De beste hårprodukter for pixies

10 november 2018

Jeg har samlet de beste hårprodukter for Pixie frisyrer for mine lesere. I denne listen finner du alt den typiske pixie brukeren trenger inkludert støpemasse, et flatt jern og serumer og volumizers. Alle disse produktene er elsket av ulike grunner, og vil bidra til å ta din pixie fra kjedelig til "Halleluja! Jeg har en annen stor hair day".

Hvordan en pixie ser avhenger så mye ikke bare på hårklipp, men håret tekstur. Krøllete, bølget, fine og tykk hår vil alle falle på en annen måte når de skjæres og lufttørket.

Mer om nisser:

Et formbart lim eller voks

For pixie stiler, kan en anstendig molding lim eller voks bety forskjellen mellom fantastisk hår og "meh" hår. Uten det, kan din frisyre faller flatt til hodet som en hjelm eller bølget fra hodet i puffs av frizz.

load...

Molding produkter (se etter ordene "lime", "kitt", eller "voks" på etiketten) lar deg lage tekstur og stil hvis du har fint hår, og legge til styring og kontroll hvis du har uregjerlig hår.

Her er hvordan du bruker den: sette en krone-størrelse mengde på håndflaten, varme den opp mellom hendene og Palm den over håret. Bruk fingrene til å style håret ditt, skape det utseendet du ønsker.

Når du kjøper en molding lim, du ønsker noe som ikke vil la håret sprøtt. Jeg har lest utrolige ting om disse Oribe (uttales "Or-i-bay") produkter:

For et apotek merkevare, får denne flotte anmeldelser:

load...

Og ikke utelukke produkter formulert for menn. Disse får store vurderinger:

En anstendig flatt jern

Hvis håret ditt er bølgete, krøllete eller har en tendens til å frizz, vil et flatt jern være en nødvendighet i din skjønnhet arsenal. Men ikke hvilken som helst flatt jern vil gjøre, må du investere i en 1/2 tommers jern eller i beste fall en 1-tommers jern til beste style håret ditt. Noe større vil være vanskelig å jobbe med.

Hvis du har lange smell, satse på en-tommers. Kortere nisser ser best strykes med en 1/2 tommers, men disse kan være vanskelig å finne. Vurdere en mini jern, som har små tallerkener og fungerer godt med kort hår.

Jeg anbefaler mine favoritt flatt jern på min liste over de beste Flat Irons og hår rettetang. Jeg har flere en-tommers modeller.

load...

Mitt valg for nisser: The BaBylissPro Nano Titanium 1/2" Mini Iron blå.

Les også:

En Heat Protectant

Hvis du bruker et flatt jern på regelmessig basis, vil en varmebeskyttende sprayet på håret beskytte den fra varmen.

Jeg anbefaler TRESemme Termiske Creations Heat Tamer Protective Spray.

En volumizer hvis du har fint hår

Det flotte med nisser og fint hår er at det er enklere å legge kroppen til kort hår enn lengre hår.

Du trenger bare riktig produkt. Fint hår kan falle flatt mot hodet som en hjelm hvis du ikke bruker en volumizer. Volumizers vanligvis kommer i form av spray eller mousse. Jeg tilfeldigvis liker mousse, som hadde et rykte for et tiår eller så for å være så 1985. Dagens mousse er mye hyggeligere på håret, og etterlater dem myk og smidig samtidig legge kroppen.

Jeg har mine favoritt volumizers i de beste produktene for fine, flatt hår, men for nisser, jeg anbefaler:

Et serum for ekstremt grov eller tørt hår

Hvis du har ekstremt tørt eller grovt hår, er serum kommer til å være din beste venn. Bruk på deler av håret før flatskjerm-stryking for en slank, glatt finish.

Jeg anbefaler John Frieda Frizz-Ease Extra Strength 6 Effects Serum.

En dyp og / eller Leave-in Conditioner for krusete hår

Hvis du lider av krusete hår eller tørt, grovt og uregjerlig hår, en dyp balsam og en leave-in conditioner vil hjelpe tamme hår. Bruk dype balsam en gang i uken eller mer og leave-in balsam etter behov.

Jeg anbefaler disse dype conditioners:

Og jeg anbefaler disse leave-in balsam:

Beach spray

Noen kvinner forgo molding pastaer helt og bruke stranden spray for å legge tekstur til håret. En strand spray gir håret volum og løft ved røttene.

Du kan lage din egen ved hjelp av min salt sjøsprøyt oppskrift, ellers anbefaler jeg fekkai Soleil Beach Waves Spray og Bumble og Bumble Surf Spray.

En anstendig sjampo formulert for håret tekstur og type

Hvis du er typen som går dager mellom hår sjampo, kan det endre med Pixie. Ikke mange kvinner våkner opp med nydelig pixie bedhead. Pixie har en tendens til å være en høy vedlikeholds frisyre og dette betyr hyppige sjampoer.

Jeg anbefaler å kjøpe en god sjampo som ikke vil vaske ut fargen din (hvis det er falske) eller slå håret tørt.

Se listen over de beste sjampo og balsam for alle hårtyper og sulfat-fri sjampo er en flott innsats. Se mine favoritter i Sulfate Free sjampo.

load...