De 7 beste sjampoene for fet hår i 2018

10 november 2018

Vi er forpliktet til forskning, testing, og anbefale de beste produktene. Vi kan motta provisjon fra kjøp gjort etter å ha besøkt koblinger innenfor vårt innhold. Lær mer om ourreview prosessen.

En sjampo passer ikke alle. Hår teksturer og typer er utrolig variert, men vi skumme ofte på for-all-hår-type produkter, og håper at de vil være skikkelig effektivt i bekjempelse av vår spesielle skader. Tar vare å velge riktig sjampo kan gjøre en stor forskjell i helse og utseende på håret ditt, spesielt når du arbeider med en opphoping av overflødig olje. Den gode nyheten er at det finnes et bredt utvalg av spesialprodukter for å bekjempe fett til en rimelig pris, uten hjelp av kostbare salon merkevarer. Hvis du er klar til å forvandle din håret rutine med et produkt formulert for fett hår, handle de topp-karakter plukker under.

load...

Les videre for å finne ut om de beste sjampo for fett hår.

Best Overall: Maple Holistics fuktighetskontroll sjampo

Dette all-naturlig shampoo er det perfekte produktet for å få fett under kontroll uten å fjerne hår av de nødvendige oljer for å holde det ser frisk og sunn. Det fungerer takket være en blanding av essensielle oljer som inneholder sitronolje, sypress olje, rosmarin olje, og basilikumolje, som oppdateres og revitalisere fettete røtter. Deretter ble en blanding av jojobaolje, botaniske keratin, og ferskenkjerneolje rehydratiseres strengene for å holde håret og hodebunnen glatt og flake-fri uten en opphoping av fett.

Sjampoen er også laget av alle naturlige ingredienser og er sulfat og paraben gratis, så du vet at du ikke setter skadelige filler ingredienser i håret. Til slutt, er Maple Holistics en grusomhet-free selskap, slik at du kan føle deg bra om hvor du bruker pengene dine.

load...

Best Drug: L'Oréal Paris Elvive ordinær Clay Rebalansering Shampoo

Forvandle håret ditt til en utrolig pris med denne rebalansering leire sjampo fra L'Oréal Paris. Denne rimelige apotek-brand shampoo har også fått over tusen fem-stjerners vurderinger på Walmart.com, der anmeldere fantasere at det leverer på sitt løfte om å kontrollere olje samtidig la håret ser silkeaktig. I motsetning til sjampo som foreslår du vasker hver dag, denne formelen ikke bare bidrar til å bekjempe de negative effektene av over-vask, men holder håret rent i opptil 48 timer slik at du kan bryte den onde sirkelen av daglig sjamponering.

Til en pris på mindre enn 5 €, kan du være sikker på at det er bokstavelig talt ikke et bedre produkt for denne prisen. Slik fungerer det: tre raffinerte leire arbeide sammen for å balansere dine fettete røtter å gi hele frisyre en frisk følelse. Formelen er også frie for fyllstoff ingredienser som silikon.

Best Lett: Nexxus Hydra-Light Vektløs Moisture Shampoo for fett hår

load...

Hvis du leter etter en tilgjengelig sjampo som du kan plukke opp på ditt lokale Walmart, slå på denne topp-karakter plukke fra Nexxus. De mer enn 100 fem-stjerners vurderinger på Walmart.com garanti for at den leverer på sitt løfte om å dypt fukt håret mens stripping oljer som veier tråder ned og gjøre dem vises fettete.

Formelen er silikon-fri og er laget med dypvanns mineraler, antioksidanter, næringsstoffer og, som alle er lette og ultra-fuktighetsgivende. Dette shampoo gjør din låser så lett at det også gir volum og bevegelse, hvor oiliness gang sto i veien. Og på mindre enn 10 € det er flott for folk som ønsker å bruke mindre.

Best for tynt hår: Redken ren galning micellar ren touch-sjampo

Når du arbeider med en delikat blanding av tynt og fett hår, og du vil ha et produkt som treffer den rette balansen, prøv dette innovative micellar sjampo fra Redken. For de som ikke vet, er micellar vann en super-trendy skjønnhet produkt som ser ut som vann, men føles ikke som vann, takket være sin makeup av små kuler av rensing olje molekyler eller miceller. Brukes i såper og rensemidler, er molekylene laget for å trekke ut urenheter i huden eller håret, og gir deg en dypere ren enn du kan vanligvis får med andre sjampo.

Les også:

I denne sjampo, micelle formel fungerer på samme måte, ved å trekke ut olje, skitt, og produktet oppbygging uten å være for harde på de allerede tynne tråder. Den milde formelen er også trygt for fargebehandlet hår slik at det ikke vil tidlig stripe låser av deres farge jobb. På litt over 20 €, er dette definitivt en av de dyrere alternativer på denne listen, men det er et ideelt valg for de med tøffe hår som trenger litt ekstra omsorg enn apotek-merke formler gir.

Best sulfat-fri: Honeydew naturlig fett hår sjampo med organisk essensielle oljen

Hvis du er like interessert i hva som går inn i formelen som hva det gjør med håret ditt, prøv dette 100% naturlig sjampo fra Honeydew. Formelen er laget uten sulfater, parabener, andre sterke kjemikalier, og inneholder en terapeutisk og fuktighetsgivende blanding av provitamin B5, jojobaolje, og botaniske keratin. Femstjerners anmeldere på Amazon prise hvor tøft det er på flass, hvor godt den kontrollerer frizz, og og hvor god formel lukter.

I stedet for harde såper og fyllstoffer, er den milde Honeydew formelen laget av en blanding av essensielle oljer, inkludert lavendel, rosmarin, nattlysolje, og ryllik, som, når kombinert, strippe hodebunnen av fettet avsetning mens hydra strengene fra rot til tupp. På rundt 15 € er det en av de dyrere sjampo på denne listen, men det er perfekt for folk på jakt etter mer enn hva de finner på en lavere pris.

Best Clarifying: MARC DANIELS Charcoal Clarifying Shampoo & Conditioner Set

Få en dyp detox med denne oppklarende kull sjampo. Den rensende formel er konstruert for å fjerne støv, forurensning, mineraler, produkt bygge opp eller toksiner og alle andre urenheter fra hodebunnen og håret. I tillegg til å være en avgiftningsmiddel, ne trekull døde hudceller i hodebunnen, som er tenkt for å stimulere hårvekst. Dette shampoo selv inneholder UV-beskyttelse mot solen, som kan være spesielt gunstig for beskyttelse av farget hår. Å bruke, du shampoo to ganger: én gang for å åpne håret skjellaget, og deretter den andre tid til å sette mot at hårsekken med bambus ekstrakt formel.

I tillegg til alle de praktiske fordelene, MARC Daniels produkter er grusomhet gratis og inneholder ingen animalske biprodukter. Dette shampoo er solgt i et sett med balsam i nesten 25 €, så det er definitivt et dyrere alternativ ideelt for folk på jakt etter en virkelig dyp rens av håret. Sjampoen er mer effektiv med sin kondisjone motstykke, tross alt. MARC DANIELS er så sikker på at du vil elske den, merket tilbyr full refusjon hvis du prøver det og er ikke imponert over resultatene.

Best for skadet hår: Aussie shampoo rens & bedringens vei

Hvis håret ditt er fet og tørr og skadet fra varme, kan det være vanskelig å finne et produkt som vil gjøre tripleduty. Komme til roten av problemet med denne formelen fra Aussie, spesielt laget med ørken kalk for å strippe bort fett og beskytte håret mot fremtidig skade.

Formelen er laget med en nærende kombinasjon av Australian aloe og jojoba, som er skånsom nok til å vaske med hver dag, og vil ikke føre til skjemmende produkt oppbygging. Dette shampoo har tjent mer enn 100 5-stjerners vurderinger på Aussie.com, der anmeldere sprute om hvor myk håret føles og hvor stor produktet lukter.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams