Beste krøllete frisyrer for kvinner over 50 2018

9 november 2018

Jeg kjenner massevis av kvinner med naturlig krøllete hår. De kjemper de frizzies minuttet det er fuktighet i luften, og mange av dem rette håret enten kjemisk eller via utblåsningen prosessen.

Men de fleste av dem omfavne sin hårets naturlige tekstur og gå ut i nydelige, frodige krøller. De har lært hvordan du skal ta vare og style håret og de vet hva kutt ser bra ut på dem og hvilke som ikke gjør det.

Det er noe som alder bringer deg: visdom.

Bernadette Peters

load...

Kvinner med super-krøllete hår bør begrense varme styling til to til tre ganger i uken. Noe mer, og du kan risikere å skade håret. Hindre frizz er i utgangspunktet en fire-trinns prosess: dyp tilstand en gang i uken. Påfør en leave-in conditioner til endene etter en dusj. Ved styling håret påføres et serum som inneholder silikon (se for "dimetikon" på flasken) til vått hår, belegg enhver bøyning. La håret lufttørke eller bruk en diffuser.

Hvordan gå rett når du har krøllete hår

Hvis du ønsker å prøve ut rett hår for en dag eller to, vurderer å få en profesjonell utblåsning på en salong. Det er mange føn salonger i store byer hvor du kan få en blow out for under 50 €.

load...

Kvinner med krøllete hår som ønsker å gå rett bør prøve en profesjonell hår rettetang på salongen. Løsningen er mye som en perm, bare i stedet for krøllete hår, det retter det. Jeg vil foreslå å finne en stylist som har spesialisert seg på håret rette eller som har super-krøllete hår selv.

Kate Capshaw krøllete

Middels lang er den perfekte lengden for hår på kvinner over 50, fordi det er fortsatt lenge nok til å bli vurdert stilig og sexy, men ikke så lenge at du ser ut som du prøver å være 25 igjen.

Du bare ikke kan gå galt med et kutt som faller et sted mellom haken og noen få inches under skuldrene. Denne lengden fungerer for alle uansett alder, håret tekstur, og deres ansiktsform.

Michelle Pfeiffer

Som du sikkert vet hvis du er på denne siden, kan krøllete hår være vanskelig å ta vare på. I all slags vær, kan det frizz opp på youbecause tørt hår elsker å suge opp fuktighet fra luften.

load...

Du kan bekjempe dette frizz med en av de fantastiske krøllete hår produkter på markedet i dag, inkludert behandlinger, sjampo, balsam, og masker.

Kelly Hoppen

Krøllete hår trenger litt lengde til veie det ned og holde den fra puffing opp. Hvis du liker håret ditt lenger, kan du faktisk gå langt når du har super krøllete hår.

Joan Osbourne krøllete updo

Du kan trekke krøllete hår opp i en updo, som Joan Osbourne er her.

Alfre Woodard

Ved tørking av håret etter påføring av produktet, presse (ikke gni) krøller med et håndkle eller papirhåndkle og være sikker på å benytte en diffusor ved bruk av en hårtørker. Tørt hår på laveste hastighet.

Alex Kingston

I motsetning til dine søstre med rett, flatt hår som bør holde deg unna produkter som tynge håret, trenger du noen produkter for å holde frizz og tørrhet i sjakk.

Les også:

First off, må du rett type sjampo.

En ny mani i sjamponering krøllete hår er "No Poo" bevegelse. Dette betyr ikke sjamponering håret, men i stedet condition det daglig. Mine krøllete håret venner også sverger til Deva curl er ingen Poo og Lo Poo sjampoer (kjøpe fra Amazon). Hvis du må du en sjampo, kremet sjampo er en bedre innsats enn oppklarende (eller klare) sjampo.

OPRAH WINFREY

Kvinner med krøllete hår trenger å tilstanden mye.

Du bare kan ikke over-tilstand krusete hår. Du trenger en tung balsam for bruk hver gang du vasker håret, og en dyp conditioner for bruk en gang i uken. Vurdere en leave-in conditioner for hver dag.

Melina Kanakaredes

Invester i styling produkter som er laget for kvinner med krøllete hår. Her er noen til å vurdere:

  1. Utjevning fløte og alkohol-fri gel. Fra det øyeblikk du går ut av dusjen, må du belegge skjellaget slik at det låser seg fuktighet. I sin bok "Confessions of a Beauty Editor" (kjøper den fra Amazon), antyder forfatteren Linda Wells en en-to-slag: 2 deler fløte for en del gel (ja, må du kjøpe produktene separat). En valnøtt-størrelse beløp vil gjøre deg. Bare gni produktet i hendene og deretter palm blandingen fra midten av skaftet ned. Gre produktet gjennom hele håret med en bred tannet kam.
  2. Styling cream Forbedre krøllene med en krem ​​laget for krøllete hår. Gni den inn og la håret airdry.
  3. Stil serum Varm opp et par dråper av denne i hendene og håndflate over tørre, krusete krøller. Serumet vil løse frizz problemer.
  4. Rette balsam eller gel Hvis du ønsker å føne håret rett, gni en kvart størrelse mengde av dette på håret før tørking krøllete hår (alltid i seksjoner, arbeider fra de lavere lag på opp).

Amy Irving

Kvinner med krøllete hår er vanligvis rådes til ikke å gå short. Kort hår kan frizz opp på deg lettere enn langt hår, og du risikerer store poufy hår. Jo lengre håret ditt, jo mer krøller vil veie håret ned.

Når det er sagt, riktig hårklipp kan jobbe med krøllete hår. De vanligvis har lange lag, og mens det kan være litt av puff skjer, kan det virkelig fungerer.

Valeria Golino

Hvis du ble født med super krøllete hår, kan du finne det skjerpende til tider når det frizzes opp i visse klima og andre ganger når du ønsker rett hår uten å bruke timevis å få det på den måten. Det er hemmeligheter til styling naturlig krøllete hår.

Flere flotte frisyrer for eldre kvinner

Bare fordi du er en kvinne i en viss alder betyr ikke at du må gå ut og få en kort, bustete frisyre, eller en perm gang i uken ala Steel Magnolias. Det betyr ikke at du trenger å farge håret blondt eller sette briller på en kjede.

Tvert imot. I disse dager er det ingen regler for frisyrer for kvinner over 50 år kan du ha håret langt, rettet, krøllet, eller i en updo-og så lenge det er flatterende på deg, det er egentlig alt som teller.

I denne frisyre galleri, har vi trukket sammen frisyrer på kvinner over 50 som er helt nydelig. Ikke alle hårklipp fungere på alle hår teksturer eller med alle ansiktsformer. Du vil lære hva som ser komme på hvem og innen utgangen av dette galleriet, bør du ha en idé om hva som ville fungere med håret tekstur og ansiktsform.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams