De beste fargestoffene for lyse og sprøe hårfarger 2018

15 november 2018

Lyse og gal hårfarge er en stor trend, og mange mennesker har massevis av moro med en rekke regnbuens farger. Semi-permanente fargestoffer la kreativiteten og funky personlighet skinne gjennom dristigste hår du kunne håpe på.

Utover en all-over fargen grønn, blå, lilla, eller hva du foretrekker, er det fantastiske måter å blande disse fargene. Du kan gå med dip-dyedombre ender i en søt nyanse av rosa eller lilla som utfyller din naturlige farge. Eller du kan få virkelig dristig med en tie-farget utseende og bruke flere farger for å skape en regnbue effekt.

load...

Det største problemet som stylister kjøre inn når du bruker gal hårfarge er at de kan produsere blandede resultater. Disse semi-permanente hårfarger er kjent for å visne raskt, og ofte kan det være vanskelig å få fargen inn i håret i første omgang. Pre-lyn og ta de riktige ettervern kan gjøre en stor forskjell i utfallet, men fet, gal hårfarge virkelig starter med å velge riktig produkt.

La oss se på de beste valgene i gal hårfarge merker og få noen tips for å sikre at fargen er ekte og langvarig.

Tips fra proffene

Før du går fet med farge, kan noen pro tips lage din gal hårfarge lyse og lysekte.

  1. Skylling hårfarge med kaldt vann for å forsegle skjellaget og låsen i farge. Varmt vann vil føre cuticle å hovne opp og fargen vil kjøre ut av håret.
  2. Prosessfarge lenger enn den anbefalte behandlingstiden.
  3. Sørg for at håret ditt er rent og tørt før du påfører fargen. Hvis skjellaget er fylt med vann, vil fargen ikke være i stand til å fullt mette håret.
  4. Hopp anlegget når prepping håret. Bruk bare sjampo.
  5. Lås farge i med en etter-farge behandling som Kerastase Reflection Pixelist. Denne behandlingen gir glans, forsegler skjellaget og gjør fargen virkelig vare.

Spesialeffekter hårfarge

Spesialeffekter Hair Dye er tilgjengelig i over 20 crazy farger, og det er det beste valget for rainbow hår tilhengere. Den varer i tre til seks uker, men noen brukere rapporterer at den holder seg i flere måneder, spesielt hvis håret er bleket.

load...

Den tykke konsistensen av denne vegan-vennlig hårfarge sikrer ingen drypp program, men det kan være vanskelig å bruke. Dette splitter definitivt drar nytte av en lengre saksbehandlingstid og en lys, pre-lettet base farge. Det vil også pleie håret og kan blandes fargene for tilpassede nyanser.

Les også:

Noen av fargene i Special Effects Hårfarge linjen glød under en svart lys. Disse inkluderer Atomic Pink, Nuclear Rød, Cherry Bomb, Hi-Octane Orange, Joyride, Cupcake Pink, Bright som F # @ € gul og Napalm Orange.

Manisk panikk semi-permanent farge krem

Manic Panic vinner i nostalgi avdelingen og det fungerer. Det er den primære grunnen til at dette hårfarge merket har eksistert i så lang tid.

Manic Panic er tilgjengelig i over 40 farger, fra subtile til dristig. Det er en vegan-vennlig fargestoff som ikke vil skade håret ditt. Du vil finne at det også fungerer best når du behandler den lenger enn anbefalt tid.

Dette merket er en stor innsats når du prøver å oppnå pastellfarger på lysere hår. Det gir deg en veldig fin gjennomskinnelig, pastell utseende. Det varer også for mer enn et par sjampo.

load...

Jo tykkere gel formel gjør for enkel anvendelse. Hvis du går for en multi-farge regnbue effekt, er det et utmerket valg.

Punky Color av Jerome Russel semi-permanent hår krem

Punky Color av Jerome Russell er en favoritt blant stylister. Denne fargen er super langvarig, noen ganger så lenge som en måned eller to. Det blekner pent også, forsiktig flytte til ulike nyanser av den faktiske fargen. Som mange av disse merkene, er det ikke vaske ut hele veien på noen hår.

Dette produktet kommer i ca 20 morsomme farger. Turkis, Rose Red, og Alpine Grønn er noen av favorittene. En av de beste delene, er imidlertid at det lukter druer, som er en fin avveksling fra de kjemiske lukt som finnes i andre merker.

Ved søknad Punky farge, kan ting bli rotete. Vær oppmerksom på at det kan sette flekker stoffer.

Joico intensitet semi-permanent hårfarge

Joico er en salong kvalitet, semi-permanent hårfarge. Merket er kjent for sin over toppen intense farger, inkludert metallic. Du kan bruke den rett ut av røret eller bland den med andre farger for å lage din egen blanding.

Med Joico, kan du nyte strålende farger for et par uker. Avhengig av skyggen, vil det vare i fem til 20 shampoos og det fades bort vakkert. I tillegg vil det tilstand håret, la det skinnende og sunt.

Lukten er behagelig, og det er svært liten sjanse for farging.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams