Beste hårfjerningsfjernere og korrektorer 2019

14 november 2018

Når du får yourhair farget og det er ikke hva du forventet, kan du bruke en fargekorrigereren eller farge remover. Det er ikke perfekt, og mange vil bare fjerne fargestoff, men vil ikke gjenopprette din naturlige color.Removing hårfarge er noe som er virkelig best overlatt til en proff.

Selv for en erfaren hårfarge profesjonell, fargekorrigering en av de skumleste tjenester til å utføre. Farge korreksjon produkter kan være inkonsekvent, sta, og de er notorisk vanskelig å jobbe med. Men det er noen på markedet i dag som tar noen av gjetting ut av denne utfordrende oppgave.

load...

Kan du gjøre det selv?

Hvis du havedyed håret hjemme ofte gjennom årene, og føler seg trygg på din evne, kan du være i stand til å bruke en farge remover selv. Uansett hvilket produkt du velger, sørg for at du forstår og følger instruksjonene. Mens de anbefalte produktene er mildere enn andre formler, kan de forlate deg med tørt, skadet hår som vil være vanskelig å gjenopprette.

Skulle du ha noen tvil overhodet, gjør en avtale med en salong fordi helsen til håret ditt er i fare. Ofte kan colorist også gjelde en ny farge slik at håret ditt ser flott ut når du forlater. Likevel, å vite hvilke produkter din colorist har å velge mellom vil bidra til å lette ditt sinn.

load...

Color Oops hårfarge remover

En av de største problemene med fargefjerner er at de ofte etterlate damagedhair. Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for at med Oops Hårfarge Remover.

Denne ekstra kondisjone oppskrift fremstilles uten ammoniakk eller blekemiddel. Det fjerner faste og semi-permanent hår farge på bare 20 minutter. Fuktighetsgivende soya proteiner og aloe vera ytterligere å beskytte håret og lar deg trygt fargelegge samme dag med vakre, jevnt resultat.

Selv når du bruker de milde fargefjerner, kan det være lurt å formulere den endelige ønsket farge en halv nivå, til ett nivå opp. Håret blir porøs når den fargekorrigering behandling, og det har en tendens til å ta farge litt mørkere enn ubehandlet hår.

Les også:

En 'n Only Colorfix

En 'n Bare Colorfix er en prøvd og sanne hårfarge remover. Det er en effektiv behandling som ikke inneholder ammoniakk eller formaldehyd. Det fungerer på alle hårtyper, uansett hvor lenge det er siden håret var farget.

load...

Dette velduftende behandling reduserer forsiktig størrelsen av fargemolekyler, noe som åpner for enkel fargefjerning. Selv om det er enkelt å blande og bruke, må du sørge for å følge hvert skritt presist.

Selv i salongen, kan colorists ta snarveier med fargefjerning. Resultatene er aldri pen. Hvis du gjør det på egen hånd, ta enda mer nøye med å følge instruksjonene.

Malibu C Fargekorrigering

Malibu C Fargekorrigering kommer i en liten rosa pakke, og det gir en stor effekt. Det trygt og vellykket fjerning av selv de mest gjenstridige hårfarge.

Dette produktet er ledsaget av en hjemme pakke med sjampo, balsam, og en behandling for å ytterligere beskytte og gi næring til håret etter fargekorrigering tjenesten.

Det er ikke en nødvendighet, men det er alltid fint å bruke et produkt som har en helhetlig tilnærming til hår helse. Skjønnhet fagfolk kan bare gjøre så mye i salongen. Ganske ofte, er det opp til kundene å ytterligere behandle og beskytte sin hårfarge når de er hjemme.

Ion Color Brilliance fargekorrigereren

Ion Color Brilliance Color Corrector er det beste alternativet hvis du prøver å få håret tilbake til sin mest naturlige tilstand. Denne milde, ikke-blekemiddel formelen fjerner permanent hårfarge uten å løfte den naturlige fargen på hår.

Mange farge correctors løfte både naturlige og unaturlige pigmenter i håret. Dette gir deg mindre kontroll og oftest krever at du endre farge etter tjenesten.

Dette produktet inneholder ikke pleier å fungere godt på fargestoff som har vært i håret i lang tid. I stedet er det beste når du arbeider med fersk farget hår som trenger å bli frelst.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams