De 4 beste menns frisyrer for å tynne håret 2019

11 november 2018

Dealing med tynt hår eller en vikene kan være frustrerende. Som hårfestet flytter tilbake og håret på toppen av hodet ditt blir mindre tett, bestemte frisyrer bare ser ikke fullt så bra som de pleide.

Heldigvis finnes det mange måter å administrere din frisyre som håret begynner å falle og tynt.

Fra frisyrer for viker hairlines til hårprodukter som legger tykkelse og dekke opp flekker av tynt hår, har du en rekke alternativer til disposisjon for å redusere den estetiske effekten av håravfall og holde håret ser bra ut.

load...

Nedenfor har vi listet opp våre beste tips og anbefalinger for å administrere din frisyre som håret tynner og trekker seg tilbake. Vi har også listet opp noen enkle forebyggende tips for å hjelpe deg å stoppe håravfall og unngå å gå fra skallet til skallet.

Velg en hårtap-vennlig frisyre

Hvis du arbeider med hårtap, er det viktig å vite at ikke alle frisyrer er like. Noen kutt kan fremheve dine tynne eller skallet kampene og gjør ditt hår tap åpenbare, mens andre gjør det mindre visuelt tydelig at du mister håret.

Før vi kommer inn i våre frisyre anbefalinger for menn med tynt hår, la oss dekke én regel for styling håret for hårtap: aldri ty til en kam over.

load...

Jada, det “skjuler” din skallethet - i hvert fall i den forstand at det dekker opp synlige flekker av tynt hår. Men hentesveis er åpenbare og veldig lett å få øye på, og som regel ende opp med å bringe mer oppmerksomhet til tynt hår enn en vanlig hårklipp ville.

Med denne advarselen ut av veien, la oss se på noen av de beste frisyrer for menn med tynning eller viker hår.

Beste menns frisyrer for tynt eller viker hår

Buzz cut

Lett å style og enda enklere å administrere, er en buzz cut et perfekt alternativ hvis du har tynt hår. Fordi håret er kort og huden din er synlig, ikke tynne flekker på hodebunnen din skiller seg ut så mye som de ville gjort med en lengre hårklipp.

En buzz kutt er også en god måte å håndtere en vikene, siden det gjør hele hårfestet mindre opplagt ved å redusere nivået av kontrasten mellom pannen og håret.

Mannskapet snitt

load...

Den militær-stil mannskap kuttet er et ideelt alternativ for å lage en vikene mindre opplagt. Dette er fordi det reduserer nivået av kontrasten mellom templer og sidene av hodet, med de kortere, tynnere sider skaper en illusjon av en jevnere hårfestet.

Hvis du foretrekker litt lengre hår på toppen, kan du erstatte det militær-stil mannskap kuttet med et mer klassisk høy og stram hårklipp.

Moppen topp

Ikke en fan av kort hår? En klassisk mopp toppen hårklipp er et godt alternativ for å gjøre tynt hår mindre opplagt. Pensle den frem eller over pannen din, og det kan også skjule en vikene med en mindre opplagt utseende enn en kam over.

Les også:

En av de fine sidene ved en mopp toppen er at du kan justere lengden å matche din smak, fra en klassisk Beatles-style frisyren til noe Messier og lettere å administrere.

Sleip tilbake

Mens en sleip tilbake hårklipp ikke vil skjule vikene, er det en fin måte å eie den mens du gjør tynt hår på kronen mindre opplagt.

En glatt tilbake hårklipp er akkurat hva det høres ut som - kortsidene, med vannkjemmet tilbake håret på toppen av hodet som dekker din krone. Hvis du ikke har tynt hår, men ønsker å gjøre en vikene mindre opplagt, kan du også glatt håret over i stedet for bakover.

Bruk stylingprodukter for å gi inntrykk av tykkere hår

Mens styling produkter som mousse og hårspray ikke faktisk vil gjøre håret tykkere, kan de gi en illusjon av tykkere hår ved å legge volum, slik at du kan dekke opp tynne lapper og gi håret en mer ensartet, sunt utseende.

Vår hovedregel når det gjelder styling produkt er å unngå voks og hår gels, som begge er beryktet for å lage flekker av tynt hår ser flatere, tynnere og mer åpenbar.

I stedet bruker en lett mousse å style håret. I motsetning til gel og voks, legger mousse volum til håret ditt og gjør det ser tykkere, spesielt når du bruker den riktig ved å fukte håret først og blåse tørking det etter.

Hvis du har store flekker av tynt hår, kan du også bruke hår fiber produkter som Toppik å dekke dem opp og gjøre dem mindre opplagt. Disse fibrene er vanligvis laget ved hjelp av keratin protein og designet for å binde seg til håret ditt midlertidig for en tykkere utseende.

Barbere det hele av

Jada, det er den kjernefysiske alternativet, men det fungerer. Hvis du har fått tillit til å trekke av en barbert hode og du liker måten du ser uten hår, gjerne barbere hodet når du begynner å legge merke til hårfestet tynning.

Husk bare at du barberer hodet ditt vil ikke hindre ytterligere håravfall, som betyr at du kanskje ikke har så mye hår du husket hvis du noen gang bestemmer deg for å vokse det ut igjen.

Hindre ytterligere håravfall bruke medisiner

Når det kommer til hår, er det mye lettere å holde det du har enn det er å gjenvinne hår gjennom en transplantasjon eller andre kirurgiske inngrep. På grunn av dette er den beste måten å administrere din frisyre hvis du skallet er å bevare og beskytte håret du har fortsatt.

Ved å bruke finasterid, kan du beskytte eksisterende hår ved å blokkere DHT, den viktigste hormonet er ansvarlig for mannlig mønster skallethet. I noen tilfeller er finasterid og minoxidil bruk selv knyttet til svak Etterveksten, selv om dette ikke er en garanti.

For bedre eller verre, når håret er borte, det er vanligvis borte for godt. Hvis du har lagt merke til håret begynner å tynne ut, er det bedre å begynne å bruke finasterid, minoxidil og andre hårtap forebygging produkter før heller enn senere.

load...