Bilder av Alexa Chungs beste frisyrer 2018

13 november 2018

Mest kjent for sin motesans, British "It Girl" Alexa Chung er også ansett verden over for sin boho, jeg-ikke-omsorg hår. Modellen, TV-verten og Vogue bidragsyter klippe det lange håret tilbake i 2007 og hennes nye utseende helpedcatapult henne til berømmelse.

Håret er alltid litt uflidd som om hun lar henne naturlig bølgete håret lufttørke. Hun hadde kutt så kort som hennes kjevebenet, men aldri så lenge som hennes skuldre, og hun er kjent for sin ombre hårfarge - en trendy surfer jenta ser det er blondere på bunnen og mørkere på toppen som om hår naturlig vokste ut på den måten. Hun er også en stor fan av den rotete updo.

load...

Du vil bli overrasket over hva Chung så ut med langt hår (mer om det senere i lysbildefremvisningen). Jo kortere utseende passer henne oval faceand gjør hennes nydelige lyse øyne pop.

Alexa lenger shag

Her er hun avbildet med lengre hår.

Alexa mussy updo

Dette er en annen flott utseende på Alexa.

Hemmeligheten til Alexa Chung hårfarge

Alt om Chung er uanstrengt fra hennes casual stil til hennes bustete shag frisyre, som hun slites ned eller opp i en rotete bun.And tenåringer elsker henne, ifølge Amy Astley, redaktør av Teen Vogue, i en artikkel lagt ut på den fantastiske bloggen, Into the Gloss. Her er hva Astley hadde å si om Chung appell til tenåringer:

load...

"Delvis fordi hun er en eks-modell, hun har det går for henne -. Som hengslete kropp som fotograferer egentlig beautifully.but jeg bare liker henne kastet ut håret Det er hakket, lar hun sin naturlige tekstur kommer ut, ser hun ikke torturert med slag dryers eller rette strykejern eller noe."

Alexa har ikke alltid sported hennes signatur kort shag. Tilbake i 2007, hadde hun lenge, typisk bustete hår som på hennes virket ganske tørt. Mens hun er eldre, har Chung mistet en bit av baby fett i ansiktet avslører en nydelig kantete kjeven. Hun er helt fantastisk.

Her viser Alexa Chung off solfylte høydepunkter. Senere, i dette galleriet, vil du se hvordan hun ser ut med mye mørkere hår, men denne "bronde" (blonde pluss brun) hårfarge er hva Chung vanligvis sport.

En prat med Alexa Chung stylist

Ifølge en artikkel i Elle UK, tar Alexa håret inspirasjon fra 1960-tallet skuespilleren Jane Birkin.

Magasinet siterer Chung stylist George Northwood, som forklarer hvordan han gjenskaper Jane Birkin utseende med en moderne vri. Ifølge Northwood, "dette er en enkel, en-lengde bob, men det er kuttet i en shaggier følelse."

load...

Hva mer, dette ser passer alle hårtyper og ansiktsformer. For å få fargen, forteller North Elle UK å "be om en balayage teknikk, det fokuserer farge gjennom hårtuppene snarere enn på røttene, noe som gir en naturlig sol-kysset utseende."

North stiler Chung hår med Kerastase balsam-Crème, for en bodde i tekstur. Han bruker en diffuser for å tørke håret. Du kan også "grov tørr" hår ved å tørke halvveis, og deretter la håret lufttørke, og du knuse det med fingrene.

Chung overraskende svar på hva hun mest misliker om hennes utseende

Utrolig, er Chung ikke begeistret med håret. I en Q & A publisert i The Guardian, ble Chung spurte: "Hva gjør du mest misliker om utseendet ditt?" Hennes svar ville overraske alle som begjærer henne naturlig mussy låser, "Mine ører og min utrolig fint hår som går flatt til tross for timer med back-gre."

Les også:

Hvordan komme Chung signatur ombre hårfarge

Her er Alexa Chung i smell og ombre hårfarge. Legg merke til hvordan håret ser ut som om det vokser ut fra blondt til brunt. Å etterligne dette ser ut, spør stylist for "balayage" hårfarge og bare på de nederste to tredeler av hår.

Baliage lar stylist å male ranker av farge på håret - mye bedre for utseende enn de typiske pin-stikk store høydepunkter som folier gi deg.

Hemmeligheten til perfekt uflidd hår

Chung hår ser uflidd og det er målrettet. Å etterligne dette ser ut, spør stylist for lange lag. Dette legger kroppen. Til stil, håndkle tørt hår ut av dusjen, legge til mousse og knuse håret, la det lufttørke. Fortsett å knuse håret som det tørker. Du kan også blåse tørt hår omtrent halvparten tørt og la det lufttørke. For å få mer kropp, backcomb hår. Bøy og spray røtter med hårspray.

Legg fletter og Bobby pins for en kul look

Dette er et flott utseende for alle som vokser ut sine smell eller håret og i en vanskelig fase. Bare braidair tørt hår og pin bak øret. Du kan gjøre så mange eller så få flettene som du vil.

Alexa er kjent for sine Surfer Girl chic

De Surfer Girl høydepunktene er super populære for sommeren. Surfere har naturlige høydepunkter uten åpenbar stoppe eller starte dem. For å få denne looken, holde det meste av håret mørkt, men lette stykker rundt ansiktet. Stylister anbefaler å få tykk balayage starter på haken ned, pluss et par stykker av lys farge rundt ansiktet. Hvis du er en medium brunette, som Chung er, får en kremet gull nyanse på endene og en varm karamell nærmere ansiktet (stylist vet hva jeg mener).

Bye-bye surferen jente, hallo mørk elegant bob

For vinteren 2011, sier Chung "bye-bye" til hennes Surfer Girl tråder og farget håret hennes en mørk espresso farge. Legg merke til hvordan hun har også kuttet hennes varemerke shag inn i en bobwith lange, side-feide smell.

Side-visning av bob

Her er en side-visning av hennes bob. Legg merke til at hennes stylist gjorde ikke tynne ut håret med en barberhøvel, hun har massevis av kroppen.

Alexa Chung og fremveksten av demi-bob

Før hun klippe håret hennes hele av, Chung sported dette uber-populære demi-bob (née semi-bob). Denne populære hårlengde, som faller hvor som helst mellom midten av nakken og skuldrene, har blitt sett på mange skuespillere og modeller denne sesongen.

Alexa Chung underskrift titt: rotete bun

Chung handler om uflidd bohemske ser ut som en her. For å få denne looken, finger kam håret i en bun på nakken eller bakhodet. Trekk ut noen ansikt-framing tråder.

En annen mussy updo

Her er en annen typisk mussy updo.

En favoritt Alexa Chung frisyre

Denne tidlige Alexa Chung frisyre er så søt, men funky.

En casual look for dagen

Alexa Chung er dronningen av casual cool, både med sin personlige stil og med håret.

Alexa med langt hår tilbake i 2007

Dette er Alexa i 2007 like før hun kuttet av hennes lange sluser og vedtatt hennes signatur shag. Hun var veldig ung her og har fortsatt litt baby fett i ansiktet hennes. Som hun er blitt eldre, har ansiktet blitt mer kantete. Shag kutt hjelper også vise frem vinkler og øynene hennes.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams