Bildegalleri av menns frisyrer 2019 - middels lengde

14 november 2018

Denne stilen har utrolig bevegelse fremover som betyr at du må kommunisere med stylist om å skape tekstur i håret. Når du har en stil som har en lengre bang, må du være forsiktig med vekt og bulk i panneluggen. Hvis smell er for tung, vil håret henge på pannen, potensielt skape en bolle-aktig stil. Ha stylist bryte opp mesteparten av en lang smell med en linjal barberhøvel eller teksture saks. Dette vil skape dimensjon og bevegelse, slik at smellene å svinge ut til siden. Hvis du har stick-rett hår, kan du oppnå dette utseendet, men kan ta bruk av en hårføner for å få bang beveger seg i den retningen du ønsker. Polere av dette utseende med en lett hold matt hår lim. Jeg anbefaler matt fordi fokus er på bang og bruke et produkt med for mye glans i det kan synes å gjøre håret ditt ser fettete.

Blondt hår med litt lengde har en uformell Beachy utseende

Legge høydepunkter til håret ditt lager automatisk tekstur ved roughing opp skjellaget i håret. Selv om du er en naturlig blond, kan du legge høydepunkter som er bare en nyanse lysere enn resten av hårfargen din. Faktisk, bare ved å legge et høydepunkt som er en nyanse lysere enn din naturlige hårfarge vil gi inntrykk av dimensjon og tekstur. En annen teknikk for å oppnå utseendet til dimensjon i håret ditt er anvendelsen av lavmål. Lavmål er det motsatte av høydepunktene. I stedet for å legge lettere stykker til håret ditt, vil du ha din stylist legge biter som er mørkere enn din naturlige hårfarge. Oppnå total look med ved å be om en kort shag. Det er lengden på ryggen i stedet for å bli tett klippet og hele stilen er sterkt strukturert med tynning sakser å skape en bevisst hakkete stil. Fullfør utseendet med havsalt spray som skaper den perfekte dagen-på-stranden utseende.

load...

Lengre hår kan være veldig ryddig og klassisk

Dette er en variant av hvordan å style et kutt med lange smell. Du ønsker fortsatt stylist for å skape tekstur i håret, ellers vil det være vanskelig å få høyde fra smell og krone. Man kan lage en lodden effekt på baksiden nakken og har tempelområdet skåret i en konisk lag. Så, for å skape høyde du må plassere en golfball størrelse mengde en Volumizing skum som mousse og distribuere gjennom fuktig hår. Ved hjelp av en flat villsvin-bust eller ventileres børste, slag tørketrommel smellet og kronen oppover og tilbake. Ikke bekymre deg for mye om formen ennå. Bare fokusere på å oppnå høyden. Når håret er full og tørr, gni en middels til fast grep pomade eller hårvoks i håndflatene og forme håret i form. Avslutt stil med en lys spritz av en etterbehandling hårspray som har en lett hold.

load...

Lang på toppen er et populært utseende

Bølgete hår fungerer best for å oppnå dette utseende. Hvis du har rett hår, kan det være lurt å vurdere å be om en kropp bølge på salongen din. En kropp bølge er ikke ment å krølle eller perm håret, men den bruker den samme prosessen, men med bredere rullende stenger slik at du ender opp med volum snarere enn curl. Sortering av en seng hodet effekt, er denne stilen med vilje pjuskete men preparerte. Kronen og bang ha en lang lag kuttet i stedet for teksturering med tynning sakser. Templet og tilbake har en lang konisk kutt, og etterlater lengde men gradvis klemmer sidene og nakke. Bruk en liten mengde volumizing mousse og føn håret ved hjelp av fingertuppene til å riste håret rundt som det tørker. Husk, er denne stilen ment å ha håret falle naturlig og avslappet. Når håret er tørt, dispensere en lett hold grooming kremen i hendene og kjøre fingrene gjennom håret ditt, fullfører bustete utseende.

load...

Viser tekstur er en veldig aktuell element i menns kutt

Mediet lengde i denne stilen ligger i smellene, mens templet og tilbake holdes rent kutt. Skarpe vinkler er hva du er ute etter å oppnå dette utseende. Ha stylist bruke en linjal barberhøvel å skape edgy lag til toppen, smell, og kinnskjegg. Spesielt hvis du har stor benbygning, vil denne stilen vise frem dine flotte kinnben og kjeven. Sørg for å dykke ned smell til side, videre å skape bevegelse i denne kantete utseende. Det er lurt å bruke et fast grep voks eller hår kitt og virkelig understreke edgy lag ved å bruke fingrene til å gjelde hår produktet. Trekk smell frem og ut til siden med produktet på fingertuppene. Med bare litt mer produkt, definere de beste lagene ved å kjøre fingrene gjennom toppen og kronen på håret for å skape en litt mer rotete utseende på toppen. Sluttresultatet er en edgy og mote fremover stil.

Ved hjelp av noen produkter kan forsterke den naturlige krøller og bølge i håret

Lengre lengder er ofte den beste måten å styre og forvalte natur krøller. Hvis du går for kort med stilen din, er du ofte kjemper med vekstmønstre som kjemper mot kortere stil, med mindre du går for en komplett buzz cut. For å gjøre livet ditt enklere samtidig oppnå et utseende som vil gi deg noen stil, en middels lang shag som er lagdelt over vil gjøre disse tingene for deg. Hold nakken og tempelområdet ryddig med en konisk lag av stylist. Toppen blir liggende lenger og blandet inn i ryggen og sidene med lagdeling teknikker. Dette ser kan være ganske lav vedlikehold i styling avdeling, men nøkkelen er å kontrollere formen på krøllene og dens tendens til å frizz. Kombiner i håndflatene av hånden din en lett hold grooming fløte og noen dråper flytende glans polsk, og deretter spre gjennom låser på fuktig hår. La håret lufttørke for å oppnå en naturlig fall curl og produktet vil forhindre krøllene fra frizzing ut.

Modifiserte versjoner av 'fro er definitivt tilbake med stil

Mange menn med krøllet hår vil holde håret super kort i et forsøk på å ha en lav vedlikehold stil. Men, hvis du kan vokse håret ut med en stylist forme håret langs prosessen, kan du oppnå en uhyre kul stil med en moderne 'fro. Du kan velge å ha en tradisjonell 'fro ved ganske enkelt å forme kjemmet ut krøller, eller du kan ha en dyktig stylist lage små vendinger inn i håret for å skape en tredimensjonal struktur' fro. Hydration er nøkkelen for en stilig 'fro ved hjelp av en kombinasjon av spray leave-in balsam og oljer. Mange oljer på markedet er ment for glans, med viktige ingredienser som silikon. Med dette ser, vil du ønsker å se etter oljer som er ment å fukte håret, ikke bare legge glans. Naturlige oljer er best slikt marokkanske Argan olje, jojoba oljer, shea oljer, eller vitamin E oljer.

En god kuttet vil ikke kreve for mye oppstyr

Over lange lag brukes for å oppnå dette utseende. Hvis du har fint eller tynt hår, ville jeg styre deg bort fra en middels lang lang lagdelte stil, som du vil bare ikke være i stand til å oppnå fylde for å trekke av denne stilen. Middels til tykke hoder av håret vil være best. Ha stylist skaper lange lag over, selv på sidene og bak. På fuktig hår, avgi en liten mengde av hårskum for kontroll og føn håret på sidepartiet ved hjelp av en villsvin-bust eller ventileres børste. Bruk oppover og tilbake bevegelser med børsten. Du kan velge å gjøre en dyp side del som avbildet, eller del håret på en mer naturlig del linje. Ved hjelp av en medium hold hårvoks eller pomade, kjører hendene gjennom håret og litt brette sidene bak ørene. Sluttresultatet er en sofistikert polert lengre stil.

Les også:

Texture er en veldig aktuell element i menns kutt

Kronen og forsiden av denne stilen er sterkt strukturert med teksture saks og deretter sydde ute i bang område med en rettholt barberhøvel. Den øverste er ment å ha en tykk utseende mens fronten har lengre dotter av hår som er lett oppnås med høvelen. Hvis håret ditt er super tykk, vil denne stilen bidra til å eliminere mye av bulk fra håret ditt, noe som gjør styling en mye enklere oppgave for deg. Det er mye volum i denne stilen, så du vil ønske å bruke en volumizing mousse i fuktig hår å blåse tørr. Når håret er tørt, har moro med varierende lengder av lag og stykker med en middels hold voks. Trekk biter av hår uansett hvor du ønsker dem til å falle. Ta med lag fremover eller til siden, bare la håret-skulpturer kreativiteten. Du kan endre opp utseendet ved å endre seg i retning av lagene, slik at du kan alltid ha en frisk leter stil.

Med en god klipp, kan du virkelig vise fram tykt hår når det er lenger

Dette er en toppskarv kuttet med tung texturizing over. Når du texturize håret, er du bokstavelig talt skjære biter av håret ut av seksjoner, slik varierende lengder av hår over. Denne metoden bidrar til å oppnå volum som trengs i denne stilen fordi de kortere lengder presse opp lengre lengder etter texturizing. Denne stilen fungerer utmerket med tykkere hoder av håret, så det virkelig trenger enorme texturizing. Tørk håret ved hjelp av fingrene å trekke kronen området opp og å skape bevegelse i sidene ved rysting frem under tørking. Bruk en spray i root boost som du sprayer direkte på røttene for å hjelpe gevinst volum hvis du trenger det. Når håret er tørt, kan du bruke et fast grep hår kitt eller voks for å sette ut lagene, oppover på toppen, frem på kinnskjegg, og ned og ut i nakken.

Mellomlangt hår vil tillate deg å bruke den i en rekke måter

For en stilig, sofistikert skaut, en sleeked back stil alltid ser flott ut. Lengre lengder vil være din venn i å hjelpe til å oppnå denne stilen, slik at du ikke ser ut som en Råner fra '50s. Ha stylist klippe håret i en middels lang shag med lange lag i stedet for en tung texturizing metode. De lengre lagene vil tillate deg formen sidene og toppen tilbake i en elegant stil som mye enklere uten å kjempe hår som ønsker å stikke opp eller ut. Føn håret med en mikroemulsjonsteknologi mousse og en ventilert børste, beveger seg alt håret oppover og tilbake. Bruk en medium hold pomade med en lys skinne for å style håret tilbake. Du vil ha et elegant utseende uten å se våt eller fettete. Dette vil holde deg ser polert og perfekt stylet.

Retro frisyrer har blitt populært igjen

Minner om dagene av Duran Duran og 80-tallet, er dette strukturert shag fortsatt en hit! Dette er en mildere versjon men fra den populære store hår trender av dette tiåret. Ha stylist forme din shag med en linjal barberhøvel, piecing ut smell, nakke og kinnskjegg. Denne stilen følger formen på hodet; fyldigere på toppen og krone klemmer deretter templer og nakke. Lag sidelengs bevegelse uten en del av blåse tørking håret med fingrene eller en ventilert pensel. Du kan bruke en liten mengde spray root boost av kronen faller også tungt, men stylist bør ha strukturert mesteparten ut for deg. Når du er fin og tørr, dispensere noen medium hold hårvoks med fingrene, og pass på å skille og definere lagene. Du kan velge å sette ut smell å falle forover eller skyve dem tilbake inn i øverste lagene mens du går med den samme bevegelsen.

Litt raggete er veldig sexy

Faktisk er litt rufsete sexy, så lenge du ikke replikere Scooby Doo karakter Shaggy. Hvis du har en naturlig bølge til håret ditt, er dette et utmerket alternativ for å skape stil med en lengre lengde. Du kan spille med seg smell frem, ut til siden, eller skyve tilbake. Ha på stil full rundt ansiktet ditt eller brette sidene bak ørene. Lengre lengder tillate deg å slå opp din stil alle med samme hårklipp. Din frisør bør kutte lange lag for bevegelse, og sidene er noe kortere, og gikk ut inn i en lengre nakken lengde. Denne stilen bør være ganske lite vedlikehold for deg; kan imidlertid lengre lengder briljere oljer lettere. For å hindre en fettete ser luggen, sørg for å vaske håret regelmessig og tilstand endene, som du vil være tilbøyelige til å splitte ender med lengre lengder. Arbeid en lett hold grooming krem ​​å kontrollere; ellers er en litt rotete mopp mål av seg denne looken.

Høydepunkter legge dimensjon og tekstur

Dette ser har god bevegelse og tekstur med kombinasjonen av en barberhøvel kutt og høydepunkter. Opplyser håret hovedsak skader hårstråene som du fjerner pigment fra håret. Men det skader har en positiv side ved at det bidrar til å skape flott tekstur i håret. Ikke bli skremt av skaden. Det er ikke å skade håret ved roten; snarere er hårstråene litt ru. Med regelmessige hårklipp og godt produkt, vil du aldri se den negative siden av ordet skade. Shaping kuttet med en rettholt barberhøvel legger kanten og dimensjon, og sørg for å sette ut lagene med medium hold hårvoks eller pomade. Hvis du har din stylist legge lys blonde stykker, kan det være lurt å være sikker på å bruke en høy glans pomade fordi håret kan tendens til å se kjedelig eller tørr.

Med riktig kuttet, ikke lengre hår ikke å være høy vedlikehold

Hvis du har en naturlig bølge, og skaper et kutt som rammer ansiktet og faller naturlig vil se preparerte og være enkel å administrere. Siden du har en naturlig bølge, du allerede har en innebygd styling hjelp. Du trenger ikke å gjøre en hel masse styling med mindre du har en bestemt del eller cowlick at du kjemper. I dette tilfellet, prøve å arbeide med den delen i stedet for mot den. Hold kinnskjegg rent kutt rundt ørene og ryggen litt fulle. En lett hold gel eller grooming krem ​​vil være det eneste produktet du trenger. Arbeid produktet gjennom håret med hendene, trekke kronen oppover og la håret falle naturlig. En rask shake av man og du er flink til å gå!

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams