Bilder av lange frisyrer til menn for inspirasjon 2018

13 november 2018

For en eller annen grunn, mange gutter rett og slett ikke kan trekke av en lang frisyre - enten det er på grunn av en konservativ jobb eller rett og slett en uregjerlig hår, er langt hår ikke for hver mann. På oppsiden av å ha lengre hår er at det kan gi deg tonnevis av styling muligheter. Ulempen er at langt hår tar mer arbeid og omsorg enn en kortere stil. Hvis du har en stor hår og kan trekke den av på jobb, vokser det ut og se hva som skjer.

Gutter på jakt etter en lang menns stil vil finne massevis av menns hårklipp med stylingtips her. Fra lange lag til uformelle shag kutt, inneholder dette galleriet en rekke frisyrer for menn. Vi anbefaler å skrive ut ønsket bilde og ta den med deg til din stylist - hver frisør eller stylist kan tolke dine ønsker annerledes, så tar et bilde er en fin måte å sørge for at personen klippe håret forstår akkurat hva du vil.

load...

Håret i denne stilen er kuttet bruker en barberhøvel for å gi en dekonstruert titt på endene. Subtile røde høydepunkter legge til dybde og gi en "rockestjerne" vibe. Til stil, påfør en liten mengde pomade i fuktig hår og føn rett ned. Påfør en bit av pomade til tørt hår for ekstra glans og separasjon.

Lange lag for bølgete hår

For denne stilen, håret klippes ved hjelp av en barberhøvel for å gi en raggete, dekonstruert utseende. En liten mengde av styling krem ​​kan tilsettes til håret for glans og separasjon. Til stil, bare gi håret en shake og flytte rundt med fingrene for å oppnå ønsket effekt.

En lang, rett shag

load...

For denne stilen, håret kuttet i lange lag ved hjelp av en skjær punkt teknikk. En barberhøvel blir brukt til å gi ekstra separering til endene. For de med en liten bølge, kan pomade tilsettes og håret blåst tørt rett ned. En bit av pomade gir glans og separasjon.

En lang shag med høydepunkter

Dette er en razored shag hårklipp som fremhever, lavmål, og striper av farge dybde og gir en moderne, uformell alternativ utseende. Til stil, påfør en liten mengde styling krem ​​for å legge til separasjon og kaste på plass med fingrene.

En elegant, barberhøvel shag

Les også:

En barberhøvel brukes til å klippe håret i lange lag og gi en dekonstruert titt rundt kantene. Med mindre håret ditt er naturligvis veldig rett, kan et flatt jern brukes til å gi et elegant utseende. Påfør en liten mengde gel i fuktig hår og føn rett ned. Arbeide litt mer gel mellom håndflatene og glatt hår nedover for å dra tilfeldige seksjoner mellom fingertuppene for tykk streker av separasjon.

load...

En tilfeldig, bølget shag

For denne stilen, håret kuttet i lange lag over. Stilen er kuttet med en barberhøvel rundt kantene for å fjerne eventuelle bluntness og gi en raggete utseende. Til stil, bruker en svært liten mengde styling krem ​​for å gi en naturlig glans og legge vekt og separasjon.

Lange lag for tykt hår

For denne stilen, håret kuttet i lange lag med saks. I motsetning til shag hårklipp, er denne stilen kutte litt blunter rundt kantene for å gi et renere utseende. Til stil, bruke en krone-størrelse mengde gel fra hodebunnen til endene. Føn med en bred børste dirigere hår fra side til side for å skape volum. Når håret er litt fuktig, rake litt mer gelen gjennom å legge til glans og separasjon. For en mer formell utseende, kan håret bli gredd tilbake litt av pomade for glans og sleekness med.

Ekstra lange lag

Håret i denne stilen er skåret i svært lange lag. En barberhøvel er brukt på endene for å fjerne bluntness. Til stil, påfør en liten mengde krem ​​fra rot til tupp av litt fuktig hår. Børstehår tilbake og rake med fingrene for å skape separasjon. Brette håret bak ørene og la tørke naturlig.

En Casual shag hårklipp

Håret i denne stilen er skåret i lange lag og en barberhøvel brukes til å gi en knust, dekonstruert utseende til endene. Svært lite styling er nødvendig, men en rask påføring av styling krem ​​eller lim vil legge separasjon og gi som "bodde i" utseende.

En shag for fint hår

Dette er en shag der håret er litt finere. Stilen er opprettet ved hjelp av en haircutting barberhøvel for å fjerne bluntness rundt kantene og gir en spermet ut utseende. At håret å tørke naturlig, og deretter legge til en meget liten mengde av styling fløte for å legge skinner og separasjon.

load...