Bilder av menns korte hårklipp for enkel vedlikehold 2018

15 november 2018

Korte hårklipp

En kort hårklipp er nesten alltid et flott alternativ for en mann. En snarvei er maskulin, kjølig i varmt vær, og generelt lett å vedlikeholde.

Bare fordi håret er kort, betyr ikke at det må være kjedelig. Dette galleriet inneholder flere store menns hårklipp for gutter på jakt etter en kort hårklipp - fra en buzzcut til en kort, strukturert menn frisyre, vil du finne en god hårklipp som passer deg. For å sikre at du får akkurat det kuttet du leter etter, anbefaler jeg å skrive ut et bilde av stil og ta den med deg. Viser et bilde er alltid langt enklere enn å beskrive en hårklipp. Når du velger din stil, bare sørg for å være realistisk og velge en stil som vil jobbe med din hårtype og ansiktstrekk.

load...

Denne stilen er et godt alternativ for en mann med naturlig tekstur. Håret er klippet tett på sidene og tilbake og igjen om to inches lenge på toppen. Til stil, når håret er litt fuktig, påfør en liten mengde styling pasta (en med en matt finish) og jobbe den rundt i håndflatene av hånden din. Fordel jevnt gjennom håret og bruke fingertuppene til å legge litt tekstur. Bare ikke jobbe for hardt på det - dette er en svært uformell stil.

En klassisk butch hårklipp

I denne stilen, håret kuttet jevnt over hele hodet med clippers (i denne stilen, er en # 2 blad brukes). Utføres riktig, skal håret være avsmalnende kortere ved sidene og bak, med ingen synlig linje på nakken. Styling produkt er ikke nødvendig, men jeg foreslå en god permisjon i conditioner med en solkrem for å beskytte hodebunnen og glatt hår.

load...

En strukturert ivy league hårklipp

Med denne stilen, håret kuttes å samsvare med formen på hodet, med litt ekstra lengde i front. Denne stilen fungerer godt med de fleste hårtyper, men er spesielt godt egnet for de med fint eller tynt hår. Til stil, jobber en liten mengde styling lim i håndflatene og gjelder for hår. Ved hjelp av håndflaten, fungerer på håret i et side til side bevegelse tvers over toppen av hodet og bruke fingrene for å gi en bit av løft i fronten.

En klassisk taper med en teksturert toppen

Dette er en tradisjonell stil med en moderne vri. Sidene og baksiden er kuttet clipper kort med en konisk hals. Toppen kan enten kjemmet pent med en del for kontoret, eller piggete opp på toppen for helgen. Dette er en god stil for mannen som ønsker kortere hår med alternativer. Som avbildet, er litt av pomade jobbet mellom håndflatene og brukes til håret. Håret blir deretter ledet tilbake med fingrene med seksjonene ved den runde av hodet skyves litt fremover. Fingrene kan brukes til å vri seksjoner for ekstra tekstur.

Les også:

Ivy League stil

load...

For denne stilen, håret kutte aggressivt kort på sidene og bak med en ren taper på halsen. Håret er klippet finger lengde på toppen. Til stil, kan du bruke en ert størrelse mengde pomade. Arbeid produktet mellom håndflatene og glatt hår fremover på toppen. Med denne stilen, er det lagt vekt på ryddighet og kuttet bør trimmes hver tredje uke.

En kort stil med en teksturert toppen

Denne stilen er et godt alternativ for en mann med tynt hår. Håret er klippet tett på sidene og tilbake og igjen om to inches lenge på toppen. Til stil, når håret er litt fuktig, påfør en liten mengde styling pasta (en med en matt finish) og jobbe den rundt i håndflatene av hånden din. Fordel jevnt gjennom håret og bruke fingertuppene til å legge litt tekstur.

Den klassiske Ivy League

Med denne stilen, er håret klippet kort til å samsvare med formen på hodet. Clippers brukes til å klippe håret kort og høy forbi kronen. Den øverste er kuttet klipper kort på kronen og får lov til å få gradvis lengre forover. En lett påføring av pomade gir glans og gir utseendet et ferdig utseende.

En kort Ivy League kutt

Oppkalt etter stiler som en gang var populære på Ivy League universiteter, er denne stilen tatt aggressivt tett med clippers høye opp sidene og baksiden av hodet. Den hals er vanligvis smalner av ren uten linje på nakken. Håret på dette bildet er kuttet finger lengde på toppen med litt mer lengde på forsiden. Mens stilen ser bra håndkletørt uten produktet, kan litt av pomade eller krem ​​tilsettes for å gi en litt mer preparerte utseende.

Graden hårklipp

For en Burr, er håret klippet aggressivt kort over hele hodet. I dette bildet er en # 1,5 blad brukes. Den halsen er avsmalnende, og et rent bue blir skåret over ørene. Ingen styling er nødvendig, men på grunn av den meget korte arten av kuttet, bør en bit av solkrem påføres hodebunnen når langvarig eksponering for solen er ønsket.

Den lange crewcut

I denne stilen håret er kuttet med clippers over hele hodet, med sidene og bak konisk betydelig kortere enn toppen. For styling, litt gel eller pomade gir glans og gir en mer preparerte utseende.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams