De 7 beste produktene for fint, flatt hår i 2018

10 november 2018

Vi er forpliktet til forskning, testing, og anbefale de beste produktene. Vi kan motta provisjon fra kjøp gjort etter å ha besøkt koblinger innenfor vårt innhold. Lær mer om ourreview prosessen.

Baby-fint hår er søt når du er faktisk en baby. For mange voksne med fine, flatt hår, er kampen virkelig. Det er mager, spinkel, pysete. Det kan knapt holde en curl og faller flatt og fettete av middag, men alt du ønsker er Kate Middleton bouncy utblåsning eller Giselle tykke, Beachy bølger. Drøm, sier du? Selvsagt ikke!

load...

De riktige stylingprodukter kan bringe selv de fineste, flateste, wispiest håret tilbake til livet. En fortykkelse krem ​​kan lage hele kroppen; et tekstureringspulver kan legge løft og grep til fine, glatte tråder; astyling spray kan bidra til å gjøre volumet vare så lenge som possible.Now en tykk, saftig hår er bare en spritz, skvett eller spray unna.

Men med så mange produkter der ute, som man faktisk virker? Her er en roundup av beste-Volumizing produkter som vil ta gudgitte hår til nye høyder.

Best overall: living proof fulle fortykkelse krem

Utviklet med hjelp av MIT forskere, er dette prisbelønte jevning krem ​​ganske genialt. Living Proof Full Thickening Cream har et gjennombrudd fortykkelse teknologi som gjør flat, slapp håret ser, føler og oppfører seg som tykt hår. Og hvordan gjør de det spør du kanskje? Selskapet utviklet en patentert polymer som innskudd små, lettere-enn-luft punkter langs hver tråd, slik at de ikke ligger flatt mot andre hårstrå. Du kan ikke se eller føle disse fibrene, men de skaper mellomrom mellom hver strand, bygge håret ditt til å ta opp mer plass. Resultatet? Tyngdekraft trosse, all-over volum. Og materialet er fleksibelt også, så stilen din ikke vil falle flatt selv om du børste den ut. Selv om det kan høres for godt til å være sant, 10000 liker på Sephora kan ikke styre deg i feil retning.

load...

Best Drug: got2b fett-tastic Instant Collagen Infusion Mousse

Got2b fett-tastic Instant Collagen Infusion Mousse har en solid 4 stjerners-gjennomgang på Amazon - og det koster mindre enn 10 €. Kan ikke be om mer, ikke sant? Dette volumizing mousse har en lett, skummende formel som er fylt med kollagen for å legge fylde og hold til frisyren uten en klebrig eller crunchy rester. Formelen er så lett at du kan bruke den fra rot til tupp, ikke bare på røttene. Gjør du det skaper fint løft ved røttene og tykner tynne, pysete tråder over. For maksimalt volum, gjelder en palmful løpet fuktige tråder, fordele den jevnt med en bred kam og stil som ønsket. Det er en fin måte å beef opp tynne fletter eller pysete utblåsninger.

Beste anti-frizz: Morocannoil behandling lys

Moroccanoil Treatment Light er en mindre konsentrert versjon av kult-favoritt Moroccanoil Treatment og er spesielt formulert for den delikate behovene til fint hår. Den har den samme krus bekjempelse, glans fremmende bestanddeler som den opprinnelige - antioksidant-rik arganolje til tilstand og linolje til styrke - skal men dette vekt formelen ikke tynge ujevne tråder som andre utjevnings produkter kan. En ert størrelse mengde av denne flytende gull er alt du trenger å gjøre lønns en alvorlig kamp mot frizz. Du kan jobbe det gjennom fuktig eller tørt tråder, og det vil la håret glatt og mer håndterlig - selv i varme, milde været!

Les også:

Best for kort hår: big sexy hår pulver spille lite Volumizing pulver

Big Sexy Hair Powder Play Lite Soft Volumizing & Teksture Powder er en Volumizing og texturizing pulver som legger myk volum og grep for å korte stiler, enten du har en pixie eller bob kutt. Formulert med açai bær masse olje og riskliolje for beskyttelse og pleie, kan dette lett pulver påføres på røttene for øyeblikkelig rot heis samt lengdene av kort hår for hele kroppen og tekstur. I motsetning til andre Volumizing pulver som du riste ut (som kan bli veldig rotete!), Kommer den lille flasken med en målrettet pumpe dispenser som sprayer den perfekte mengden pulver i en fin, sky-lignende tåke akkurat der du ønsker det. Den legger også tekstur og grep til fine, glatte håret for å holde stilen din bedre.

load...

Best for tynt hår: Toppik Hair Building Fibers

Vi har en tendens til å tenke på hårtap som en fyr ting, men sannheten er menn er ikke de eneste som står overfor tynt hår som de gamle. Omtrent halvparten av alle kvinner over 40 opplever hårtap. Og når du er født med fine, flatt hår, blir saken enda mer åpenbar.

Men ikke frik ut. Det er en fantastisk midlertidig løsning kalt Toppik Hair Building Fibers - og det krever ikke en resept. Toppik Hair Building Fibers er bittesmå hår-lignende fibre laget av keratin (samme type protein som finnes i ekte hår) som klamrer seg til eksisterende tråder, noe som gjør håret ditt vises umiddelbart tykk og frodig. Alt du trenger å gjøre er å strø dem på tynne områder på hodebunnen din, så klapp eller gni i. Fibrene blir holdt på plass av statisk elektrisitet, skape utseendet fyldigere, tykkere hår før neste shampoo. Det er riktig: de vil ikke kjøre, smøre eller beis, selv om du svetter eller blir sittende fast i regnet. Den kommer i ni nyanser, inkludert hvit og grå. Ikke rart det er Hollywoods best bevarte hemmelighet og en bestselgende elementet på Amazon!

Beste stylingspray: Kenra Volumizing spray # 25

Enten du ønsker å sette en utblåsning eller holde en updo på plass, er det Kenra Volumizing Spray den beste volumizing spray der ute. Denne lette stylingspray setter voluminøse bølger, hoppe utblåsninger og topknots med utrolig hold, men du kan fortsatt børste den ut for gjør-overs uten flassing. Den ultra-fin tåke tørker raskt og er umulig å overdrive, og gir vektløs hold og glans til enhver stil. Når man spray, er det rikke Sikker i opp til 120 timer, fuktighetsresistent i opptil 24 timer og vindbestandig opptil 24 km / h. Ikke rart dette mest solgte formelen er den mest anmeldt hårspray på Amazon.

Best for menn: TIGI seng hode b for menn matte separasjon gjennomførbar voks

For fine hårete gutter som søker naturlig utseende hold og definisjon, TIGI Bed Leder B for menn Matte Separation Workable Wax er en for deg. Denne lille sølv tinn er mindre klebrig enn den typiske voks og er formulert med bivoks, karnaubavoks og en spesiell blanding av polymerer for å gi flate hår brikke-y tekstur og hold uten at shellacked eller pigget virkning. Finishen er ganske matt og kan brukes i håndkletørt eller tørt hår for å gi din stil en umiddelbar boost. Hva mer, betyr det ikke lukter blomstrende eller som en piña colada. Den har en frisk, ren duft som er en stor hit med menn. Det er den mest solgte Bed Leder for menn produktet globalt, og har tjent en solid 4,4 stjerner på Amazon.

load...