Bilder av blendende måter å ha på seg rødt hår 2018

9 november 2018

Red-farget frisyrer er svært populært i disse dager, er salonger over hele landet rapporterer til magasiner som Allure, InStyle og O, Oprah Magazine. Så, når du ser fantastisk rødt hår i gatene, sjansene er det er ikke naturlig. Dette er ikke å si at sanne rødhårede ikke eksisterer. De absolutt gjøre, men når en kvinne med en nydelig nyanse av rødt pass av deg, ikke anta at det er helt naturlig.

Begge blondiner og brunetter har vært kjent for å farge håret rødt, og noen rødhårede kan slå til en salong for å gi sin farge et løft hvis det er blitt kjedelig med alderen. I dette galleriet, gjennomgå bilder av noen av de mest fantastiske røde hårfrisyrer today.This lysbilde har kjente kjendiser med rødt hår (om de ble født sånn eller ikke). Vær spesielt oppmerksom på bildene av "Mad Men" Christina Hendricks, Marcia Cross fra "Melrose Place" og "Frustrerte fruer" berømmelse; og Cynthia Nixon, best kjent for "Sex and the City". Nixon, for eksempel, er en naturlig blondine som farger håret rødt.

load...

Selv om flaske rødhårede har blitt stadig mer populært, betyr det ikke at alle skal ha skyggen. Naturlige rødhårede pleier å ha blek hud og øyne. Hvis du er mørkøyd og mørkhudet, er usannsynlig å smigre din hudtone skyggen av røde av Marcia Cross hår. Kanskje du vil ha mer av en Auburn eller vin-farget nyanse av rødt i stedet.

Snakk med colorist om den beste nyansen i rødt for huden din. Sørg for å diskutere trinnene du må ta for å overgang ut av den røde fargen, bør du lei av den. Fargestoffer kan være vanskelig på håret ditt, så hvis du allerede kjemisk rette det eller sette det gjennom andre prosesser, kan fargelegging gjøre mane enda svakere og mer sprø.

load...

På den annen side, kan du prøve en mer naturlig skygge ved hjelp av henna, som kommer fra en plante til å farge håret. Dette vil imidlertid gi deg mer av en rød fargetone enn en sann fet nyanse av rødt.

Kanskje du ikke er interessert i et naturlig utseende i det hele tatt, men kan ikke vente å flaunt en Kool-Aid nyanse av rødt. Hvis det er tilfelle, må du snakke med stylist om hvordan du kan få elektrisk røde låser a la Claire Danes på ungdoms drama "My So-Called Life." Noen av enhver hudfarge kan rocke dette utseende.

Enten du går for en naturlig rød utseende eller en fet en, vil du sannsynligvis trenger Some å holde rødt hår mot falming. Hvis du decideto farge ditt eget hår, lære hvordan tosave på hårklipp, hårfarge og hår product å avoidcommonat-hjem hår colormistakes.

Les også:

Paloma Faith

Paloma Faith rocker en stor rød frisyre med denne ekstravagante lue.

Jaime Ray Newman

load...

Jaime Ray Newman direkte rødt hår er et perfekt utseende.

Linzey Cocker

Linzey Cocker har en litt mørkere rødt hår, men likevel vakker.

Maggie rizer

Maggie rizer er nesten oransje hår lyser på den røde løperen.

Cynthia Nixon

Kort hår + rød = Cynthia Nixons fantastisk utseende.

Christina Hendricks

Når øynene og håret gjør den perfekte kombinasjonen får du Christina Hendricks.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood glød, skjønt.

Jennifer Ferrin

Bølgete rødt hår er perfekt for stranden.

Florence Welch

Florence Welch = BOLD og rødt.

Florence Welch

En annen ser atFlorence Welch røde hår.

Isla Fisher

Rødt hår på rød bakgrunn gir et moderne utseende.

Nicola Roberts

Nicola Roberts med at kort hår, rødt hår, ikke bryr stil.

Marcia Cross

Lang og rødt er et perfekt utseende for Marcia Cross.

En helt nydelig rød hårfarge

Modeller på rullebanen rocke rødt hår også, duh!

Alicia Witt

Christina Hendricks

Dette er den perfekte frisyre for din neste formell anledning

Lily Collins

Lily Collins er vakker og håret hennes er helt perfekt.

Jessica Chastain

Madison Stubbington

Madison Stubbington lue og hår combo er et blikk vi alle kan håpe på!

Emma Stone

Kjent for sitt røde hår, er Emma Stone ikke sjenert på den røde løperen.

Bella Thorne

Nesten jordbær farget, har Bella Thorne hår en beroligende tone.

load...