De beste solkremprodukter for hår

11 november 2018

Solen, klor og saltvann kan være brutal på håret i sommer, forårsaker din hårfarge til å falme raskere. Her er de beste solkremer og hår beskyttere for sommeren.

Bortsett fra å bruke disse produktene, anbefaler vi på seg en lue når ut i solen, alltid sette solkrem på den delen i håret, og når du finner deg selv å komme inn i bassenget eller vann, våte håret grundig i ferskvann før du får i en basseng, vil den klorvann ikke fortsatt å allerede vått hår.

load...

Fekkai pre-soleil håret glans og beskyttelse tåke

Dette fungerer bra for å beskytte hårfarge (rødhårede, i særdeleshet, elsker det). For best resultat, rist det godt og spray, combingor prakke gjennom håret.

Sun bum strand formel - 3 i en permisjon i

Jeg tror ikke jeg har sett et produkt på Amazon.com mer universelt elskede. Nesten alle vurderinger var overveldende positive. Det får 5 stjerner, tross alt. Beloved for å holde håret lukter fantastisk og føles myk etter bading i havet, innsjøer eller klorerte basseng, vil denne spray beskytte håret hele sommeren.

Ultra Swim Klor fjerning Shampoo

Dette er en utmerket shampoo for svømmere. Det får store vurderinger og på ca 8 € er svært rimelig. For å sikre at håret ditt ikke blir grønne, først, suge håret i kaldt vann før du hopper i bassenget. Bruk denne sjampo etter i tilfelle noen klor har dynket i.

load...

Paul Mitchell Sun Shield Conditioning Spray

Dette er et flott produkt å ha på hånden hvis du har farget hår som du bør beskytte mot solen, klor eller saltvann (solen bleker ut farget hår). Dette conditioning spray inneholder oljer som mykgjør håret og vil gjøre fett hår ser fettete, så dette er best brukt på tørt hår. Sørg for å gre nok av dette produktet gjennom håret for best beskyttelse.

Bumble And Bumble slukke kompleks for (veldig) tørst

Bruk en dime- til kvartal størrelse mengde av denne leave-in conditioner på tørt eller krusete hår før du hodet ut til stranden eller bassenget for dagen. Dette produktet er best brukt på nyvasket, fuktig hår, men kan brukes daglig hvis du ikke vaske håret hver dag (du bør ikke).

Les også:

Du vil elske den glans conditioner gir håret ditt. På slutten av dagen, enten skylle ut balsam eller la håret ned i løs bølger. Dette produktet fungerer best på tørt, skadet eller behandlet hår og hjelper tamme frizz. Det er ikke bra for fett hår.

load...

Malibu C Svømmere Ness Shampoo og Balsam

Sjampoen får grønt ut og balsam myker tørr, krusete hår påvirket av klor eller saltvann. Foreldre elsker dette for sine blonde barn, og det fungerer bra for voksne svømmere også.

Aveda Søn omsorg beskyttende hår slør

Denne beskyttende spray fra Aveda hjelper filtrere ut skadelige UVA og UVB stråler. Produktet inneholder alle slags eteriske oljer såkalte å beskytte håret mot frie radikaler og solen mens du gjør håret sterkere.

L'Oreal Everpure UV beskytte spray

Dette er en anstendig UV hårspray som beskytter håret og hodebunnen og får gode anmeldelser. En con er lukten, som brukerne sier er ganske ille, men forsvinner etter omtrent halvparten anhour.

Phyto Plage beskyttende Søn slør

Spray Phyto beskyttende stranden spray på håret før du treffer stranden og etterpå. Ikke bare beskytter den håret mot sommerens tøffeste elementer, gjenoppretter det hår på slutten av dagen. Flott for skjør, skadet hår.

Lag din egen uv hårspray å bruke solkrem

Du kan lage din egen UV hår produkt ved å blande 2 ts av solkrem SPF 30 (som Alba solkrem avbildet her) med en kopp vann. Sette dette i en sprayflaske og spray fuktig hår. Kjør en kam gjennom, og du er godt å gå.

V8 tomatjuice

Hvordan er dette for en naturlig måte å beskytte håret i sommer? Enhver tomatjuice fungerer bra for å bli kvitt den "grønne" klor hår som farget blondiner pleier å få. Bare skyll håret med tomatjuice når du forlater bassenget. Legg igjen for et par minutter og skyll. Den røde nøytraliserer den grønne.

load...