Beste hårklipp for kvinner over 30 2018

10 november 2018

Kvinner i 30-årene har mange flotte frisyrer å velge mellom. Din alder betyr ikke at du må følge visse "regler" og gå korte eller slutte å ha det gøy med håret ditt. I stedet kan det bare bety at du velger en litt mer voksen utseende enn du gjorde i 20-årene.

I 30-årene, kan din livsstil faktisk diktere din frisyre så mye som yourhair tekstur og yourface form gjør. Det er en sentral tiår for mange kvinner og alles liv vil ta henne ned en annen vei.

Hvis du er opptatt å drive videre i din karriere, kan du velge å hogge håret til skuldrene eller kortere. Teorien er at jo mer holdt håret ditt er, jo mer alvorlig vil du bli tatt på kontoret.

load...

Hvis du er en busymom med barn, må du kanskje et lite vedlikehold frisyre. Dette betyr et kutt som fungerer med din naturlige håret tekstur og krever ikke mye hår produkter eller verktøy for å holde det ser så bra som mulig.

Så igjen, hvis du er en singel kvinne på jakt etter kjærlighet, kan det være lurt å legge mer vekt på håret ditt. Det er ingen grunn til å tro stereotypier som den som sier menprefer langt hår, heller.

Den rette personen kommer til å bli forelsket i deg fordi du er komfortabel i huden din, og som strekker seg inn i din frisyre. Hvis du er sporty og elsker en pixie hårklipp eller en skulder-lengde kutt trukket inn i en hestehale, og eier den. Det er ingenting mer sexy enn en kvinne med selvtillit.

load...

Langt hår med smell

Langt hår med smell er flatterende fordi smell er smigrende. Alle kan ha langt hår, men det kan dra et ansikt ned, men smellene er alltid frisk og fabelaktig. Fra stump smell til side-feide smell, de er en utmerket måte å legge modenhet til ditt utseende uten å gå altfor alvorlig.

Husk at smellene ta litt vedlikehold. Mange salonger tilbyr gratis bang trims, men hvis du ikke gidder å reise noen uker for å se din stylist, kan du lære hvordan du kan trimme dine egne smell. Det er enklere enn du tror.

Langt hår, side-feide smell

Uansett alder, kan du komme unna med langt hår så lenge det er i god stand. Prøv å unngå for mange kjemiske behandlinger og ta hensyn til produkter og varme som kan skade håret ditt. Det er lettere å opprettholde sunt hår enn det er å prøve og gjenopprette skadet hår.

Igjen, kutte i smell er et flott alternativ. Hvis stump smell er ikke din stil, vil du finne at lange, side-feide bangs er svært flatterende og stilig da sammen med lang, rett hår.

load...

Shag frisyre

En skulder-lengde kutt som ser bare litt mussy er fabelaktig. Shag er veldig populært fordi det ser uformell og hotell, men kan blåse-tørket til noe litt mer satt sammen og sofistikert. Dette ser er perfekt for travle mødre, enslige kvinner og yrkesaktive kvinner, også.

Med riktig kuttet, kan shag være lufttørket til perfeksjon. Bare noen få spritzes av en havsalt spray, noen scrunches med hendene, og du er på med yourday.

Nydelig farge

Selv om du kanskje har spilt med funky hårfarge i 20-årene, kan det være best å holde fast med noe litt mer dempet. I denne alderen, kan du farge håret ditt slik du vil, selv om du kanskje ønsker å være mer forsiktig og velge en som smigrer din hudtone.

Også, hvis du ønsker å gjøre din farge hjemme, er det best å bare gå to nyanser mørkere eller lysere enn din naturlige farge. La mer ekstreme endringer i proffene på din favoritt salong.

Bronde hår

Bronde hår er det magiske farge mellom blond og brunette. Det er et varmt blikk og en som er smigrende for kvinner som har lys brun eller mørk Blondehair. Det er en flott måte å legge til et hint av farge uten en all-over endring. Høydepunktene kan plasseres slik at de utfyller både frisyre og dine beste ansiktstrekk.

The pixie

Les også:

Pixie er en stor kutt for kvinner i alle aldre. I 30-årene, kan det virkelig markere en stor benbygning, pene øyne, og fyldige lepper. Dette ser er stor for trendsettere, korte, petite kvinner, og en kvinne som kan rocke Audrey Hepburn utseende.

Den klassiske bob

Den klassiske bob er ikke noe sted når som helst snart. Det vil alltid være en stilig valg for kvinner, uansett alder. Det er en stor kutt for fagfolk fordi det oser raffinement. Imidlertid kan dette kuttet være høy vedlikehold, og krever litt styling.

Alle med en hyggelig kjeven og halsen vil se bra ut i en bob. Hvis du har et rundt ansikt, er en lang bob trolig et bedre alternativ for deg.

Som for håret tekstur, bobs fungerer best på tynn til middels hår. Har du krøllete hår, kan en bob slå inn en trekant med mindre du får lag kutt i og texturize endene. Hvis du har fint hår, spør stylist for en "uteksaminert bob", som er stablet lag kuttes kortere i ryggen og leftlonger i front. Det gir flatere hår sårt tiltrengte kropp og høyde på kronen.

I alle fall, vil du sannsynligvis trenger en stor flatt jern for å holde rett bob i fenomenal form.

Den lange bob

Lange bobs er like populær som noensinne, og de er svært allsidig. Du kan blåse tørke dem rett, luft tørke dem slik at håret ditt har noen naturlig bølge til det, eller krølle det til bølgete perfeksjon. Også, hvis du trenger å trekke den tilbake, det er fortsatt noen lengde for å arbeide med.

Den perfekte lengden

Det er en "perfekt lengde" som alltid er på trend. Det er det stedet midt mellom haken og skuldrene, og det ser bra ut på kvinner i alle aldre. Likevel synes det å være mest populær på kvinner i 30-årene og begynnelsen av 40-årene.

Ikke bare er dette en stor lengde for hver håret tekstur og ansiktsform, er det også lett å ta vare på. Hvis du går med en stil som utfyller din tykke, krøllete, fint, eller rett hår, kan det daglige styling behov være minimal. Det kan være grunnen til at så mange kvinner i denne alderen elsker det.

Skulder-lengde og tykkelse

Skulder-lengde hår er rett og slett den mest allsidige, smigrende hårlengde på alle ansiktstyper og for alle hår teksturer. Nøkkelen til den perfekte skulder lengde kutt ligger i lengden. Det kan ikke være for lang eller for kort. Det ser best når det bare treff på kragebeinet eller litt over.

“Finishen skal vises sløv, men bør aldri være sløv, så sløv ser billig”, forklarer stylist Harry Josh i Vogue magazine. “Du texturize endene med kanskje en fjær barberhøvel slik at linjen ser rent, men det er faktisk mye bevegelse i den. For mye av en blokk, og det ser tungt.”

Skulder-lengde med smell

Dette er en fabelaktig utseende for middelaldrende kvinner som ønsker å beholde noen ungdom. Det kombinerer sexiness av det trendy sløv smell med skulder-lengde kutt som er lett å ta vare på og stil. Hvis du liker å spille opp dine nydelige øyne med sminke, vil smell og ansikt-innramming lagene aksent dem enda mer.

Like ved stranden bølger

Disse lange, Beachy bølger aldri gå ut av stiler, og du vil se det på nesten hver kvinne i Hollywood på et tidspunkt. Det er tilfeldig, men har det super sexy utseende som skriker tillit.

Hvis du har langt, tykt hår, kan du komme unna med dette utseende. Selv om håret ditt er på tynn side eller ikke vokse fort, kan du fake det med hjelp av hair extensions.

Hemmeligheten til sexy, Beachy bølger er salt spray. Spray den på, knuse håret ditt, og du er i gang.

Boho chic flette

Fletter er populære blant kvinner med langt hår fordi de ser søte og ungdommelig mens du holder håret ut av veien. Mens flette trender kommer og går, og de har en tendens til å være svært populær blant yngre kvinner, er det ingen grunn til at du ikke kan bære en i 30-årene.

Flettene er veldig pen og uformell. Hvis du bruker en i en boho chic slags måte som er bevart, men fortsatt ser kastet sammen, kan det være ganske flatterende.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams