjuice fungerer bra for å bli kvitt den "grønne" klor hår som farget blondiner pleier å få. Bare skyll håret med tomatjuice når du forlater bassenget. Legg igjen for et par minutter og skyll. Den røde nøytraliserer den grønne.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams