Beste sjampo for fargebehandlet hår 2018

9 november 2018

Når det gjelder å opprettholde dyre høydepunkter eller farge, bør du investere i kvalitet sjampo. Akkurat som du ville tørke-rense en dyr kjole i stedet for å kjøre det gjennom vaskemaskinen (selv på svak syklus), er det verdt å bruke noen ekstra dollar på en god balsam og shampoo for farget hår.

Jeg har forsket på de beste sjampo og conditionerson markedet og fortelle deg hvorfor hver og en er verdt kjøpet. Du vil finne apotek, varehus og mid-priset plukker her, samt noen få sulfat-fri sjampo. Sulfater er en skummende ingrediens og noen eksperter hevder de er ikke bra for fargebehandlet hår.

load...

Det er ikke nødvendig å kjøpe en sjampo spesielt utviklet for farget hår. Så lenge du velger en mild, fuktighetsgivende og fuktighetsgivende sjampo bør du være godt å gå.

Kerastase Bain Miroir

Bain Miroir shampoo Kerastase-tallet har gjort det på mange "beste" -lister over årene, inkludert InStyle Magazine minst to år på rad.

Spesielt formulert for fargebehandlet hår, virker Bain Miroir ved å belegge tråder, som beskytter dem fra strippe noen billigere shampoos kan forårsake. Bain Miroir også beskytter mot UV-stråler og miljøgifter.

John Frieda Collection Shampoo

En annen populær shampoo på de beste listene, kommer John Frieda Collection Shampoo i tre forskjellige versjoner: Sheer Blond, Brilliant BrunetteandRadiant Red

load...

Hvorfor det er så populære: Din badevannet inneholder sannsynligvis både klor og oksiderte mineraler, som kan stripe håret av farge. John Frieda Collection Sjampo er milde rensemidler som fjerner skadelige elementer, forebygge, for eksempel, blonde hår fra å bli grønne, samtidig høydepunkter lyse og ikke brassy. Enda bedre, vil dette sjampo ikke endre din hårfarge.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Dette restorative hår maske vil gjøre underverker på tørr, grovt hår. For de av oss med tørt hår allerede som deretter få håret farget, er en maske en nødvendighet. Dette er en utmerket ett. Hvis endene er tørr, men røttene pleier å være på den fetere side, kan du bruke dette bare på endene.

Les også:

Matrix Biolage Colorcare Therapy Shampoo

En annen populær favoritt, Matrix Biolage Colorcare Sjampoer har stått testen av tid. Velg den som passer best til din hårfarge og nyte pris (billigere enn high-end Kerastase, men i et bedre utvalg enn John Frieda sjampo).

load...

Shikai er henna gull

Rødhårede kan dra nytte av sjampo formulert med henna i dem. Lysner låser mellom fargestoffer med shikai er billig henna Gold Shampoo, formulert for rødhårede. Inneholder naturlig rød henna for en rik farge boost.

Se bilder av nydelige røde frisyrer for inspirasjon.

Kerastase Reflection Chroma Protect Conditioner

En favoritt balsam for farget hår, hjelper dette kremet produktet opprettholde fargen, betyr det ikke stripe som andre billigere balsam på markedet. Den har også 'lysreflekterende' kvaliteter spesielt formulert for fargebehandlet hair.A stor billigere slåmaskin: Dove Moisture Rich Color Conditioner (kjøpe fra Amazon), som du kan kjøpe på apotek.

Redken Color Extend magnetismen sjampo 10,1 og balsam 8,5

Det er rimelig og formulert for flasker blondiner, brunetter og rødhårede.

Bumble og Bumble farge tenkende sulfate gratis sjampo

Denne sulfat-fri shampoo fungerer på alle hårfarger, men det jeg liker mest (bortsett fra store vurderinger det blir) er at den ikke inneholder sulfater, den skummende vaskemiddel og dårlige gutter av hårprodukter. Fordi den ikke inneholder sulfater, det vil ikke skumme godt, noe som kan være irriterende.

L'Oreal Paris Everpure sulfat-fri farge vesenet glatt shampoo

Sulfater er ikke bra for farget hår, og dette apotek merkevare er ikke bare sulfat-fri og billig, det får store vurderinger i tillegg. Merk: det lukter rosmarin.

Fekkai Technician Color Care Shampoo

Fekkai er en stor mid-priced merkevare for hårpleie. Dette shampoo - spesielt formulert for farget hår - er elsket for sin mildhet og condition egenskaper.

load...