De beste frisyrene til kvinner av alle typer kroppsformer 2019

11 november 2018

Når du søker en ny frisyre å endre opp utseende, er det mange ting å vurdere. Ditt naturlige hår tekstur og ansiktsform kan hjelpe deg, men har du vurdert din generelle kroppsfasong?

Det er noe mange kvinner ikke tenke på. Din kroppstype er en faktor fordi hårklipp kan fremheve visse funksjoner i enten en god måte, mens avdramatiserer andre. Enten du er høy eller petite, slank eller krøll, er det et par ting du ønsker å huske på før du bestemmer deg på din neste kutt.

load...

Vanligvis handler det om å finne en balanse fra topp til tå. Du kan også finne at du faller inn i mer enn én kategori, slik at du ønsker å finne en middelvei, som er ganske enkelt.

Også, når du ser din stylist for en konsultasjon, være sikker på at hun tar din kroppstype i betraktning. Har den kontakt før du setter deg i stolen og får caped opp. Det vil gi både deg et bedre inntrykk av hvilken retning å gå hvis du kan se hele kroppen.

For høye, atletisk kvinner

Tall kvinner med en atletisk bygget kan komme unna med nesten enhver frisyre. Du kan vanligvis gå lang, kort, bølget, rett, eller hva ditt hjerte ønsker. Som trolig ikke hjelpe deg å ta noen avgjørelser, skjønt.

load...

Siden kroppen din type er så allsidig, konsentrere seg om å finne en stil som passer ditt hår tykkelse og tekstur. Din ansiktsform kan også spille en stor rolle i å veilede deg mot en stil.

Hva å unngå

Hvis du har bredere skuldre, kan en snarvei aksent dem, spesielt hvis du har en mindre byste. Det er en risiko for å fremstå mindre feminine og mer maskuline, så hold det i tankene. En lengre kutt gjør at håret ditt å myke skulderen og din generelle utseende.

For høye, slanke kvinner

Når du er høy og slank, chin-lengde eller lengre hår er ofte det beste alternativet. Det kan se mer feminine enn korte frisyrer og balanserer ut lengden av kroppen din. Ansikt-framing lag og smell kan også bløtgjøre en lengre ansikt og hals.

En flott utseende for denne type kropp er myk, skulder-lengde bølger. Dette gjelder særlig hvis du ikke har mange kurver. Enhver lengde under haken og legge volum willoffset din slanke figur.

load...

Du kan også gå med lang rett eller krøllete hår. Hvis du ønsker å gå kortere, tenk om en lang bob som skummer skuldrene.

Hva å unngå

De fleste høye kvinner vil ønske å unngå virkelig korte hårklipp som nisser. Disse stilene kan gjøre hodet synes mindre enn resten av kroppen din, noe som kan fremheve din høyde. På samme måte kan super rette stiler gjør du ser enda tynnere.

For petite kvinner

Elegante og sofistikerte stiler er et godt valg for petite women.Bobs er super flatterende og har mange flotte varianter for deg å spille med. Lag og vinkler skåret inn i bob faktisk kan gi deg en liten høyde, som kan noe volum ontop av hodet ditt.

Les også:

Enhver kutt som faller mellom haken og skuldrene er et godt valg fordi itwill holde håret i forhold til en mindre ramme. Myke bølger er et flott alternativ også.

Hva å unngå

Hvis du er petite, vet du at det kan være ganske lett å virke litt barnslig til tider. For å unngå dette, hopper super korte pixie kutt, stramme krøller, og ekstreme hår farger.

Hvis du går for kort, risikerer du å se for gutteaktig og det kan gjøre hodet ser større ut enn det er. På baksiden, kan veldig langt hår gjøre deg vises kortere.

For tykke kvinner

Tykke kvinner ser fabelaktig med et kutt som balanserer ut toppen og bunnen av kroppen din. Myke krøller og en medium lengthtend å være den mest flatterende.

Hvis håret ditt er tykk, spør stylist til å ta litt av volumet med lag eller en barberhøvel. Gå litt rettere, samtidig som en mild bølge, og trekke håret tilbake fra ansiktet kan også være slimming.If du ønsker å gå kortere, prøv å holde lengden mellom haken og skuldrene.

Hva å unngå

Korte frisyrer, samt svært lange kutt, kan fremheve noen av funksjonene du kanskje ønsker å tone ned. For eksempel kan et kort nisse utsette en kortere hals og ansikt rundere. Langt hår kan ha samme effekt, spesielt hvis håret er veldig tykk eller du er kortere.

Generelt, en stil som er ansett som "stort hår" er ikke det beste alternativet.

For svingete kvinner

Mange kvinner har en timeglassfigur. Hvis du har kurver-bredere hofter og byste med en tynnere midje deretter mellomlang til lang, bølgete eller krøllete hår er et flott utseende. Det vil bringe oppmerksomhet til håret og ansiktet, ikke brystet og hoftene.

Hemmeligheten er å legge kroppen til håret ditt. Dette vil myke opp hele utseendet og balansere alt ut. Noen smell og en side del kan også være et godt alternativ, fordi de ramme inn ansiktet.

Hva å unngå

Rett hår fremhever bare acurvybody, så det er best å unngås. Snarveier og updos kan også sette fokus på kroppen din og selv gjøre hodet synes uforholdsmessig liten.

Skjule store ører

Det er visse individuelle egenskaper som kvinner liker å tone ned også. En av disse er større ører og mange kvinner får for vane å tucking håret bak ørene.

Hvis du føler at ørene er litt større enn du ønsker, kan du prøve å holde håret over dem. Det kan bety å få et kutt som gjør dette naturlig eller bryte håret tuck vane.

Skjule en stor panne

Bangs er den ultimate løsningen for enhver kvinne som har en høyere hårfeste og føles pannen er for stor. Du kan gå med en slank sløv kutt eller velge en sexy side-sweep (som også kan skjule ørene).

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams