Bilder av lange frisyrer til menn for inspirasjon 2018

13 november 2018

For en eller annen grunn, mange gutter rett og slett ikke kan trekke av en lang frisyre - enten det er på grunn av en konservativ jobb eller rett og slett en uregjerlig hår, er langt hår ikke for hver mann. På oppsiden av å ha lengre hår er at det kan gi deg tonnevis av styling muligheter. Ulempen er at langt hår tar mer arbeid og omsorg enn en kortere stil. Hvis du har en stor hår og kan trekke den av på jobb, vokser det ut og se hva som skjer.

Gutter på jakt etter en lang menns stil vil finne massevis av menns hårklipp med stylingtips her. Fra lange lag til uformelle shag kutt, inneholder dette galleriet en rekke frisyrer for menn. Vi anbefaler å skrive ut ønsket bilde og ta den med deg til din stylist - hver frisør eller stylist kan tolke dine ønsker annerledes, så tar et bilde er en fin måte å sørge for at personen klippe håret forstår akkurat hva du vil.

load...

Håret i denne stilen er kuttet bruker en barberhøvel for å gi en dekonstruert titt på endene. Subtile røde høydepunkter legge til dybde og gi en "rockestjerne" vibe. Til stil, påfør en liten mengde pomade i fuktig hår og føn rett ned. Påfør en bit av pomade til tørt hår for ekstra glans og separasjon.

Lange lag for bølgete hår

For denne stilen, håret klippes ved hjelp av en barberhøvel for å gi en raggete, dekonstruert utseende. En liten mengde av styling krem ​​kan tilsettes til håret for glans og separasjon. Til stil, bare gi håret en shake og flytte rundt med fingrene for å oppnå ønsket effekt.

En lang, rett shag

load...

For denne stilen, håret kuttet i lange lag ved hjelp av en skjær punkt teknikk. En barberhøvel blir brukt til å gi ekstra separering til endene. For de med en liten bølge, kan pomade tilsettes og håret blåst tørt rett ned. En bit av pomade gir glans og separasjon.

En lang shag med høydepunkter

Dette er en razored shag hårklipp som fremhever, lavmål, og striper av farge dybde og gir en moderne, uformell alternativ utseende. Til stil, påfør en liten mengde styling krem ​​for å legge til separasjon og kaste på plass med fingrene.

En elegant, barberhøvel shag

Les også:

En barberhøvel brukes til å klippe håret i lange lag og gi en dekonstruert titt rundt kantene. Med mindre håret ditt er naturligvis veldig rett, kan et flatt jern brukes til å gi et elegant utseende. Påfør en liten mengde gel i fuktig hår og føn rett ned. Arbeide litt mer gel mellom håndflatene og glatt hår nedover for å dra tilfeldige seksjoner mellom fingertuppene for tykk streker av separasjon.

load...

En tilfeldig, bølget shag

For denne stilen, håret kuttet i lange lag over. Stilen er kuttet med en barberhøvel rundt kantene for å fjerne eventuelle bluntness og gi en raggete utseende. Til stil, bruker en svært liten mengde styling krem ​​for å gi en naturlig glans og legge vekt og separasjon.

Lange lag for tykt hår

For denne stilen, håret kuttet i lange lag med saks. I motsetning til shag hårklipp, er denne stilen kutte litt blunter rundt kantene for å gi et renere utseende. Til stil, bruke en krone-størrelse mengde gel fra hodebunnen til endene. Føn med en bred børste dirigere hår fra side til side for å skape volum. Når håret er litt fuktig, rake litt mer gelen gjennom å legge til glans og separasjon. For en mer formell utseende, kan håret bli gredd tilbake litt av pomade for glans og sleekness med.

Ekstra lange lag

Håret i denne stilen er skåret i svært lange lag. En barberhøvel er brukt på endene for å fjerne bluntness. Til stil, påfør en liten mengde krem ​​fra rot til tupp av litt fuktig hår. Børstehår tilbake og rake med fingrene for å skape separasjon. Brette håret bak ørene og la tørke naturlig.

En Casual shag hårklipp

Håret i denne stilen er skåret i lange lag og en barberhøvel brukes til å gi en knust, dekonstruert utseende til endene. Svært lite styling er nødvendig, men en rask påføring av styling krem ​​eller lim vil legge separasjon og gi som "bodde i" utseende.

En shag for fint hår

Dette er en shag der håret er litt finere. Stilen er opprettet ved hjelp av en haircutting barberhøvel for å fjerne bluntness rundt kantene og gir en spermet ut utseende. At håret å tørke naturlig, og deretter legge til en meget liten mengde av styling fløte for å legge skinner og separasjon.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams