De 7 beste dype balsamene for svart hår i 2018

10 november 2018

Vi er forpliktet til forskning, testing, og anbefale de beste produktene. Vi kan motta provisjon fra kjøp gjort etter å ha besøkt koblinger innenfor vårt innhold. Lær mer om ourreview prosessen.

Når det gjelder å ta vare på svart hår, er en ting sikkert - hydrering er nøkkelen. Krøllete hår og hår som har vært avslappet eller farget tendens til å være mye tørrere enn andre hårtyper, så i stedet for bare å gå for den gjennomsnittlige sjampo og balsam rutine, må naturlig hår ekstra fuktighet for å holde den myk, sterk og hydrert. Dype kondisjoneringsanlegg er ofte den beste metoden for å definere krøller og nærende kjemisk behandlet hår.

load...

Mens rensing håret ditt er viktig, er condition nummer én på prioriteringslisten for svart hår omsorg. Anlegget kan brukes i dusjen for å holde håret glatt og håndterlig etter sjamponering, kan den brukes som en co-vask for å erstatte sjampo som fjerner håret av sin naturlige oljer eller bruke den kan brukes som en leave-in conditioner å behandle håret hele dagen lang.

Her finner de beste dype balsam for svart hår.

Best overall: Briogeo fortvil ikke, reparasjon dyp condition maske

Enten du farger håret, varme stilen den eller slappe av det, kan en dyp conditioner være en stor hjelp i å reparere skadet hår. Den Briogeo Fortvil ikke, Repair Deep Conditioning Mask ble formulert for akkurat det. Masken har B-vitaminer for å bekjempe skaden forårsaket av kjemiske prosesser og varme. Nyperoseolje legger fettsyrer for å hindre krus og legge til fuktighet. Alger ekstrakter bidra til å styrke håret med antioksidanter og vitaminer og mandelolje gir ekstra glans til kjedelig hår.

load...

Bruk den i dusjen og la den på i fem til ti minutter eller gi håret en enda dypere behandling ved å pakke den i plast eller en dusj cap og la den sitte i 30 minutter før du skyller den ut.

“My blandet etnisk hår er umiddelbart mer håndterlig, detangles uanstrengt, er fuktig (men ikke fet eller klissete),” en sa. “Jeg merker en enorm endring i form av styrke og elastisitet. Jeg holdt utkikk etter ødelagte tråder i min kam og rundt / i sink.after tre bruksområder, det finnes ingen.”

Beste budsjett: Cantu Arganolje permisjon i condition reparasjon krem

Siden krøllete hår trenger så mange produkter for å holde den hydrert og stylet-Co-vasker til curling gels-det er en lettelse når en av de beste produktene er så rimelig. Cantu Argan Oil La i Conditioning Repair Cream er en leave-in deep conditioner som hjelper håret ditt lenge etter at du er ute av dusjen.

Dette produkt er fylt med nærende arganolje å gjennomfukte håret i fuktighet samtidig som den beskyttes mot skader. Det er formulert for hår som har vært over stylet og varme skadet. Den argan olje bidrar til å gi håret sin elastisitet tilbake slik at det ikke vil bryte så lett.

load...

Best for overgangen: SheaMoisture Raw Shea smør dypt behandling maske

Overgangen fra avslappet hår til å gå naturlig kan være en prosess. Holde håret sterk er viktig å sikre krøllene vokser i og bo sunt. Den SheaMoisture Raw Shea Butter Deep Treatment Masque er formulert for å gjøre nettopp det. Sheasmør fukter håret og hodebunnen for å gjenopprette den til sin naturlige balansen mens havet tare reparerer skader som håret er mid-overgang. Og argan olje bidrar til å holde håret skinnende og glatt.

Les også:

En anmelder med 4C krøller sa at til tross for at hun shampoos fire ganger i uken (vanligvis en naturlig hår no-no), har denne masken bidratt til å gi tilbake de næringsstoffene som sjamponering strimler ut av henne håret.

Best for naturlig hår: Insta Natural Keratin Complex hår maske

For å holde naturlige håret skinnende og krøller leter definert, er en dyp condition maske som kan beskytte og gi næring så viktig. Den Insta Natural Keratin Complex Hair Mask er full av fuktighetsgivende oljer som argan, jojobaand kokos å hjelpe mate håret ingrediensene den trenger uten tilsatt sulfater eller syntetiske fargestoffer. Oljene bidra til å belegge håret til å holde den skinnende, glatt og krusfritt. Merkets Keratin Complex arbeider også for å styrke håret fra innsiden for å holde den sterk.

“Jeg har brukt omtrent hver dyp conditioner for min 4B / 4C hår, men jeg virkelig merke forskjellen første gang jeg prøvde det. Jeg overgangen fordi relaxers bare ikke vil ta på håret mitt lenger, men det er greit fordi denne masken bidratt til å gjøre min kam ut mye lettere,”en anmelder sa,“Og en av de trådene som jeg kjemmet ut var super sterk og elastisk “.

Best for avslappet hår: ORS Hair majones

Avslappet hår kan en tendens til å være sprø og utsatt for mer brudd, siden det er gjennomgått flere kjemiske prosesser enn naturlig hår. ORS Hair majones ble opprettet for å bidra til å bygge opp håret styrke og tilfører fuktighet og elastisitet. Egg protein og olivenolje blandet med botaniske ekstrakter og urter bidrar til å gjenopplive håret og gi det ekstra fuktighet.

Eteriske oljer, til amino acidsand vitamin B5 arbeid forbedre skadet hår ved å fremme elastisitet og hindre sølt ender. Bruk den i dusjen og gre det gjennom jevnt. Deretter dekke det opp med en dusj cap og la det sitte i ca femten minutter å få full effekt. Mer "

Best apotek: Neutrogena Triple fuktighet dypt utvinning hår maske

Denne klassiske apotek merkevare opprettet en rimelig og effektiv dyp condition maske for å hjelpe sprøtt hår komme tilbake til sin sunneste tilstand ved å arbeide for å målrette hver del av håret for å gi den maksimal fuktighet. Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask har olivenolje i det som kommer ned til kjernen av hvert hårstrå å fukte fra innsiden. Meadowfoam bidrar til å fukte det midtre laget av trådene. Og mandelolje brytes rundt håret fra utsiden for å ernære den.

Denne dype anlegget er også formulert for å berolige hodebunnen, lette kløe forårsaket av dandruffand behandle symptomer på hodebunnen psoriasis og seborroisk dermatitt.

Anmeldere si at det fungerer godt for farget hår også, holde den levende og sunt.

Best organisk: original spire dyp conditioner

Slik legger du mest fuktighet inn i håret ditt, er det viktig å sørge for at alle disse ingrediensene du legger inn det er bra for deg. Det er derfor en økologisk dyp conditioner kan være et flott tillegg til rutine. Denne ikke-giftig, ble alle naturlige andvegan formelen skapt for familier å bruke som en bekymringsfri conditioner alternativet.

Agurk og rosmarin ekstrakter bidra til å holde håret håndterbare mens avgifte det, mens Kukui nøtteolje gir håret og hodebunnen fuktighet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams