De 8 beste sjampoene og balsamene for tørt hår i 2018

10 november 2018

Vi er forpliktet til forskning, testing, og anbefale de beste produktene. Vi kan motta provisjon fra kjøp gjort etter å ha besøkt koblinger innenfor vårt innhold. Lær mer om ourreview prosessen.

Det er en no-brainer-hår som mangler fuktighet virkelig trenger et løft. Enten det ser kjedelig og flat eller sprø og skadet, må tørt hår forsvarlig omsorg til å føle og se sitt beste. Legge til en sjampo og balsam duothat er formulert spesielt for å gi håret fuktighet den trenger er en enkel måte å bringe håret tilbake til livet.

load...

Når du søker etter fuktighetsgivende hårprodukter, er det viktig å ta hensyn til din hårtype for å gi din låser rett type hjelp. Krøllete hår krever en tykkere, mer heavy-duty balsam mens fine hår trenger en sjampo eller balsam thatdoesn't veie manke ned samtidig som den med fuktighet det så desperat trenger.

Her finner de beste sjampo og betingelser for reparasjon tørre, slitne tråder.

Best overall: Maui Moisture Heal & hydrat + sheasmør sjampo og balsam

Hår kan begynne å føles tørr og sprø av mange grunner, inkludert vær, varme skade, og fargelegging. Som håret svekker, mister det sin naturlige fuktighet og røre, så det er best å velge produkter formulert for å reparere håret og tilfører fuktighet. Maui Fukt produkter er laget med en 100% ren aloe vera juice som base i stedet for vann for å gi håret den næringen den trenger. Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner formelen har en blanding av sheasmør, kokosolje, og macadamia olje til dyp tilstand håret og reparere skader.

load...

Brukere som anmeldelse av dette produktet finner at den bidrar til å gjøre fargebehandlet hår mykt og selv reduserer flisete tupper. Koble den med Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Shampoo for å få full fuktighetsgivende og nærende effekt.

Best apotek: L'Oréal Paris elvive ekstraordinære olje nærende shampoo

Mens ingen ønsker håret eller hodebunnen for å se fet, og legger oljer i tørt hår er viktig for å holde det hydrert. Theadded lett hydrering kan ernære tråder uten å gjøre håret ser fettete. L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Nourishing Shampoo er formulert med blomst olje og Camellia å gjøre håret skinnende og glatt.

Koble den med sin partner, L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Nourishing Conditioner, for en enda mer luksuriøs følelse etter dusj. En anmelder som bruker begge produktene kommenterte at etter bleking, begynte håret å føle seg som halm, men denne rimelige apotek duoen brakte den tilbake til livet.

load...

Best for grovt hår: Redken all soft shampoo for tørt sprøtt hår

Navnet sier alt. Dette prøvd og sann klassiker sjampo ble opprettet spesielt for å gjøre tørt hår mykt og skinnende. Den argan oljen hjelper håret ser lekker mens soya protein øker hårets fylde og volum slik at du ser ut som du bare gikk inn i en real-life hår kommersielle. Pare den med Redken All Soft Conditioner for enda sunnere hår.

“Jeg har sett en bemerkelsesverdig forskjell i mine flisete tupper. Jeg har aldri klarert frisøren da hun sa en hyggeligere sjampo vil hjelpe håret ditt, men jeg er nå en troende. Det er mykere, mindre flate, og [er] mindre tupper “, sa en korrektur.

Best for langt hår: Carols Daughter svart vanilje fuktighet og glans balsam

Langt hår kan tendens til å bli veldig flokete og tørt hvis du ikke tar vare på den fra røttene til tuppene. Tørre, sprø endene kan tendens til å splitte og brekke av, forårsaker en ujevn lengde og tilsynelatende langsommere vekst. Det er derfor å holde langt hår som hydrert som mulig er viktig, og tilfører glans kan gjøre det ser sunnere. Den Carols Daughter Svart Vanilla Moisture & Shine Hydra Conditioner fungerer som en detangler samt en balsam, bidrar til å holde håret håndterlig og myk.

Les også:

Det er formulert med biotin for å holde håret sterkt slik at det ikke vil knipse og det er vektløs nok til at det ikke gjør langt hår tung og slapp. En anmelder ble overrasket at det fungerer bedre enn de profesjonelle produktene de har prøvd og virkelig oser deres tykt hår med ekstra fuktighet.

Pare Carols Daughter balsam med Carols DaughterBlack Vanilla Moisture & Shine Sulfatfri shampoo for enda flere fukt pakking fordeler.

Best milde: Gliss hår reparasjon ultra fuktighet sett med sjampo og balsam

Det er øyeblikk når vi alle føler seg stresset. Og akkurat som hjernen din, kan håret føler det på samme måte. Overarbeidet, stresset hår trenger produkter som er skånsomme for å holde håret næring. Dette Gliss sjampo og kondisjonerings duo er formulert for å reparere tørr, skadet hår fra innsiden med Keratin-19-kompleks. Keratin arbeider for å binde ødelagt hår og beskytte den mot ytterligere skade. En anmelder sa at det reddet henne håret mot skader forårsaket av for mye farge. Det ga dem en Shiner, sunnere utseende og lukter utrolig.

Best for krøllete hår: ouidad curl drikk fuktighetsgivende balsam

Ut av alle hårtyper, må krøllete hår mest fuktighet. Det er derfor dype condition behandlinger, leave-in balsam, og co-vasker er så viktig. For et vanlig fuktighetsgivende balsam, er Ouidad Curl Quencher Moisturizing Conditioner en prøvd og sanne favoritt. Den er laget for å holde krøllene fuktig, bouncy, og definert uten å tynge dem ned. Og den større størrelsen på denne flasken er ideell for alle med en hel masse hår for å ta vare på.

Formulert med alger ekstrakt og hvete aminosyrer, hjelper balsam forsegle hårets skjellaget for å holde seg glatt i stedet for å krusete, låsing i fuktighet. Bruk den i seksjoner mens i dusjen, belegg på håret fra rot til tupp mens jevnt distribuere det gjennom med et bredt tann kam for å sørge for at hver strand er gjennomvåt før skylle den ut etter noen minutter.

Du kan også ulempe en flaske theOuidad Curl QuencherMoisturizing Shampoo for å fullføre curl behandling.

Best for farget hår: pureology hydrat sjampo

Så enkelt og tilgjengelig som farge håret har blitt med ulike alternativer som hjemme-formler og semi-permeant fargestoffer, slike kjemiske prosesser har en tendens til å virkelig tørt hår ut. Det er viktig å velge produkter formulert for farget hår ikke bare å holde fargen lys og levende, men for å gi håret ingrediensene den trenger for å holde seg frisk. Dette merket ble opprettet for å bedre fargebehandlet hår ved hjelp av de reneste ingredienser og inneholder ikke tilsatt sulfater. Den Pureology Hydrate Shampoo bruker jojoba, grønn te, og salvie å pleie håret uten å fjerne fargen. Du kan koble denne shampoo med thePureology Hydrate Conditioner for maksimal hydrering.

Det er også satt sammen med en avslappende aromaterapi blanding av ylang ylang, bergamot og patchouli dufter slik at du kan forvandle din dusj til et spa-lignende opplevelse.

Best for flatt hår: Aveeno Nourish + volumize lett shampoo

Det er lett å veie fint hår ned i et forsøk på å holde den hydrert. Bruk av tykke condition behandlinger virker som en åpenbar løsning, men ved å legge tunge produkter, kan håret ende opp som ser livløs.

I stedet, se etter produkter som fremmer volum og fuktighet. Den Aveeno Nourish + Volumize Lett Shampoo er formulert med merkets Active Naturals Wheat Complex for å gi håret kroppen mens nærende håret til å holde den glatt og hydrert. Anmeldere hevder at det er flott for utjevning frizz og beroligende en tørr hodebunn om vinteren også. TheAveeno Nourish + Volumize Lett Conditioner er også tilgjengelig for å pare med sjampo.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams