De 10 beste håroljene for fuktighet og glans

10 november 2018

Hvis det er ett hår produkt som jeg kunne erklære som avgjørende for hvert hår rutine, uavhengig av din hårtype, ville det være hår olje. Hvis du ikke bruker en hår olje, vil jeg anbefale at du starter. Hvorfor? hår oljer erstatte viktig fuktighet tapt under sjamponering og styling. De beskytter håret mot skader fra varmeverktøy, børsting, grer, og miljømessige elementer. De behandler tørrhet, skade, tupper, og krusing. De gjør håret mer håndterlig, mindre flokete, redusere statisk elektrisitet, og gjenopprette glans. Noen få dråper av en flott hår olje kan forandre håret ditt på et øyeblikk, og over tid bidra til å gjenopprette livet å halte, over behandlet, kjedelig, tørt hår. Jeg kan ikke gå noe sted uten hår olje. Oh, vil de også ta tyggis ut av håret ditt, noe som er ett tips vil du sannsynligvis takke meg for når du minst venter.

Markedet er oversvømmet med hår olje som i det siste, og jeg har prøvd de fleste av dem. Hva har jeg oppdaget? Selv om de ikke er alle skapt like, de er alle ganske nær det samme. Noen er litt tyngre, noen litt lettere, de har alle en unik duft, og hvert hår olje har noe med det som er unikt. Det er vanligvis at litt av unikhet, og verdien som du legger på den, gjør at en tjukk olje mer attraktiv enn en annen. Her er mine topp ti favoritt hår oljer for å prøve.

load...

Pomifera Radiant healing hår olje

Helt ny på markedet, utviklet med støtte fra vitenskapelig forskning, helt naturlig, vegan, og utrolig lav vekt er det ikke mye å ikke elske om Pomifera Radiant Healing håret Oil. Det tok en bruk av Pomifera Radiant Healing håret Olje for å ha meg hekta på denne fantastiske olje som absorberes raskt inn i håret, reduserer krus, øker kroppens beskytter mot UV-stråler, og vil ikke veie håret ned.

CHI silke infusjon av Farouk systemer

CHI Silk Infusion av Farouk Systems har vært min all time favoritt hår olje i mange år. Jeg elsker lukten, jeg elsker konsistensen av produktet, jeg elsker resultatene og jeg bruker det hjemme, og i min salong på en jevnlig basis. Beriket med rene naturlige silke, hvete og soyaproteiner, Silk Infusion beskytter håret mot termisk styling og miljø forlater håret mykt som silke.

load...

Redken all soft Argan-6 olje

Redkens All Soft Argan-6 Oil med omega-6 beriket arganolje (som lukter himmelsk) intenst nærer tørr sprøtt hår, skaper et vakkert myk tekstur samtidig som du beskytter håret mot skade, varme og miljømessige elementer.

Redken anbefaler å benytte noen dråper av dette produktet seks måter for den ultimate mykt hår: før du shampoo for å fukte, før du føner tørt å beskytte, etter at du føne å glatte, på tørt hår for å forbedre glans, lagt til andre hår behandlinger for å mykne, eller som en over natten balsam til dypt rekondisjonere.

Agave healing olje behandling

Agave Healing Oil Treatment er en av mine favoritt nye hår oljefunn. Denne herlig søte lukter olje utnytter kraften i agave olje for å glatte, gjenopprette og forvandle uhåndterlig frizzy hår. Den ikke-fettete, lette oljen er ideell for alle hårtyper å beskytte mot styling påkjenninger, piffe opp håret glans og pleie håret.

BioSilk silke terapi

BioSilk Silk Therapy av Farouk Systems er en av de første hår oljer for å treffe markedet og er fortsatt en stor favoritt og bestselger. Silke Therapy s etterfyllings og rekonstruere behandling er formulert for å fylle tomrom i hårets skjellaget, hjelper til med å bygge strukturen av håret å hindre tupper og styrke håret med en utrolig glans.

Les også:

Moroccanoil hår behandling

Moroccanoil Treatment er allsidig, nærende, rest-fri multi-prisvinnende formel er uten tvil den ledende hår olje på markedet, og en stylist favoritt. Den kan brukes som en condition, styling og etterbehandling verktøyet. Det cocktils perfekt med styling eller andre næringsrike produkter og raskere tørketid. Denne populære behandling kan fullstendig forandre og reparasjon, da den erstatter formel tapt proteiner for styrke, inkluderer fettsyrer, omega-3 fettsyrer og vitaminer for glans, og den riktige kombinasjon av antioksidanter for beskyttelse. Moroccanoil absorberer raskt inn i håret for å fylle frizz forårsaker hull i håret skjellaget skapt av varme, styling og miljøskader.

load...

Hvis originalen Moroccanoil Treatment er for tung for din hårtype, kommer den også i en lettversjon, som er en like fantastisk olje med litt mindre vekt for finere hår eller hår som lett kan tynget ned.

L'Oreal sin mytiske olje

L'Oreal er Mythic Oil er så pen i håret mens emballasjen den kommer i, og kommer i en formel for hver hårtype. Prøv den rike formelen for tykt hår, Color Glow hvis du farge behandle låser, Norishing for alle hårtyper, ad Reinforming melk for ekstra detangling og økt hår styrke. Som noensinne formel du velger, vil du nyte utrolig glans, administrasjon, og frizz kontroll.

OJON Rare Blend olje Total hår Therapy

Når du trenger en seriøs hår olje, er OJON Rare Blend olje i virkeligheten. De pene farger alle lagvis i flasken er ikke et resultat av smart emballasje. Den røde oljen er fra OJON mutteren, og er i høy antioksidanter; den klare olje er Tahitian Monoi Oil (kokosolje som oser av Tiare blomst) og er en fantastisk på å beskytte håret fra skade; den gule oljen er Kukui Olje som fukter håret. Dette ting er så potent at du trenger bare en dråpe av to til å bli blåst bort av glans, myk, krusfritt hår.

En 'n Only Argan Oil Treatment

Den sjeldne oljen stammer fra argan treet er essensen av One 'n Only sin Argan Oil Treatment. Rik på essensielle fettsyrer, Omega 6 og E-vitamin, denne premie hårvann er lett absorberes inn i håret som resulterer i brilliant glans, en myk glatt skjellaget, og bedre fuktighets tilstand. Argan olje er kjent for sin frizz eliminere egenskaper samtidig beskytte håret mot skade, miljø, varme, og ultrafiolette stråler. På en av de laveste pris poeng, er denne oljen som budsjett vennlig som den er effektiv.

Organix fornye marokkansk ekstra styrke argan penetrerende oljen

Organix Penetrating Oil er en annen favoritt i verden av olje. Denne lett marokkanske Argan Oil leverer på alle sine løfter om selfangst, healing, beskyttelse, fuktighetsgivende og glatting hver hårtype. Organix tilbyr fire formler av sin bemerkelsesverdige frizz slåss olje, slik at du kan tilpasse din erfaring den opprinnelige Penetrating Oil for alle hårtyper, Extra Penetrating Oil om kurs, skadet, eller ekstra krusete hår, lys Penetrating Oil for fine og tynt hår som kan være lett tynget ned, eller Vektløs Healing Oil for ekstra glans.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams