De 8 beste hårpenslene i 2018

10 november 2018

Vi er forpliktet til forskning, testing, og anbefale de beste produktene. Vi kan motta provisjon fra kjøp gjort etter å ha besøkt koblinger innenfor vårt innhold. Lær mer om ourreview prosessen.

Det er lett å bare kjøpe den første hårbørsten du ser i Target, apotek eller dagligvarebutikk skjønnhet midtgangen, men har du noen gang slutte å tenke på hvor penselen påvirker håret ditt? Feil børste kan føre til mer brekkasje hvis det er for grov eller la håret i knop hvis det ikke er grov nok. Det finnes forskjellige børster for hver hårtype og sjansene er, du bruker feil type for dine spesifikke hår behov.

load...

Når vi leter etter den rette hår børste for deg, takeinto hensyn til formen på børsten, materialet av bust, og prisen poeng. I stedet for å plukke opp den første børste som fanger din interesse, kjøpe en basert på disse kriteriene.

Les videre for å lære mer om de beste hårbørster på markedet nå.

Best Overall: Harry Josh Pro Tools premium oval pensel

For de fleste betyr håret ikke faller inn under en bestemt kategori eller deres tråder faller inn under mer enn en kategori. Hvis du er usikker på hvor du faller, er det best å bruke en børste som gjør alt. Harry Josh, kjendis frisør og grunnlegger av sin navnebror linje, skapte disse produktene for å gi kundene best mulig sjanse til å gjenskape salon verdig stiler hjemme. Denne børsten har både nylon og villsvin bust, som kan fungere for alle hårtyper, spesielt hvis du er mellom teksturer og hårlengder. Puten tilpasser seg formen på hodet, og busten fordele oljen fra toppen av håret til endene mens du arbeider børsten gjennom håret ditt. Dessuten er det en nydelig mint grønn farge, slik at det vil se bra ut på noen dresser.

load...

Beste budsjett: Conair Velvet berøringsputen pensel

Hvis en dyr børste er ikke i budsjettet, det er nok av børster der ute som kan gjøre utslaget. Denne børsten er en # 1 beste selger på Amazon med over 800 femstjerners vurderinger. Selv om det er så billig, lesere sier det har vart dem like lenge deres høyere end børster og fungerer bra for alle hårtyper. Børsten er ekstra polstret, så det åpner for mer komfort når du pusser og mindre å trekke. De bust er laget av plast, men fordi de er ball-tipped, de fortsatt glir gjennom håret uten å slite eller forårsaker brudd.

Best for fint hår: Mason Pearson Pocket Bristle Hair Brush

Når du har tynt hår, de fleste børster er altfor harde. Villsvin bust gli gjennom håret uten å trekke eller snagging, holde hodebunnen smertefri. De bust er laget for å distribuere den naturlige oljer i hele håret for å holde håret fra å se fettete der du skille det.

Børsten kommer også i forskjellige størrelser-large, medium, hendig og lomme-for hver personlige preferanser. Vanligvis kjøper du børsten som passer best i din hånd, så det er behagelig når styling hver dag. Mason Pearson børste er den hellige gral av villsvin bust børster, for å si det mildt. Kostbar, ja, men på grunn av hvordan high end børsten er, vil du ha det for år på slutten.

Les også:

Best for krøllet hår: The Wet Brush Original Detangler

Har du krøllete hår, er sjansen stor for at du ikke børste håret tørt fordi det vrak curl mønster og gjør det frizzy. The Wet Brush er spesielt utformet som en detangling børste for håret når det er vått. Håret er på sitt svakeste punkt når det er vått, men forårsaker ekstra brudd oppstår. Det er derfor Wet Brush er så spesiell. Den har en innovativ teknologi som kalles IntelliFlex® bust. Disse spesielle bust tillate penselen til å veilede gjennom håret uten at det snagging eller trekking. Brudd kan oppstå lett når du bruker feil pensel, så for å spare de ekstra flisete tupper, prøve ut denne børsten spesielt for vått hår.

load...

Best for tykt hår: Denman Cushion børste nylonbust

Når du har tykt hår, noen ganger føles det som om ingenting fullt ut kan komme gjennom manke og fjerne enhver floke. På grunn av hvordan milde børster med villsvin bust er, er det best å gå med noe tøft, som nylon, i stedet. Denne børsten har nesten 2000 fem stjerners vurderinger på Amazon og kommer sterkt anbefalt for selv den tykkeste av hår. Det kan hjelpe glatt og forme håret på grunn av sin buede form og fleksibel basen. Børsten kommer i 3 forskjellige størrelser, men hvis du er rocking langt hår, definitivt prøve ni rad versjonen fordi det vil være lettere å komme gjennom håret ditt uten problemer.

Best for utblåsninger: Drybar halv pint liten rund pensel

For en salong kvalitet blåse ut, trenger du riktig børste. Drybar, som spesialiserer seg på å gi kunder utblåsninger, skapte denne børsten som er egnet for alle hårtyper og kan hjelpe deg å oppnå den perfekte hjemme utblåsning.

Den runde formen gjør det lettere for deg å få den slanke og glatt styling du vil uten noen problemer. Det keramiske fat, som er utformet med ventilasjonsåpninger slik at håret tørker raskere, varmes opp under tørking for å bidra til å låse i dine behov. Drybar varemerker dette verktøyet som en krølltang innsiden av en pensel. Den halve halvliter versjonen er bedre for kort til mellomlang hår, så hvis du har lengre hår, prøve ut sine Drybar Full Pint Round Brush.

Best for kort hår: Conair Velvet Touch vent pensel

Enten du bruker varme eller ikke, kan kort hår få puffy super lett hvis den ikke behandles riktig. Når du bruker en hårføner, en børste med ventiler som Conair sin Velvet Touch tillate luft å sirkulere gjennom håret ditt i stedet for bare å blåse på den.

Ventilene også gi rom for større bust som er bra for detangling men også hjelpe deg å style håret ditt uten at ekstra luftighet. Kulespiss plast bust la børsten til å gli gjennom håret uten å henge seg fast og forårsaker brudd, spesielt hvis du børster håret ditt vått. Mer "

Best for menn: Kent for menn gel styler pensel

Kent designet denne linjen av børster spesielt for å møte menns behov. Børsten inneholder kraftige ioner som bidrar til å fjerne miljøskader fra hår og stimulere sunn hårvekst. Bust er tøffe nok til å komme gjennom selv de mest flokete hår. Den er laget for alle menns hår, uansett lengde eller tekstur, slik at du kan bruke den uansett hårtype.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams