Bilder av ombre frisyrer på svart hår 2019

9 november 2018

Hårfarge trenger ikke å være flat og endimensjonal, da disse ombre hår bildene viser. Som en av de hotteste trendene å treffe en verden av farger, det gir nesten uendelige muligheter for farge tilhengere. I et nøtteskall, er ombre hår vanligvis to forskjellige nyanser, en mørkere en nærmere røttene og en lighter (noen ganger mye lettere) en på endene, eller begynner midtveis ned i håret til endene. En av grunnene til denne utviklingen tilbyr så mye variasjon er at du velger hvor du vil at komplementær / kontrastfarge til å begynne.

Ikke la deg lure at ombre betyr at du kan bare la en gammel farge vokse ut i en rotete måte, selv om noen kvinner skje på det på denne måten. Ja, det er en lavere vedlikeholdsprosessen enn andre, men det er likevel lurt å besøke en stylist på salongen å ha tjenesten utført, spesielt hvis du ønsker en drastisk farge som krever løfte mer enn to nyanser.

load...

Som modell Chanel Iman viser her, en flatterende mørkere nyanse på røttene morphs gradvis inn i en lys kanel farge - fargeendringer i ombre hår kan være veldig dramatisk, eller mer subtil.

Melanie Fiona holder seg til endene

Melanie Fiona velger en subtil utseende, med sin kontrastfarge fokusert hovedsakelig på endene av håret hennes. Selv om du kan definitivt se fargen skiftet, det er ikke på langt nær så dristig som andre ombre stiler.

Chanel Iman og en gradvis fargeendring

Mens lysere farge ikke er strengt plassert på enden av Chanel Iman hår her - se hvor lysere nyanser spiller inn rundt ansiktet hennes? - det er der det meste av fokuset ligger.

load...

Raven Symone er mer drastisk ombre

Raven Symone velger en mer drastisk forskjell mellom hennes mørke hårfarge og lettere ender. Som med mange ombre utseende, begynner skyggen forskjellen omtrent midtveis ned i sjakten.

Ciara - full av volum og farge

Les også:

Ciara er kjent for å spille rundt med ulike utseende, inkludert forskjellige farger, så det er ingen overraskelse at hun deltar i ombre hår trend. Dype brune røtter sakte forvandle seg til mørke honning låser.

Naomi Campbell krøllete cut

Trenden er ikke bare fungere på rette stiler; Naomi Campbell gjelder det å dette rett og krøllete combo. Hun holder henne smeller rett og én farge, men lar heve krøller lengder spille med en lysere nyanse.

Raven Symone - full av krøllete farge

load...

En annen krøllete ta på trenden, betyr Raven Symone ikke viker unna superlang utvidelser, som tilbyr en dramatisk kontrast til kaffefarget røtter.

Ciara er Bolder ta på trenden

I motsetning til hennes tidligere utseende, og tilbyr Ciara ombre hår bilde mye mer kontrast mellom farger. Håret nærmere hodet er nesten svart, men når hun treffer toppen av ørene, det er blek blonde hele veien ned! En kunnskapsrike stylist kan sørge for at en slik fet farge skift ser ikke ut som du bare savnet flere avtaler.

Jennifer Hudson - en mykere skygge

Jennifer Hudson spiller det trygt og myk med denne ombre utseende som holder noe av fargen på undersiden av hennes lokker. Hun begynner ikke farge endring til hun er nesten på de aller endene av håret hennes.

Chanel Iman - lettere og dristigere

En endelig Chanel Iman titt viser hvor allsidig den ombre hår trenden er siden hun har sett på seg ikke mindre enn tre varianter, som alle er svært forskjellige. Denne stilen har smell og mer kontrast mellom en veldig mørk rot farge og mye lettere ender.

Ønsker ikke å farge håret, eller bare ønsker å prøve ombre se etter kort tid? Extensions er en flott måte å eksperimentere uten å gjøre en mer permanent satsing. For den ultimate raske endringer og kortsiktige beslag, bruke clip-on hair extensions, som vil tillate deg å prøve ut så mange farger som du vil uten å bekymre skade eller bli sittende fast med en farge du ikke liker.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams